- 30 Ocak 2015
- 19.708
- 27.560
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.221
Biz hala genel olarak emisiyoruz3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pek
Bende veriyorm bizim yemeklerden ona ayri yapyrm yemiyo bizim yemeklere saldiriyoBizimki de uc gundur bizim yedigimiz yemeklerden yiyor,ona ayri yapiyorum ama tabi,malzemeler aynisi sadece :) bugun de kiymali patates yiyecek,azcik da bulgur pilavi
Afiyet olsun yawrulara yarasın.
Benimki de kıymalı karnıbahar yedi sevdi
Hatta yarısını blw olarak yedi
Klasik besliyorm çoğu zaman ama arada kouyuyorum önüne kendi de yiyo bazı şeyleri
Bizde bugun karnibahar yedik. Yarin pirasa var menude.Diş heli surdum uyudu. Yoksa iki saat inliyo uykuya dalarken. İyice masaj yapinca ise taradi
Benimki de kıymalı karnıbahar yedi sevdi
Hatta yarısını blw olarak yedi
Klasik besliyorm çoğu zaman ama arada kouyuyorum önüne kendi de yiyo bazı şeyleri
Ay bazen bende tahammul edemyrm blwciyiz ama bazen klasik takiliyorm valla ugrasmak istemediğim zaman kendim yedirincede ayni facia her yer batiyo agzini kitledgi icin evin her yerinde geziyorm tek yesin diyeAfiyet olsun yawrulara yarasın.
Benimki de kendi yemek istiyo ama çoğu zaman vermiyorum çünkü başedemiyorum. Eline aldığı şeyi önce sıkıp cılkını çıkarıyo biraz ağzına götürüyo sonra üstüne saçına başına mama sandalyesine ulaşabildiği her yere sürüyoen son elinde kalanı da atıyo ağzına sonra yenisini istiyo tekrar heryeri batırmak için
Allah kolaylık versin hepimize anacım..Ay bazen bende tahammul edemyrm blwciyiz ama bazen klasik takiliyorm valla ugrasmak istemediğim zaman kendim yedirincede ayni facia her yer batiyo agzini kitledgi icin evin her yerinde geziyorm tek yesin diye
Bizde bugun karnibahar yedik. Yarin pirasa var menude.Diş heli surdum uyudu. Yoksa iki saat inliyo uykuya dalarken. İyice masaj yapinca ise taradi
Bende önüne dil balığını pişirip koyuyorum bizim ki balık hastası kuru soğan kesiyorum roka koyuyorum bir bakıyorum bir soğanı alıyor kemiriyor bir rokayı balık desen 15 dk sonra yok bitmiş kalan ufak tefek balıklarında minicik elleri almaya çalışıyor baktı gelmiyor yalıyor bu sefer... Bizim balık et köfte ile sorun yok gel görki sebzeleri sevmiyor bende et ürünlerinin yanına koyuyorum onların hayrına sebzelerde aradan çıkıyor :) ara sırada püre yapıyorum onun canı Nasıl isterseçorba yapıyorum; brokoli, sogan, sarımsak, havuç bunlar piştikten sonra balığı içinden alıp ince süzgecten gecırıyorum suyunu. ayrı bı kapta kalanları da süzgecten gecırıyorum
püre oluyor yanı :=)
Hay ağzın bal yesinben diğer iki çocuğumu da 3 yaşına kadar koynumda büyüttüm,,ayırmakte taş çatlasa dört gün zorlanmışımdır,o da zorlanmak değil yani uyuyana kadar elinden tutup,artık burada yatacaksın diye telkinlerde bulunarak..bu süre içinde eşimden de ayrı yattım..ilişkimizi de etkilemedi bu durum..bu çocuğumu da koynumda büyütücem...3 yaş sınırı önemli ama
saat konusunda sadece yemek verecegım zaman dikkat edıyorum canım. öğlen 12 den akşam 10 a kadar 5-6 öğün verıyorum.3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pek
maşallah yerim onuBende önüne dil balığını pişirip koyuyorum bizim ki balık hastası kuru soğan kesiyorum roka koyuyorum bir bakıyorum bir soğanı alıyor kemiriyor bir rokayı balık desen 15 dk sonra yok bitmiş kalan ufak tefek balıklarında minicik elleri almaya çalışıyor baktı gelmiyor yalıyor bu sefer... Bizim balık et köfte ile sorun yok gel görki sebzeleri sevmiyor bende et ürünlerinin yanına koyuyorum onların hayrına sebzelerde aradan çıkıyor :) ara sırada püre yapıyorum onun canı Nasıl isterse
e anca öncekı yediğini sindirsin ki yenisi gelsınCocuk aciktigindan yiyo mecbur napsinbende bugn 3 saat emzrmedim nasil saldiriyo bana elimi yuzumu yaliyo emziriyim diye inat ettm yemek yemeden emzrmixem diye cunku yemek yemiyo sipa
mantarın sindirim süresi 6 saatmişKızlar bu akşam bize mantar yemeği yapicam. Oğluma versem bir sakıncası olur mu
Başınız sağolsunKızlar tam hastalıktan kurtulduk dedik cenaze oldu onun yanısıra düğün oldu çocuk yine hasta ben desen pert burayı okumayı bile çok özledimartık normal düzene geçmek istiyorum herşey biran önce normale dönse ne var
Benimki tam keyifçie anca öncekı yediğini sindirsin ki yenisi gelsınbende beslenmeden 1 saat sonra emzırıyorum genelde.
Gecmis olsun. Basin sag olsun canim.Kızlar tam hastalıktan kurtulduk dedik cenaze oldu onun yanısıra düğün oldu çocuk yine hasta ben desen pert burayı okumayı bile çok özledimartık normal düzene geçmek istiyorum herşey biran önce normale dönse ne var
Ben emzirmiyorum. 8 den aksam 7 ye 5 ogun. Bazen uzun sure uyumuya aksamki kasik mamasi veremiyorum her zaman degil.3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pek
Diş jeli sürmeyin nolur yeni haber fda kesinlikle yasaklamış 2 yaş altına diş jellerini gecende bir haber paylaştım ama zamanım olmadığı için çeviri yapamadım
AminAllah kolaylık versin hepimize anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?