2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atom heart mother yavrum..
Planınız oldukça güzel.artılar eksiler elbette olacak..
Sonuçta 1 yıl..
Evet sende işten gelince yemeğin olacak..ütün hazır ..evin sıcak..bebeğin tok ve mutlu (ilgi ve sevgi tokluğuda).. Çok yorukdugunda koltuga sızıp kalabileceğin ,eşine ve kızına bakabilecekler mevcut ..çay hazır..eşinin babanla sohbeti hazır..
Daha bir sürü nimet..
Ha zor yönü var..ee annen bazen istediğin öğün yediremeyebilir zeynebe..yada işte ne bilim bunun gibi bazı şeyler..ama cok ufaklar pekte alışkanlığa dönmez..
Eşinle özel ilişkiniz..
Bazen sessizlik arayışı..
Vb ..
Ama evini kiraya vermen taraftrı değilim heleki eşyalı..
Arada bir gidersizniz..ve bu size xok iyi gelir..yüksek elektirik atabilirsiniz zaten arabanızıda satacaksınız..
Hepten neyin içindeyim demezsin..evin oldugu gibi durmalı..
Varsayki bazı durumlar seni düşündürüyor..arkadaşım hayat bu..zora koşmadan yüklen ve başar..anneannesi ve dedisi var bide dayısı dimi..zeynebede iyi gelecek..herkesten farklı sevgi tadacak..
Hepi topu 1 yıl..bak bende 1 yıl cok yoğunum çok..ama herşwy evlat için..
Güzel haberini bekliyorum

Yogurtlami 10 kilo oldu[/QUOTE]
Yogurdu bilmemde yumurtanin beyazinida yediriyorum mesela ben belki o yaramistir

Saol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruz dun kayinvalideye gittik mesela, onada bahsettik biraz, bence olmaz yapamazsiniz dedi hemen

Saol canim :) insallah bizde kendimizden guzel bi haber bekliyoruz dun kayinvalideye gittik mesela, onada bahsettik biraz, bence olmaz yapamazsiniz dedi hemen
Sen kayınvalide ne bakma bos konuşuyorlar o zaman sana maddi destek versinler çalışma takma sen onları bir yil sikinti olsa da idare edin sonra rahatlayin araya girdim ama kusura bakmayın

Bence oglu kalacagi icin kiskanmistir. Kv dede bir yil kalamazsin. Kiz tarafinin evinde rahat edilir. . Hic bir yardimlari yoksa fikirlerinide kendine saklasinlar. Pembenin dedigi gibi arti eksileri olacak. Annenin evi isten geldikten sonra kosturman olmayacak. İsten sonra yemek evle ilgilenmeyeceksin . Annen sonucta canin istedigi gibi davranirsin. Zeyneple kocanla ilgileneceksin
Arada kendi evine gecersin. Hatta olmadi diyelim sabredemedin . Evine gecersin . Arada siz kalin arada o gelsin. Bir yil az zaman orta yolu bulursunuz. Simdilik evi kiraya verme. Sonra oturur bazi seyler . duruma gore kiraya verip vermeyeceginizi tekrar konusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…