- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.201
Ben geçen nohut haşlamıştım, kabuğunu soyup parmağımla ezip ağzına verdim, yedi. Ama tadımlık.Millwt bu arada bakliyatları vermeye başladınız mı?
Bwn başlamadım da domates ve salça vermediğim için bize yaptıklarımdan vermiyorum
Sırf haşlayıp mı vereyim
Kafam karıştı
Gülme sör
Çok özenirdim kardeşi olanlara. Hala özeniyorum aslında..
Annemler bile isteye yapmamış olsalardı hiç affetmezdim onları sanıyorum.
Yani tek çocuk olmak çok üzücü bence
Nohut a baslanabilir dedi dr. Bulgurada sma bulgur vermiycem şişirir cok az tatsin diye vercem. Donates soslari yaptim ondan katicam. Simdi domates rendeliyorum yemeye her zaman degil. Nohuta daha baslamadim ezip vercem. Geceden suya bir avuc koy dedi dr ust postu syulursa ayir soganla hasla normal yemek yapar gibi salcasiz. Ben kavurmuyorum yemeklerini hasliyorum. Tv de gosterdi gormedim anndm dedi. Ne kadarlik bilmiyorum kuru fasulye tanesi kacmis bogulmus. Kuru barbunya biryasa kadar yasak.Millwt bu arada bakliyatları vermeye başladınız mı?
Bwn başlamadım da domates ve salça vermediğim için bize yaptıklarımdan vermiyorum
Sırf haşlayıp mı vereyim
Kafam karıştı
Ya yapiyim o zaman kulaga hic hos gelmiyodsbenımkı bayılıyor balık çorbasına :=) öyle sandıgın gibi kötü olmuyor aslında.
Saool pitiBen geçen nohut haşlamıştım, kabuğunu soyup parmağımla ezip ağzına verdim, yedi. Ama tadımlık.
Ay dikkatli olmak lazım allah korusunNohut a baslanabilir dedi dr. Bulgurada sma bulgur vermiycem şişirir cok az tatsin diye vercem. Donates soslari yaptim ondan katicam. Simdi domates rendeliyorum yemeye her zaman degil. Nohuta daha baslamadim ezip vercem. Geceden suya bir avuc koy dedi dr ust postu syulursa ayir soganla hasla normal yemek yapar gibi salcasiz. Ben kavurmuyorum yemeklerini hasliyorum. Tv de gosterdi gormedim anndm dedi. Ne kadarlik bilmiyorum kuru fasulye tanesi kacmis bogulmus. Kuru barbunya biryasa kadar yasak.
Oooh, mis gibi kış menüsü valla, afiyet olsun Alpişko ya.Bizimki de uc gundur bizim yedigimiz yemeklerden yiyor,ona ayri yapiyorum ama tabi,malzemeler aynisi sadece :) bugun de kiymali patates yiyecek,azcik da bulgur pilavi
Mantar allerjen ve zwhirli olabilen bir besin bir yasindan once verme bence.Kızlar bu akşam bize mantar yemeği yapicam. Oğluma versem bir sakıncası olur mu
balığın kokusu kalmıyor pek. yedirmeden önce de 3 saat hiçbi şey vermıyorum.:=)Ya yapiyim o zaman kulaga hic hos gelmiyods
3 saat birşey vermiyorum dedinde kac saatte bir birşeyler yediriyorsun ya da diger anneler de yazabilir cunku bizim saatler uymuyor pekbalığın kokusu kalmıyor pek. yedirmeden önce de 3 saat hiçbi şey vermıyorum.:=)
Gözünüz aydın diyrlim miAnnemin test sonucu negatif cikmis. Kansızlık var annemde hat safada yine dusmus ondan galiba. Dahiliyeye gitcekmis
Amin canim sağolasın. Olmasi bisey degil olsun bebek ama kansizlik oluncada ruksli oluyor. Annem bide bagursaklarindan rahatsiz oldugu icin korktuk tabiGözünüz aydın diyrlim mi
İhmal etmesin gitsin dahiliyeye
Allah dermansız dert vermesin nesli
Benimki de kıymalı karnıbahar yedi sevdiBu akşam kıymalı pırasa yedik
İlk defa yedi ama sevdi maşallah löp löp götürdü
Cocuk aciktigindan yiyo mecbur napsinbalığın kokusu kalmıyor pek. yedirmeden önce de 3 saat hiçbi şey vermıyorum.:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?