2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh süper gercekten. çok kıskanıyorum yardımcı olunanları

Benimde aklim kaliyor. Eksiklik hissediyorum disari onsuz cikinca. Bir yandanda iyi geliyor gercekten. Evden kisa zamanli uzakliklar kuafor market gibi. Gercekten ferahlatiyor. Benimki ben yokken durmuyor agliyor gece. Birakmiyorum kimseye . Oyle birakamam zaten .

yaşadığını hıssedıyorsun dimi dogumdan sonra bı ınsana programlanmıs robot gibi hıssedıyorum kendımı

Eksiklik hissediyor insan ama biraz oh demekte istiyor. Benimki gece beslenmek için uyanır 2-3 saatte bir. Mamayı verirsen sorun yok. Annemede alışkın onu görünce beni satıyor :) çalışıyorum ben,bensiz vakit geçirmeye alışkın benimki. Bana bağımlı olmasın zaten,büyük aileyede alışsın onlarla zaman geçirsin istiyorum. Onlarda torun özlemi gideriyor,bende keyfime bakıyorum. Herkes karda yani :)

Benimkide sosyal gider herkese. Annem ya bizde ya ben ondayim. Annemede aliskin ama gece baskasinda durmuyo. Esimlede annemlede . İyi yapiyorsun. Herseyin aşiri zaten zarar

Tek çok zor.. sırf bu yüzden şehir değiştirdim. Osmangazi köprüsü sağolsun çok yardımcımız oldu :) bi süre tek baktım başka bi olay o.. yanında biriyle bakanlar hiç çocuk bakıyorum demesin diyorum hep.. iş için sıkıntı yaşıyoruz haftaiçi ama kaymağını haftasonu yiyoruz :)

Tek çok zor.. sırf bu yüzden şehir değiştirdim. Osmangazi köprüsü sağolsun çok yardımcımız oldu :) bi süre tek baktım başka bi olay o.. yanında biriyle bakanlar hiç çocuk bakıyorum demesin diyorum hep.. iş için sıkıntı yaşıyoruz haftaiçi ama kaymağını haftasonu yiyoruz :)

gercekten öyle. eskiler nasıl bakıyormus da demesinler
çünkü genellıkle kv ile yaşarlardı :=) mesela ben yapayalnızım yaa
kv haftasonu gelıp 1 gün kalır. gun içinde toplasan 1 saat bakmıs olur düşün.

Benimki gazli, reflulu ve kabiz bir bebekti. 24 saat salliyorduk. Morarmasi aglama krizleri. Annem olmasa ne yapardim. Beslenirken bide boguluyordu reflusu yuzunden psikolojim bozuluyordu beslerken. Bazi bebekler cok uysal oluyor . Gazsiz emzir uyut kaldir. Asıl şansli onlar. Simdi ayaklandi. İki kişi zor yetiyoruz.

Hepberaber yaşıyolarmış eskiden öyle beş çocuk bakılır zaten. Kiminin çocuğu akıllı o da kolay. Ama hareketli ve sürekli ilgi isteyen bi tipse çok zor. Çocuk ayrı zor,çocukla beraber evin işi apayrı olay.. yemeği,ütüsü,o,bu,şu.. tek bakanlara allah yardımcı olsun..

allah yardımcımız olsun

Reflü 6 ay sürdü bizde. Hep kusma,emerken bığulma.. kabus gibiydi.. seninki daha zormuş.. benimkide tek hiç durmaz. Hep oyun,hep kucak,hep ilgileneceksin onunla. 5 dk bırakmıyor insanın peşini. Ayaklandı derken ? Yürüyor mu ? Maşallah.. bizimki tutunup kalkma yapsın ancak :)

bende otomatık sallanan beşik almasaydım kafayı yemıstım heralde
annem 13 gün kalıp gitti. 15 gunden sonra gazı basladı
kabus gunlerdı yaaa. uykuya hasrettım, süt için uyku gereklıydı.

Aynen ya besige bagliyorlar her gelen bir el atiyor. Apartmanda komsun bile yok. Cocuk bile olsa yaninda besigi salla wc gidicem dersin . Seninkide fena anlattigina gore Allah yardimcin olsun oyun parki mi ne almistin. Teksen o isabet olmus ona. Yoksa dur durak bilmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…