- 30 Ocak 2015
- 19.708
- 27.560
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.241
Ben arkasindan hemen emzryrm illa emecek beni yoksa durmuyo memeye asike anca öncekı yediğini sindirsin ki yenisi gelsınbende beslenmeden 1 saat sonra emzırıyorum genelde.
Hayirlisi olsun canim.
Sağlık olsun pembe ne diyim
biz ana oğul baba hep beraber yatiyoruzben diğer iki çocuğumu da 3 yaşına kadar koynumda büyüttüm,,ayırmakte taş çatlasa dört gün zorlanmışımdır,o da zorlanmak değil yani uyuyana kadar elinden tutup,artık burada yatacaksın diye telkinlerde bulunarak..bu süre içinde eşimden de ayrı yattım..ilişkimizi de etkilemedi bu durum..bu çocuğumu da koynumda büyütücem...3 yaş sınırı önemli ama
Üzüldüm canımBende cok istyodm hep bakardm arkadaşlarıma kardesleryle kavga ederlerdi sonrada bisey olunca aglarlardi nasl bi duygu acaba ddiye cok merak ederdm uzulurdum smdi olsa ne paylasablcrm ki evlenip gtmsm
Canım Allah rahmet etsinKızlar tam hastalıktan kurtulduk dedik cenaze oldu onun yanısıra düğün oldu çocuk yine hasta ben desen pert burayı okumayı bile çok özledimartık normal düzene geçmek istiyorum herşey biran önce normale dönse ne var
Yok canım M Mismommy öyle deyince vermedim.mantarın sindirim süresi 6 saatmiş
verme bence
Hayırlısı be kuzum
Yoktur tabi istedigin kadar yakin arkadasin olsun kardes gbi olmaz
Bende kucağımda gezdirerek yediriyorum son zamanlarda. Oynatınca geze geze yiyiyor zilli. Sandalyede versem 3-5 kaşık anca.Ay bazen bende tahammul edemyrm blwciyiz ama bazen klasik takiliyorm valla ugrasmak istemediğim zaman kendim yedirincede ayni facia her yer batiyo agzini kitledgi icin evin her yerinde geziyorm tek yesin diye
Afiyet olsun minnoşaDünki balık yardımınız için teşekkür ederim. Palamut pişirdim. Bebişlerinizi sağlıkla büyütün.
ezanlardan sonra hunharca ağladı bizimki,sonra bir saat anca uyudu kalktı yine hıçkıra hıçkıra ağladı saatlrce..bir saat uyudu uyandı şimdilik suskun bakalım ,hasta mı olacak dişten mi anlamadım valla ..sonuç :uykusuzum ama o iyi olsun razıyım modundayımselam anneler nasılsınız? öfff her sey cok sıkıcı yaa
Aynen omzum yerinden cikmis gbi agriyoBende kucağımda gezdirerek yediriyorum son zamanlarda. Oynatınca geze geze yiyiyor zilli. Sandalyede versem 3-5 kaşık anca.
Tabi her yemekte kol pert
Sıkılmaya vakit mi var. Bir yandan yemegini yap bir yandan uyaniya ayaginda salla mutfakla salon arasinda mekik dokuyorumselam anneler nasılsınız? öfff her sey cok sıkıcı yaa
başka sorunu olmadıgından emınsen kesin diştir.ezanlardan sonra hunharca ağladı bizimki,sonra bir saat anca uyudu kalktı yine hıçkıra hıçkıra ağladı saatlrce..bir saat uyudu uyandı şimdilik suskun bakalım ,hasta mı olacak dişten mi anlamadım valla ..sonuç :uykusuzum ama o iyi olsun razıyım modundayım
ben iş yaparken de sıkılırımSıkılmaya vakit mi var. Bir yandan yemegini yap bir yandan uyaniya ayaginda salla mutfakla salon arasinda mekik dokuyorum
Uykusuzselam anneler nasılsınız? öfff her sey cok sıkıcı yaa
eline degısık seyler versen o da mı olmuyor?Bende kucağımda gezdirerek yediriyorum son zamanlarda. Oynatınca geze geze yiyiyor zilli. Sandalyede versem 3-5 kaşık anca.
Tabi her yemekte kol pert
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?