• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahsen 5.5 aylıktı alerji için kan testi yapılacaktı demirinede baktı alerji doktoru değerleri iyi dedi..
Çocuk doktoruna da gösterdik sonuçları demir ilacına gerek yok 9. Ay bakıp veririz dedi....
Benimde içim rahat vermiyorum.
Ama sağlık ocağına kalsa 4 ay vermişti elime kullan diye ben böyle gelişi güzel uygulamalara karşıyım.
Gelusiguzel neye gore. Saglik bakanligi zaten baslayin dedigi icin rutin basliyor. Baslamayanlar kendi kafalarina gore gelisiguzel baslamiyor

Zannet miyorum cnm. Duzenli kullan hem vucudu alisinca karin agrusida olmaz. Dr kabizligini biliyor bizim. Kabiz olsada icecek. Ciddi bir kabizligi olmadigi surece kullanacak dedi. Yaglayarak bir sekilde yaptiriyorum. Kar zarar meselesi. Kansizligi kabizligindan daha onemli. Suan reflusu var. Belki dusuk ayar demir ilaci verir
Cok sukur hic kabizlik cekmedik her gun 3 4 kez yapar 1 haftadir 1 kere yapiyo ama veririm bende canim sagol bilgi verdgn icin

Burda okudum kabız yapmayanı varmış :)
Gözünü karartıp test işinede girebilirsin :) çok sıkıyolar çocuğun kolunu ama bikerede buluyolar :)
inan testı cok istiyorum. hatta ara sıra aklıma gelıyor kafamda hep '' acaba...'' var
test yapılmadan vermek de ıstemıyorum. zaten verırsem o kabız yapmayandan verırım.

Zannet miyorum cnm. Duzenli kullan hem vucudu alisinca karin agrusida olmaz. Dr kabizligini biliyor bizim. Kabiz olsada icecek. Ciddi bir kabizligi olmadigi surece kullanacak dedi. Yaglayarak bir sekilde yaptiriyorum. Kar zarar meselesi. Kansizligi kabizligindan daha onemli. Suan reflusu var. Belki dusuk ayar demir ilaci verir
benımkının kabızlığı fitilsiz olmuyor. bakıyorum cok az ucunu yapıyor sonra gerı gıdıyor o
cocuk kıpkırmızı oluyor. yapamıyor bir türlü. kaka gelıp gıdıyor geri.

Birşey daha söylemeden edemicem, bir avuç yenilen ek gıda ile alınan vitamin, mineral bence yeterli değildir.
Hani içeriklerde yazar ya bu besinin yüz gramında su kadar bilmemne var diye bunu baz alırsak içinde demir olan bir sebzeyi kilolarca yemek lazımki günlük demir ihtiyacını karşılasın.
Bende yapay herseye karsıyım hasta oldugumda ilaç içmem çoğunlukla. Sadece bende demir takviyesi bariz işe yaradı ise ( sac dökülmem durdu,yorgun hissetmem geçti) bebeğime de yarar diye düşünüyorum.
Sebzeden meyveden alinan vitamini yetersiz buluyorum. Allah bilir hormonludurlar. O yuzden kaşik mamasi veriyorum devam sutude iciyor.

benımkının kabızlığı fitilsiz olmuyor. bakıyorum cok az ucunu yapıyor sonra gerı gıdıyor o
cocuk kıpkırmızı oluyor. yapamıyor bir türlü. kaka gelıp gıdıyor geri.
Benimkide arada oyle gunde kac kez yagliyorum . Z. Yag iciriyorum. Bir kez yaglayinca yapmiyor. Karnini ovuyorum. Altini acmadan yapamiyir bazen. Kabiz yapmayan dusuk ayarli demir ilaci var. Dr ismini dedi ama unuttum. Sonra sordum soylemedi:63:. Ona baslayacaktim:KK53:. Simdi sorcam israrla

Benimkide arada oyle gunde kac kez yagliyorum . Z. Yag iciriyorum. Bir kez yaglayinca yapmiyor. Karnini ovuyorum. Altini acmadan yapamiyir bazen. Kabiz yapmayan dusuk ayarli demir ilaci var. Dr ismini dedi ama unuttum. Sonra sordum soylemedi:63:. Ona baslayacaktim:KK53:. Simdi sorcam israrla
sor bakalım neymiş. bize de söylersın :D

Back
X