2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benmde cok yedgm bisi yok.ama aynen 4-5 kilo aldm.tartiya cikmaya korkuyorum.niye boyle.bide belim basenlerim kalcam buyudu ve sertller normal kilo gibi yumusak degil.daha ne kdr az yiyeblrm.kendimi frenliyorum oysa ki...normal yasantimla ayni yiyorum.bi ara bende bitek meyve yedim.su hamileyken kilo verenlere hayranim.karnimda kocaman.sanki bes aylik

Selam canım hayırlı olsun bebeğin. Akıntı hepimizde var tengi koyulaşmadığı sürece sorun yok. Ben doktoruma sorma gereği bile duymadım çünkü normal bütün hormonlar denge değişiyo
saol canim aydinlattigin icin tedirgin iste. rabbim neylerse guzel eyler. dr. da sorun yok dedi. hayirlisi olsun insallah

Tamam canım tesekkür ederim, rahatladım biraz. İlk defa böyle siddetli agrı olunca korktum biraz
canim aynisimi bilmiyorum ama bugun saat 7 de kalca kemigime bi agri girdi arkadan one arkadan dize dizlerime kadr uyustu sanki uzandim uzanamiorum esim korktu kayinvalidemlerdeydik bisi olmaz dedim iim dedim paniklemesnler die ama ayakta agri azaldi yatinca devam etti zaten 2 haftadr sag ayagima vuran agrim vardi. snra bi 10 dk snra haffledi sadece on tarafimdaki kemikte kaldi smdide hafif agrio. iftarfa bi tabak yemegi zor yedim gtmio bogazmdan yedm kalktm bama gaz sancisi gbi geldi vcye gittim o an bi basladm istfraya ne yediysem cikti bende bi kacgundur ic yanmasi vardi icim yanio die die soguk sular ictim coraplari cikardim yere terliksiz bastim ates basio diodum bbaska bisi demiodum acisi cikti bugun. bahcedede olmamis bisi yedim eksi die hosuma gtti onları bile sindirmemis midem sabah 9 dan itibaren ne yediysem butun butun cikti ben usutmeye bagliorm cnku sitmada geldi battaniye aldm ustume.akintim filan yok ins ta olmaz insallah bebekte iidir dikkat etmioruz sanirim kendimize yada en azindan ben. iyi oldummu sanki hamile deilmisim gbi atliom herseye sonra da yataga dusuyorum

Cok sagol canim evet insallah evhamli gunler geride kaldi :)
Gerci bizim endiselerimiz bitmez :)
Evet cok sukur buyumus yaa minicik gozunun yeri omurgasi falan ay dogsun hemen yaa opup kokliyim hemen :)
Sen ne zaman gidiosun canim doktora?
bizde haftaya ctesi gitcez teyzesi :)

Geçmiş olsun canım ya, dikkat et.. benimki geçti çok şükür, yememde falan da problem yok, istediğimi yiyip içiyorum midem falan bulanmiyor o konuda rahatim. Bende buz gibi su içiyorum ama ben yaz kış içerim öyle, bünye alışık ama eşim usutmus olabilirsin dedi. Sadece bj akşamki ağrılar korkuttu beni, ilk oldugu icin ve uzun sürdü biraz. Inşallah şu haftaları atlatırız da hamileligimizi daha keyifli geciririz

Arkadaslar istanbul`da olup devlet hastanesinde ikili test yaptirmak isteyenler zeynep kamilden randevu alabilirsiniz antenatal tani polikliniginden veriliyor internet uzerinden ya da 182 den

Annişlerr iyi gecelerimiz olsun inannın 15 gundur utu yapmıyordum 12 den berı utuyle ugrasıyorum sımdı soguk bır ayran ıcıyorum bıraz daha ıyım sızler uyudunuz tabı Allahım rahatlık versın bebişlerimizle :)

Canim bendede oldu cok dikkat etmeme ragmen fitil verdi zorlq kullandm pek beceremedim ama cok su ictim deli gibi gecti masallah dieyimde korkma ama gecirmeye bak su ic erken dogumu sagliyomus cunku cok gecmis olsun
Ya bsma da antibiyotik verdi din kullanmam lazimdi cesaret edip icemedim ama bugun basliycam sıkıntı devam ediyor cinku sanada cok cok gecmis olsin cnm

Canim benimde oyle ultrason aletleri 1 hafta buyuk gosteriyo dedi bana saglik ocagindaki hemsire ama ben daha erken yumurta olustugu icin 1 hafta buyuk gorundugunu dusunuyorum

Canim bir onceki hamileligimde 48 ile basladim ilk 3 ay 54 kilo oldum dogumu 17 kilo ile kapadim sonra 5 6 ay icinde kilolari verdim gerci ilk 3 ay olanlari haric 52ye dustum bundada suan 3 ay bitmek uzere 54 kiloyum ve dogru duzgun hicbisey yemiyrm vucut odemde yapiyor yani yapcak bisey yok dogumdan sonra cok hareketlencez zaten verilcek ins.takma kafani kilolara

A
Ah cnm benim gecmis olsun benimde canim cekiyo ama sonra o kadar rahatsiz oluyorumki anlatamam dikkat etmek lazim kendimize

Günaydın canım 5-6 da veriliyorsa çok iyi valla bunu duymak çok iyi geldi bana... Ilk çocuğunun cinsi ne canım benim de ilk Çocuğum... Mesela sende hiç mide bulantısı oldu mu benim hiç yok sadece hassasiyetlik var... Ilk hamileliğin ile bunun Arasında fark var mı ? Kusura bakma çok soru sordum

Bu ara bende de var o saplantı ağrıları aynı haftalardayz sanırım kese yukarı çıkıyor büyüyor ya bir de derimiz genişliyor salı gidicem doktora soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…