2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pek
Biz hala genel olarak emisiyoruz sabah uyaninca emzirmefen kahvalti yaptrmaya calsiyrm zorla yiyo yemiyo bile oglende corba yada yogurt meyve felan ne olursa aksam yine corba bizim yemeklerden veriyorm biraz yatarken de bazen kasik mamasi bazen pirinc unu ama her zaman degl bazi gunler sadece kahvalti yapms oluyo zorlamak istemiyorm cunku yemiyo gercekten

Benimki de kıymalı karnıbahar yedi sevdi
Hatta yarısını blw olarak yedi
Klasik besliyorm çoğu zaman ama arada kouyuyorum önüne kendi de yiyo bazı şeyleri
Afiyet olsun yawrulara yarasın.
Benimki de kendi yemek istiyo ama çoğu zaman vermiyorum çünkü başedemiyorum. Eline aldığı şeyi önce sıkıp cılkını çıkarıyo biraz ağzına götürüyo sonra üstüne saçına başına mama sandalyesine ulaşabildiği her yere sürüyo en son elinde kalanı da atıyo ağzına sonra yenisini istiyo tekrar heryeri batırmak için

Benimki de kıymalı karnıbahar yedi sevdi
Hatta yarısını blw olarak yedi
Klasik besliyorm çoğu zaman ama arada kouyuyorum önüne kendi de yiyo bazı şeyleri
Bizde bugun karnibahar yedik. Yarin pirasa var menude.Diş heli surdum uyudu. Yoksa iki saat inliyo uykuya dalarken. İyice masaj yapinca ise taradi

Ay bazen bende tahammul edemyrm blwciyiz ama bazen klasik takiliyorm valla ugrasmak istemediğim zaman kendim yedirincede ayni facia her yer batiyo agzini kitledgi icin evin her yerinde geziyorm tek yesin diye

Bizde bugun karnibahar yedik. Yarin pirasa var menude.Diş heli surdum uyudu. Yoksa iki saat inliyo uykuya dalarken. İyice masaj yapinca ise taradi

Diş jeli sürmeyin nolur yeni haber fda kesinlikle yasaklamış 2 yaş altına diş jellerini gecende bir haber paylaştım ama zamanım olmadığı için çeviri yapamadım

Bende önüne dil balığını pişirip koyuyorum bizim ki balık hastası kuru soğan kesiyorum roka koyuyorum bir bakıyorum bir soğanı alıyor kemiriyor bir rokayı balık desen 15 dk sonra yok bitmiş kalan ufak tefek balıklarında minicik elleri almaya çalışıyor baktı gelmiyor yalıyor bu sefer... Bizim balık et köfte ile sorun yok gel görki sebzeleri sevmiyor bende et ürünlerinin yanına koyuyorum onların hayrına sebzelerde aradan çıkıyor :) ara sırada püre yapıyorum onun canı Nasıl isterse

Hay ağzın bal yesin

maşallah yerim onu biz sebze agırlıklı beslenıyoruz

3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pek
Ben emzirmiyorum. 8 den aksam 7 ye 5 ogun. Bazen uzun sure uyumuya aksamki kasik mamasi veremiyorum her zaman degil.
Kahvalti
Pure
Yogurt
Meyve puresi
Kasik mamasi
Gece devam sutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…