- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.361
Benmde cok yedgm bisi yok.ama aynen 4-5 kilo aldm.tartiya cikmaya korkuyorum.niye boyle.bide belim basenlerim kalcam buyudu ve sertller normal kilo gibi yumusak degil.daha ne kdr az yiyeblrm.kendimi frenliyorum oysa ki...normal yasantimla ayni yiyorum.bi ara bende bitek meyve yedim.su hamileyken kilo verenlere hayranim.karnimda kocaman.sanki bes aylikAyyy canım ne güzel benim iştahım o kadar açık ki kendimi hep durduruyorum yeme yeme diye o kadar 5 kilo aldım ve daha 9+4 üm... Valla ne yapacağım bilmiyorum dün diyetisyene gittim onunla görüştüm acaba çok mu yemek yiyiyorum biraz daha kendimi frenleyim mi diye Kadıncağız benim yediklerimi dinledi bunlar az dedi üzerine 2 öğün daha koydu üstelik yatmadan yarım saat öncede 1 dilim tam buğday ekmeyi 1 dilim peynir 2 çeri domates ve 1 Salatalık koydu ben doktorun dediklerini yesem heralde kapılardan geçeçemem... Ama benim tek sorunum düşük tehlikem olduğu için sürekli yatış halindeyim sanırsam ondan alıyorum
Tamam canım tesekkür ederim, rahatladım biraz. İlk defa böyle siddetli agrı olunca korktum birazbende hergün var canım o ağrılar, bişey olmaz Allahın izniyle ama dayanılmaz olursa doktora danış canım
Yani tabiki allah korusun zarari olur.gectiyse korkma canim ozamanYok ben tutmuyorum. Bebege bir zararı falan olur Allah korusun. Eşim ve misafirimize hazırladım iftarı ben de yedim o sirada basladı agrı
saol canim aydinlattigin icin tedirgin iste. rabbim neylerse guzel eyler. dr. da sorun yok dedi. hayirlisi olsun insallahSelam canım hayırlı olsun bebeğin. Akıntı hepimizde var tengi koyulaşmadığı sürece sorun yok. Ben doktoruma sorma gereği bile duymadım çünkü normal bütün hormonlar denge değişiyo
canim aynisimi bilmiyorum ama bugun saat 7 de kalca kemigime bi agri girdi arkadan one arkadan dize dizlerime kadr uyustu sanki uzandim uzanamiorum esim korktu kayinvalidemlerdeydik bisi olmaz dedim iim dedim paniklemesnler die ama ayakta agri azaldi yatinca devam etti zaten 2 haftadr sag ayagima vuran agrim vardi. snra bi 10 dk snra haffledi sadece on tarafimdaki kemikte kaldi smdide hafif agrio. iftarfa bi tabak yemegi zor yedim gtmio bogazmdan yedm kalktm bama gaz sancisi gbi geldi vcye gittim o an bi basladm istfraya ne yediysem cikti bende bi kacgundur ic yanmasi vardi icim yanio die die soguk sular ictim coraplari cikardim yere terliksiz bastim ates basio diodum bbaska bisi demiodum acisi cikti bugun. bahcedede olmamis bisi yedim eksi die hosuma gtti onları bile sindirmemis midem sabah 9 dan itibaren ne yediysem butun butun cikti ben usutmeye bagliorm cnku sitmada geldi battaniye aldm ustume.akintim filan yok ins ta olmaz insallah bebekte iidir dikkat etmioruz sanirim kendimize yada en azindan ben. iyi oldummu sanki hamile deilmisim gbi atliom herseye sonra da yataga dusuyorumTamam canım tesekkür ederim, rahatladım biraz. İlk defa böyle siddetli agrı olunca korktum biraz
bizde haftaya ctesi gitcez teyzesi :)Cok sagol canim evet insallah evhamli gunler geride kaldi :)
Gerci bizim endiselerimiz bitmez :)
Evet cok sukur buyumus yaa minicik gozunun yeri omurgasi falan ay dogsun hemen yaa opup kokliyim hemen :)
Sen ne zaman gidiosun canim doktora?
