- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #103.201
Hareketli ya, ben 56 kiloya dustum sayesinde :)çok hareketli mi?
Yogurtlami 10 kilo olducok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolardoktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten
Saol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruzAtom heart mother yavrum..
Planınız oldukça güzel.artılar eksiler elbette olacak..
Sonuçta 1 yıl..
Evet sende işten gelince yemeğin olacak..ütün hazır ..evin sıcak..bebeğin tok ve mutlu (ilgi ve sevgi tokluğuda).. Çok yorukdugunda koltuga sızıp kalabileceğin ,eşine ve kızına bakabilecekler mevcut ..çay hazır..eşinin babanla sohbeti hazır..
Daha bir sürü nimet..
Ha zor yönü var..ee annen bazen istediğin öğün yediremeyebilir zeynebe..yada işte ne bilim bunun gibi bazı şeyler..ama cok ufaklar pekte alışkanlığa dönmez..
Eşinle özel ilişkiniz..
Bazen sessizlik arayışı..
Vb ..
Ama evini kiraya vermen taraftrı değilim heleki eşyalı..
Arada bir gidersizniz..ve bu size xok iyi gelir..yüksek elektirik atabilirsiniz zaten arabanızıda satacaksınız..
Hepten neyin içindeyim demezsin..evin oldugu gibi durmalı..
Varsayki bazı durumlar seni düşündürüyor..arkadaşım hayat bu..zora koşmadan yüklen ve başar..anneannesi ve dedisi var bide dayısı dimi..zeynebede iyi gelecek..herkesten farklı sevgi tadacak..
Hepi topu 1 yıl..bak bende 1 yıl cok yoğunum çok..ama herşwy evlat için..
Güzel haberini bekliyorum
Sen kayınvalide ne bakma bos konuşuyorlar o zaman sana maddi destek versinler çalışma takma sen onları bir yil sikinti olsa da idare edin sonra rahatlayin araya girdim ama kusura bakmayınSaol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruzdun kayinvalideye gittik mesela, onada bahsettik biraz, bence olmaz yapamazsiniz dedi hemen
Anladm canim gecmis olsunEvet drunu aradim anlattim.Reflu dedi oda. Gitmedik. Kontrol yaklasiyor zaten . Gaz ilaci verdi. Gazi gecerse reflusu de gececek.
Aynen canim dun aksam 10 bucukta yatrdm mesela normal de 9da uyumus oluyoduVallahi
Düzen filan yalan oldu
Hadi ya bilmiyodum bak almam bi dahacinekop yemeyin bea onlar bebek daha lüferin bebeği.. daha onlar yumurtlayacak üreyecekbilinçsiz avcilar saolsun
Bence oglu kalacagi icin kiskanmistir. Kv dede bir yil kalamazsin. Kiz tarafinin evinde rahat edilir. . Hic bir yardimlari yoksa fikirlerinide kendine saklasinlar. Pembenin dedigi gibi arti eksileri olacak. Annenin evi isten geldikten sonra kosturman olmayacak. İsten sonra yemek evle ilgilenmeyeceksin . Annen sonucta canin istedigi gibi davranirsin. Zeyneple kocanla ilgileneceksinSaol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruzdun kayinvalideye gittik mesela, onada bahsettik biraz, bence olmaz yapamazsiniz dedi hemen
ben iş kadiniyim çünküsüİlknur eymentaya kaç gündür soruyon söre sorsan anında cevap
Yogurdu bilmemdeYogurtlami 10 kilo oldu
Bwnde yedirmek istyrm ama cesarwt edemyrm haslayip mi yediriyosn[/QUOTE]Yogurdu bilmemdeyumurtanin beyazinida yediriyorum mesela ben belki o yaramistir
Hahaİlknur eymentaya kaç gündür soruyon söre sorsan anında cevap
Ben tüm yumurtayı kırıyorum..zati hepsini yemez..yesin ..beyazınıdaBwnde yedirmek istyrm ama cesarwt edemyrm haslayip mi yediriyosn
Geciyo canim Arda da yapiyodu birakti smdi gicir gicir ses geliyoduOğlan dişlerini birbirine sürtüyo
İncecik 2 diş minicik..yapma dedikçe gülüp yapıyoezmik veriyom ki almaz zati..
Bu ne ya geçici bişimi bu..kıt kıt sesi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?