2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayagim canim belimin sag tarafından bacaga bazen ayağa kadar oluo ağrı. baktirmistim canim gayet iiydi degerim 27snde gidicem doktra ozmanda baktricam
Yediklerine dikkat etmiyorsan bebek senin depolardan alıyor olabilir canım yoğurt peynir süt ihmal etme bunları. Doktora mutlaka söyle ilaç başlar belki

Nerhaba bayanlar ben bisey sormak istiyorun bu sene kiz bebekmi erkekmi bebekmi bide belirtiler gigus hassasiyeti ama buyume yok uyku kofte ve etten tiskinme gunde 6 7 defa istifar sizce kizmi erkekmi

canim
Yediklerine dikkat etmiyorsan bebek senin depolardan alıyor olabilir canım yoğurt peynir süt ihmal etme bunları. Doktora mutlaka söyle ilaç başlar belki
zararli hicbisi yemiyorum aksine sut yogurt peynir acayip tuketiyorum gunde 3 porsiyon yogurt 2 bardak sut iciyorum 2 kibrit kutusu buyuklugunde peynir yiorum belki geciodur bile :) ceviz badem uzum vs vs iyi ve saglikli beslendigmi dusunuyorum ama belki bebek yerlesio die agrim oludur bakalm doktora gidince normal olup olmadgini soyler anneme kalirsa erkek bebek agaya vurur dedi bakalim kismet

Huhuuuuu Ben geldim biz cok agladikkk yaaa esinide aglattim kendim zaten agliyodun mektubu yazarken tüü bana kırmızı a4 kağıt vardı elimde onu büyük kalp seklinde kestim ona yazdım ve üzerine bebişin ajandasından pati resimlerini aldım yapıstırdım mektubuma harika oldu

Yarın haber et emi memnun kalırsın inş
Canım randevu almıştım ama yeni doğum yapan bir arkadaşım ve hamile iki arkadaşım medipolü kesinlikle tavsiye etmediler. Hastanenin hijyeni ve düzensizliğinden dolayı. Yeni doğum yapan arkadaşım Central Hospitali önerdi. Oradan Cumartesi gününe randevu aldım. Dr. Aslı Alay. Hastane çok ilgili ve hijyenikmiş. Fiyatları da fena değil. Hamilelik eğitimleri ve pilateste var hastanede. Randevu aldıüım doktor Hafta içi 21:00 e kadar hastanedeymiş. Çalıştığım için bu da çok önemli benim için. Oraya gideceğim Cumartesi inşallah.

canim merhaba benden haber beklicektin.dr cok sorun olcagni sanmiyorum.herseyi orantili ikili test istersen yapariz dedi.bende istiyorum dedim.kan verdik.haftaya cikacakmis
Hadi hayırlısı haber verdiğin için tşk ederim. Önemsediğim bir test benim bu. Benimkide 3 temmuzda bakalım.

Kızlar bulantılarım çok şükür geçti ama arada sade limon içiyorum içine limon sıkıp baya rahatlatıyodu. B12 vitamini eksikliği çıktı. Vejeteryanlık var bende sanırım ondan hiç kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Hiç Göbek çıkmadı daha. Yumurta gibi

Etten tavuktan tiksindim. Etsiz yemek yemeyen ben et girince yiyemiyorum. Hayatım sade peynirli tosta bağlı. Sabah akşam sadece tost yiyorum diyebilirim. 3 kilo zayiflamisim.istahi olanlara maşallah kıymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…