zor ya.. hatta cok zor, bi damla damlatiyolar 15 dk sonra bakiyolar bi cihazla, sonra o damlayi tekrar damlatiyolar goz bebeklerini inceliyo doktor. Ama o damlayi damlatana kadar, yikti butun hastaneyi. Inat tuttu, kasti kendini. Hic bu kadar katila katila agladigini bilmem yani...
Zeynep oglen iyi uyumadiginda 6-6.30 gibi cildiriyo mecbur uyutuyorum, aksam yatis saatini yarim saat gece cekiyorum. Gece 3de 4de gozlerini fal tasi gibi actigi oluyo, 1 saatte geri anca daliyo. He ayni seyi oglen iyi uyudugundada yapabiliyo, dun saat 5.30dan 6.30a kadar zor uyuttum sabah yine mama vermeye calistim onuda icmedi. Valla bizimde bi duzenimiz yok taaa 6 aydan beri. Kurdurtmuyor bi duzen...
Esyali verelim hem daha kolay daha iyi fiyata veririz dedim ama esim kiyamiyor. Hatta evi hic kiraya vermeyelim diyor bos kalsin. Sikilirsak gideriz.
oyle bir dusunce var ama bakalim, destekleyen oldu, yapamazsiniz diyen oldu..
cok yediriyosun diyolardi demekki dogru diyolar

doktora dedim bi sakincasi varmi? Un bile vermiyorum dedim, kasik mamasi falanda yemiyor yogurt veriyorum aksam 1 kase dedim. Yok zaten zamanla ek gidayi cogaltman gerekiyor dedi. Yumurtasi ve kiymasini ihmal etme dedi. Edermiyim hic dedim

amannnn yurumeye baslayinca alamaz zaten