- 30 Ocak 2015
- 19.775
- 28.017
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #104.581
Bizimki sadece kirmizi baligi seviyo yaSorma canım ya gina geldi
Yemek yedirirken ya açıyorum ya ben söylüyorum Bide küçük kurbağa şarkısı
Bende gunduz tv acmiyorm hic kendim izlesem oda bakiyo ee neyini izletiyim cocuga dizilern programlarin anca kirmizi balik bide trt cocukta elifin dusleri diye bi czgi film var cok sevitoAlibabadan da bize gina geldi. Tlf ucak miduna alip aciyorum yada baby tvden iki tane cizgi film kaydettim. Hem onlar hem biz bi taraftan sarki soyluyoruz
Elifin duslerini bende seviyorum. Meyve sebzenin yararlarindan bahsediyo tam bize goreBende gunduz tv acmiyorm hic kendim izlesem oda bakiyo ee neyini izletiyim cocuga dizilern programlarin anca kirmizi balik bide trt cocukta elifin dusleri diye bi czgi film var cok sevito
Ben hepsini merak ediyormbu konu günlerdir kafama takılıyordu..bugün kuzumu üç gündür geçmeyen ateş yüzünden doktoa götürdüm boğazları kızarmış...o arada doktora sordum bu konuyu...10. aydan sonra beklenir bilinçli kelimeler o da tektük,18 aydan önce pek konuşma olmaz,internete bakmayın aldanırsınız,göz teması önemli o da var,çok konuşulan ilgilenilen çocuklarda kouşma hızlı gelişir ,9. ay bilinçli kelimeler söylemesi için erken dedi..valla içim çok rahatladı..bebeğime antibiyotik ,peditus verdi eve geldik..ha bi de anneler genelde geldiklerinde hep boyu,kiloyu merak ederler sizin gibi sosyal gelişimini soran çok az anne gördüm dedi
HahaElifin duslerini bende seviyorum. Meyve sebzenin yararlarindan bahsediyo tam bize gore
Ay bazrn aynisi bana da oluyo gecrn sinirimden tabagi kasigi firlattim tezgahayiyiyor degıl aslında, zorla yedırıyorumoyunla
bilmem neyle bir şekilde yedırıyorum. kırk takla atıyorum yesın dıye. bazen agzının üstüne vurasım bile gelıyor
Bakma sen canim ya benim ilk bebegim 1 yasinda net net cumle kuruyordu su gibi konusuyordu kelimeler netti 1 yasinda yurudu ama benim ortanca yani arda 9 aylik yurudu tam cumle kurmaya 2 bucuk yasinda basladi halbuki onunde abisi vardi surekli konusuyordu ama yok babasina cekmisti minigimde konusacak gibi degil kucukken cok ses cikariyordu simdi seste cikarmiyo baba al memme ham anne onlarda.bazenBen hepsini merak ediyormben bisey farkettm canim kalabalık ailede olan çocuklar daha cok konusuyo saniirim dun esimkn kuz3ninin cocugu vardi 4 bucuk aylik surekli bi sesler cikariyo hic susmuyo arda o kadsrken oyle degldi mesela ayni sekilde kuzenimin çocuğu da oyle kvdeleryle oturuyolar kalabalik biri konsmasa oburu konusur ee biz yemekti evin isiydi ihmal edyrz biraz
Sağol canım inş yer yarınOo masallah afiyet olsun. Benim bile canim cekti. Soganda koymata basladik biz. Gecen aydi ama ancak bu ay gectik. Boyu kilosu iyi masallah
Maşallah kuzuyaKızlar slm
Bugün tam 8ay 25gunluk kızım
Kızamık aşısı için gittik hastaneye yokmuş kasimda gelin yapalım dedi
Menenjit aşısı yapıldı Dr önemli yapılması çoğu hasta ücretli olduğu için yaptirmiyor
Tavsiye ederim yapılmasını dedi yaptirdik
Kan sayımı, B12, dvitamini,demir,ferritin yapıldı kan sayımı ve demir iyi çıktı diğerleri pazartesi
Kan alınırken ağladı kırmızı balığı açtık az ağladı kuzum annesinin bal suratlisi
Boy 73cm kilo 10.300 gr maşallah
Kızlar açılmış suruplar içinde Dr bir ay kullanılabilir dedi
Pedifen, peditus, paranoxs aldım evde bulunsun diye
Canım yaa çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Inş.tez zamanda duzelirOglum cok oksuruyor geciyo tekrar basliyo. Araştırma hastanesine goturdum. Zatüre baslangici dedi. Pis bir öksürük var uyutmuyo. Surup damla ve iki tane igne verdi. Insalla ilerlemez çok moralim bozuldu.
Ahh canım ya dikkat et ilaçlarını düzenli ver evin ısısı nasılOglum cok oksuruyor geciyo tekrar basliyo. Araştırma hastanesine goturdum. Zatüre baslangici dedi. Pis bir öksürük var uyutmuyo. Surup damla ve iki tane igne verdi. Insalla ilerlemez çok moralim bozuldu.
len nerde her seyı ben yapıyorum?Surrender
Lan seni hayal ettim..
Herşeyi kendin yapıyon ya..
Evinde
Evinde cadoloz minnoşun için organik koyun beslerken
Ve koyunun ardından dur avizeyi yeme boğazına kaçacak diye haykırırken
bugun denk geldım yetersız buldum bilgileri ben. bal kabagını anlattıElifin duslerini bende seviyorum. Meyve sebzenin yararlarindan bahsediyo tam bize gore
Ben anam gile geldim
ooo karar verılmış. valla bravo eşine her erkek istemez böyle bir şeyi. ulen sende şanlısın yürü gitBen anam gile geldimyavastan buraya tasiniyorum. Hicte kolay olmuyor... evde kafam rahatti, burda bide laf anlatiyorum + zeynep cok simartiliyor + disi buyuyor. Ben kaput he birde takintilarim var tabi, annem biraz daginiktir bu evi toparlamaya calisiyorum hergun bakamadim buralar o yuzden
Benim burnuma bile sokuyor parmaginikızlar, benım zilli parmagını burnuna sokuyor
var mı bu durumda olan
hee iyi o zamanBenim burnuma bile sokuyor parmaginikirpiklerimi oksuyor isaret parmagiyla bayadir inceliyor hatta :)
ooo karar verılmış. valla bravo eşine her erkek istemez böyle bir şeyi. ulen sende şanlısın yürü git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?