2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oh oh şifa olsun..ama ya bahar işte..ne yapsak kapılıyor işte..geçip gidecekte olan sana üzüntü işte..
Ama bak büyüdükleri zamanda onlara beyaza çalan saçlar ile hayran hayran bakıcaz..
Sagol canim.
Okadar hizli büyüyorlarki
Nasil hizli geçiyor zaman
Daha dun gibi aklimda büyüğü kucagima aldigim gün
Simdi buyumus benim elimden tutup okula gidiyo
Kucugu ayaklanmis yaramazlik pesinde cok cabuk geciyo zaman be
Yarin obur gun ise yollucak k(ocaman adam olunca) oglumun deymiyle
Yavas gec zaman biz yaslaniyoruz yavas ge

Sagol canim. Tek basima mücadele ediyorum ogullarimla ama cok şükür biraz daha iyiler. En kotu gunumuz bu olsun. Yarin oburgun gecer inşallah
Eğer teksen tek olmanın tadını çıkar...

Ben öyle yapıyorum canım...
Aksini düşünmek
Yorar
Yıpratır
Üzer
Korkutur...

Yetemeyebilirsin ama mutlu olup gülümsetebilirsin...

Pembe...
Güzel annesin vesselam...
Farkındasın çünkü...
Yaşadığın anın ve ne yapman gerektiğinin ...

Akış seni zaten olman gereken yerlere kendiliğinden taşıyor..

Sen demekki hem hızlı ve heyecanlı hem de bu tempodan bir yudum çekerek değilde saatler süren kahvaltı sohbetlerinde olduğu gibi tat alarak yaşamayı seviyor olmalısın ki...
Hayatının en emektar günlerinde öğrencisin...

Sana bolca güç enerji ve güzellik diliyorum.
Herşey gün be gün güzellikle dolsun hayatına...

Ablan çok doğru yönlendirmiş seni pembe...
Erteleme kararın hayır getirsin inşallah...

Benimde hesaplaşmam bitmedi kendi içimde devam...

Ama değişen bişey olmayacak
Hep tek hep yek

Acaba ne zamana duzenimizi kurabilcez
Hergün uğraşıyorum...
Bir hafta bazen bozulmadan iyi gidiyo
Sonra herhangi bişey bozuyo o hafta uğraşıyorum
Sonra yine başa sarıyoruZ...

Üç gündür gündüZ uykuları uzadı
Değişiyor büyüyor ve hergün farklı oluyorlar
Düzen biraz aykırı kalıyor bu kadar hızlı değişime haliyle

ben vazgectım yaa. benımkı istese de ben istemem şuan. ona hiç açmadım bile bu konuyu

Sen kayınvalide ne bakma bos konuşuyorlar o zaman sana maddi destek versinler çalışma takma sen onları bir yil sikinti olsa da idare edin sonra rahatlayin araya girdim ama kusura bakmayın
yok canim ne kusuru, fikir almak icin yaziyorum zaten :)

Atom heart mother
Vala bebekten vazgeçtim seneye..yaza doğru..inşallah sapancada doğurcam
kaynanan cok biliyo..
Sonra bak keşke çalışsaydom dersin..
Böyle diyen cok ..
Evet bende calismak istiyorum zaten ama tam randimanli degil yoksa bunye kaldirmaz benim..
severim kayinvalidemi fena kadin degildir. Gelin kaynana topragindandir derlerya cok benzeriz hatta... o yuzden kiskanc oda benim gibi

Yogurdu bilmemde yumurtanin beyazinida yediriyorum mesela ben belki o yaramistir
Bwnde yedirmek istyrm ama cesarwt edemyrm haslayip mi yediriyosn[/QUOTE] haslayip catalla ezip yediriyorum butun yumurtayi :)

benim oğlanın da sol gözü sanki içeri bakıyor gibi canım..bazen kafama takılıyor..ama resimlerde düz bakıyor ,
Bebeklerin burun kokleri genis oldugundan oyle iceri bakiyo gibi goruyomusuz, yukari baktirip kontrol edebilirmisiz, tabi tam saglikli kontrol edemeyecegimizden doktor muayenesi sart. Bu kadar erken yaptirmamin sebebi bendede ufak bi kayma problemi olmasiydi, gozumun biri tembel neredeyse hicbisey secemiyorum bozuk gozumle, kucukken tedavi edilebiliyo sadece, gozun birini bantla kapatarak. Oyle bi durum olursa gozunu kapattirmayacak akli erince, o yuzden bu kadar erken davrandim biraz daha sonra baktirilabilir aslinda. Bende ilerde katarak ameliyati olucam yapicak bisey yok artik :)
bence evinin düzenini bozma canım..yani kiraya felan verme...canın sıkıldığında ya da can sıkıntısı yaşadığın bir durumda evine gidebilesin..
kesinlikle katiliyoruz :)

maşallah...
bende eriyorum
kalitesiz ve çok sağlıksız şekilde zayıflıyorum
inan aç kalarak zayıflıyorum
bilerek değil....

bugün tartıda 62 yide gördüm...
hamilelik öncesi 73 kiloydum
Evet hiuf ya aynen dedigin gibi sagliksiz bi sekilde veriyorum bende.. lop lop karnim zaten ...
Nasıl yediriyorsun, haşlanmış mı? Ah keşke ben de verebilsem ama illa pütürsüz yiyecek, e onu da yumurta beyazında nasıl yapayım
Haslanmis veriyorum canim. Catalla ezip yediriyorum. Iyice ezsen yemezmi yaaa?
benım cingöz ayaga kalkıyor. oyun bahcesınden de kalkıyor
tutunuyor kenarlara
masallah cadiya :) benimki anca geri emeklesin koca got gec yurur bu benimkide yuvarlanma asigi, bakti ileri gidemiyo, istedigi seye yuvarlanarak ulasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…