Rica ederim canım ne demek. İçini gerah tut. Olumlu düşünürsen güzel şeyler olursaol canim aydinlattigin icin tedirgin iste. rabbim neylerse guzel eyler. dr. da sorun yok dedi. hayirlisi olsun insallah
Geçmiş olsun canım ya, dikkat et.. benimki geçti çok şükür, yememde falan da problem yok, istediğimi yiyip içiyorum midem falan bulanmiyor o konuda rahatim. Bende buz gibi su içiyorum ama ben yaz kış içerim öyle, bünye alışık ama eşim usutmus olabilirsin dedi. Sadece bj akşamki ağrılar korkuttu beni, ilk oldugu icin ve uzun sürdü biraz. Inşallah şu haftaları atlatırız da hamileligimizi daha keyifli geciririzcanim aynisimi bilmiyorum ama bugun saat 7 de kalca kemigime bi agri girdi arkadan one arkadan dize dizlerime kadr uyustu sanki uzandim uzanamiorum esim korktu kayinvalidemlerdeydik bisi olmaz dedim iim dedim paniklemesnler die ama ayakta agri azaldi yatinca devam etti zaten 2 haftadr sag ayagima vuran agrim vardi. snra bi 10 dk snra haffledi sadece on tarafimdaki kemikte kaldi smdide hafif agrio. iftarfa bi tabak yemegi zor yedim gtmio bogazmdan yedm kalktm bama gaz sancisi gbi geldi vcye gittim o an bi basladm istfraya ne yediysem cikti bende bi kacgundur ic yanmasi vardi icim yanio die die soguk sular ictim coraplari cikardim yere terliksiz bastim ates basio diodum bbaska bisi demiodum acisi cikti bugun. bahcedede olmamis bisi yedim eksi die hosuma gtti onları bile sindirmemis midem sabah 9 dan itibaren ne yediysem butun butun cikti ben usutmeye bagliorm cnku sitmada geldi battaniye aldm ustume.akintim filan yok ins ta olmaz insallah bebekte iidir dikkat etmioruz sanirim kendimize yada en azindan ben. iyi oldummu sanki hamile deilmisim gbi atliom herseye sonra da yataga dusuyorum
Ok sagolun kizlarAaaa büyük şansızlık geçmiş olsun canım...
Ya bsma da antibiyotik verdi din kullanmam lazimdi cesaret edip icemedim ama bugun basliycam sıkıntı devam ediyor cinku sanada cok cok gecmis olsin cnmCanim bendede oldu cok dikkat etmeme ragmen fitil verdi zorlq kullandm pek beceremedim ama cok su ictim deli gibi gecti masallah dieyimde korkma ama gecirmeye bak su ic erken dogumu sagliyomus cunku cok gecmis olsun
Canim benimde oyle ultrason aletleri 1 hafta buyuk gosteriyo dedi bana saglik ocagindaki hemsire ama ben daha erken yumurta olustugu icin 1 hafta buyuk gorundugunu dusunuyorumselam kızlar ya benim anlamadığım bişey var ultrason kağıdında doğum zamanım 26 ocak diyo ama burdaki hesaplamada 1 şubat diyo yüzde 100 hiçbizaman olmadığını biliyorum ama niye böyle anlamadım haftalar aynı tarihler ters
Canim bir onceki hamileligimde 48 ile basladim ilk 3 ay 54 kilo oldum dogumu 17 kilo ile kapadim sonra 5 6 ay icinde kilolari verdim gerci ilk 3 ay olanlari haric 52ye dustum bundada suan 3 ay bitmek uzere 54 kiloyum ve dogru duzgun hicbisey yemiyrm vucut odemde yapiyor yani yapcak bisey yok dogumdan sonra cok hareketlencez zaten verilcek ins.takma kafani kilolaraAyyy canım ne güzel benim iştahım o kadar açık ki kendimi hep durduruyorum yeme yeme diye o kadar 5 kilo aldım ve daha 9+4 üm... Valla ne yapacağım bilmiyorum dün diyetisyene gittim onunla görüştüm acaba çok mu yemek yiyiyorum biraz daha kendimi frenleyim mi diye Kadıncağız benim yediklerimi dinledi bunlar az dedi üzerine 2 öğün daha koydu üstelik yatmadan yarım saat öncede 1 dilim tam buğday ekmeyi 1 dilim peynir 2 çeri domates ve 1 Salatalık koydu ben doktorun dediklerini yesem heralde kapılardan geçeçemem... Ama benim tek sorunum düşük tehlikem olduğu için sürekli yatış halindeyim sanırsam ondan alıyorum
