- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.381
benimde hic bulanmadi canm dunde bulanmadan cikardim ama suan iim gecti cok sukur hafif sag ayagim agrio oda oluodu zaten valla su haftalar degil komple hamilelik gecsnde bebisleri alalim kucagmiza hastalik deil diolar ama ben kendimi hasta gbi hissediorm o eski halimden eser yok smdi :)Geçmiş olsun canım ya, dikkat et.. benimki geçti çok şükür, yememde falan da problem yok, istediğimi yiyip içiyorum midem falan bulanmiyor o konuda rahatim. Bende buz gibi su içiyorum ama ben yaz kış içerim öyle, bünye alışık ama eşim usutmus olabilirsin dedi. Sadece bj akşamki ağrılar korkuttu beni, ilk oldugu icin ve uzun sürdü biraz. Inşallah şu haftaları atlatırız da hamileligimizi daha keyifli geciririz
Ayak derken bacağın mı ağrıyor canım kalsiyum değerine baktırdın mı ondan olabilirbenimde hic bulanmadi canm dunde bulanmadan cikardim ama suan iim gecti cok sukur hafif sag ayagim agrio oda oluodu zaten valla su haftalar degil komple hamilelik gecsnde bebisleri alalim kucagmiza hastalik deil diolar ama ben kendimi hasta gbi hissediorm o eski halimden eser yok smdi :)
ya sarı akıntı koyulaştı hastaneyi aradım kahveye dönmediği sürece sorun yok ptsi doktorunuza görünün dedi ama benim içim rahat değil hiç kahveye döncek gibi hissediyorum yanma ağrı fln yok ama stresten mide bulantım tavan yaptı şu an
Kızlarrrr yarın ne yapıyosunuzzzz ben bugun eşime hediye aldın bide bebişime zıbın şapka aldım cinsiyeti belli değil ama ben erkek hissediyorum diye mavi aldım bide mektup bide kahvalti....masaya hediye ile mektubu koyucam kahvaltinin yanina sandalyeyede bebisime aldigim elbiseyi bas koseye esimin oturdugu here
Mrb canim bende kan sulandirici kullaniyorum benimde ayni sikayetlerim oluyo ama bebekler saglikli oldugu surece sorun yok bence dinlenmek gerek bol bolBenim gebeligimin başından beri akintilarim var malesefilk zamanlar koyu kahveydi sonra aciklasti 2-3 haftadir sarı geliyor. Hergun hatta gunde 4-5 kez kivami koyu olmamakla birlikte ara ara rengi koyulasarak gelmeye devam ediyor.
Doktora sordum. Progestana devam dedi... ağrım idrara çıkamama gibi problemim yok. Doktor teste gerek gormedi. ama zor bir durum günde en az 4 kez çamaşır degistiriyorum.
Kan sulandirici kullanıyorum. Ondan olabilir mi acaba. Troid hapim da var. Aspirin de aliyorum bizinki biraz sıkıntıli. Ama alıştım şükür buna da
Senin doğum ne zamana inşallah? Yani kac haftalık oldu?Mrb canim bende kan sulandirici kullaniyorum benimde ayni sikayetlerim oluyo ama bebekler saglikli oldugu surece sorun yok bence dinlenmek gerek bol bol
Canim benim 5.haftalikti basladi ara ara kahverengi lekelerim tabi her zamanki gibi olacak diye cok korktum 3 veya 5 gun arayla bi kac kez daha oldu gecti kahverengi lekelenmem simdi ara ara sari lekelenmem oluyo oda az su ictigim icin galibaSenin doğum ne zamana inşallah? Yani kac haftalık oldu?
Bu akıntılar doğuma kadar sürecek mi merak ediyorum. Yaşam kalitemi düşürdü iyice..
Canim yormasaydin kendini misafir isi zor dikkat et kendineAyyy akşama iftara misafirim var. Kalktığımdan beri evi temizliyorum daha da bisürü temizlik işi var yemeği saymıyorum bile. Kaç zamandır doğru düzgün temizlik yapmayınca bişiler götürmüş ewi
ayagim canim belimin sag tarafından bacaga bazen ayağa kadar oluo ağrı. baktirmistim canim gayet iiydi degerim 27snde gidicem doktra ozmanda baktricamAyak derken bacağın mı ağrıyor canım kalsiyum değerine baktırdın mı ondan olabilir
canmmm bende facede arkadsmin esine kiziyla olan ilk anki fotolarinin slaytino gordum cok duygulandm kismetse seneye bizimdr meleklerimiz kucagimzda oldugunda kimbilir ne güzel anlar yasayacagizEşimi uyandırdım sabah, koştum tvden benim güçlü kocaman babam şarkısını açtım son sesss :) sonra hemen mektubunu verdim :) çok duygulandı gözleri doldu kıyamam.. :) çok güzel geçti. Mektubu değiştirdim biraz :) çok daha duygusal oldu :) ahhh çok güzel ir an'dı :)))
Hic bir sikinti yasamadim ilk hamileligimde bulanti kusma nedir bilmedim istahim cok acikti resmen doymuyordum sadece cok cabuk sinirleniyordum onu hatirliyrm bir oglusum oldu bunda da bulantim var cok sakinim ama biraz daha zor geciyo digerinden farkli diye kiz olabilir diyolar ama ben erkek hissediyrmGünaydın canım 5-6 da veriliyorsa çok iyi valla bunu duymak çok iyi geldi bana... Ilk çocuğunun cinsi ne canım benim de ilk Çocuğum... Mesela sende hiç mide bulantısı oldu mu benim hiç yok sadece hassasiyetlik var... Ilk hamileliğin ile bunun Arasında fark var mı ? Kusura bakma çok soru sordum
Ay tatlımya napim sewdiğimiz arkadaşlarımız. Ama dediğin gibi yormamak lazımmış şuan belim acayip ağrıyo ve daha ev süpürülecek silinecek toz alınacakCanim yormasaydin kendini misafir isi zor dikkat et kendine
Bu donemde mumkunse sen onlara git yormasinlar seni :)Ay tatlımya napim sewdiğimiz arkadaşlarımız. Ama dediğin gibi yormamak lazımmış şuan belim acayip ağrıyo ve daha ev süpürülecek silinecek toz alınacak( neyseki eşim imdadıma yetişecek az sonra
Canım çok teşekkür ederimHic bir sikinti yasamadim ilk hamileligimde bulanti kusma nedir bilmedim istahim cok acikti resmen doymuyordum sadece cok cabuk sinirleniyordum onu hatirliyrm bir oglusum oldu bunda da bulantim var cok sakinim ama biraz daha zor geciyo digerinden farkli diye kiz olabilir diyolar ama ben erkek hissediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?