Ah cnm benim gecmis olsun benimde canim cekiyo ama sonra o kadar rahatsiz oluyorumki anlatamam dikkat etmek lazim kendimizecanim aynisimi bilmiyorum ama bugun saat 7 de kalca kemigime bi agri girdi arkadan one arkadan dize dizlerime kadr uyustu sanki uzandim uzanamiorum esim korktu kayinvalidemlerdeydik bisi olmaz dedim iim dedim paniklemesnler die ama ayakta agri azaldi yatinca devam etti zaten 2 haftadr sag ayagima vuran agrim vardi. snra bi 10 dk snra haffledi sadece on tarafimdaki kemikte kaldi smdide hafif agrio. iftarfa bi tabak yemegi zor yedim gtmio bogazmdan yedm kalktm bama gaz sancisi gbi geldi vcye gittim o an bi basladm istfraya ne yediysem cikti bende bi kacgundur ic yanmasi vardi icim yanio die die soguk sular ictim coraplari cikardim yere terliksiz bastim ates basio diodum bbaska bisi demiodum acisi cikti bugun. bahcedede olmamis bisi yedim eksi die hosuma gtti onları bile sindirmemis midem sabah 9 dan itibaren ne yediysem butun butun cikti ben usutmeye bagliorm cnku sitmada geldi battaniye aldm ustume.akintim filan yok ins ta olmaz insallah bebekte iidir dikkat etmioruz sanirim kendimize yada en azindan ben. iyi oldummu sanki hamile deilmisim gbi atliom herseye sonra da yataga dusuyorum
Günaydın canım 5-6 da veriliyorsa çok iyi valla bunu duymak çok iyi geldi bana... Ilk çocuğunun cinsi ne canım benim de ilk Çocuğum... Mesela sende hiç mide bulantısı oldu mu benim hiç yok sadece hassasiyetlik var... Ilk hamileliğin ile bunun Arasında fark var mı ? Kusura bakma çok soru sordumCanim bir onceki hamileligimde 48 ile basladim ilk 3 ay 54 kilo oldum dogumu 17 kilo ile kapadim sonra 5 6 ay icinde kilolari verdim gerci ilk 3 ay olanlari haric 52ye dustum bundada suan 3 ay bitmek uzere 54 kiloyum ve dogru duzgun hicbisey yemiyrm vucut odemde yapiyor yani yapcak bisey yok dogumdan sonra cok hareketlencez zaten verilcek ins.takma kafani kilolara
Bende var. Doktorum ilk biraz korkuttu beni düşük tehlikesi falan dedi. Ama başka doktora gittim hamilelikte olur dedi, bolbol su iç.Selam herkese sari akintisi olan var miiiiii
Bu ara bende de var o saplantı ağrıları aynı haftalardayz sanırım kese yukarı çıkıyor büyüyor ya bir de derimiz genişliyor salı gidicem doktora soracağımYa kızlar bu aksam cok kotu oldum yeni yeni agrılarım gecti.
Hamileligim cok rahat geciyor derken bu aksam iftar sırasında bir anda bıcak saplanır gıbı his olusmaya basladı. Sonra şiddetli karın agrısı, yanlarım falan da agrıdı ama eşim falan baya rahattı uzan biraz dediler , ilk basta o da gecirmedi agrıyı ama suan yok oldu eşim biraz ovdu belimi falan.
Normal midir sizce, doktorum falan da yok sabit, arayıp soramıyoruminternete yazılanlar da her telden zaten..
saol canim benim gecti smdi cok sukurA
Ah cnm benim gecmis olsun benimde canim cekiyo ama sonra o kadar rahatsiz oluyorumki anlatamam dikkat etmek lazim kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?