- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.621
Benimki burnuma , agzima ceneme micikliyo. Guneste gozumun rengi parlayinca bakip gozunu buyultup pu pu diyoevet bizimki..iyice de dayanıyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki burnuma , agzima ceneme micikliyo. Guneste gozumun rengi parlayinca bakip gozunu buyultup pu pu diyoevet bizimki..iyice de dayanıyo..
ben olsaydım orda yazarlardıOnlar cok yazmiyor. Ek gida icin bakiyorum arada . Ek gida da yazmiyorlar
Bizde de olmadi bol bol huysuzluk oldu o kadar bide agzinin icinde az bi atesdişimiz patlayacak ama ortada agız suyu yok. agız suyu bızde hiç olmadı![]()
Agzini icine atiyorum bi tanenarı nasıl verıyorsunuz. ben daha hıc vermedım
Salya mıdişimiz patlayacak ama ortada agız suyu yok. agız suyu bızde hiç olmadı![]()
Filede vermeyi dusunuyorum ama asil mevsimi kasım . Kasım i bekliyceznarı nasıl verıyorsunuz. ben daha hıc vermedım
15 günden bişi olmaz yaaa. eşim almış vermedım daha hiç. muhallebı yapmak ıstıyorumFilede vermeyi dusunuyorum ama asil mevsimi kasım . Kasım i bekliycez
Kiloda boyda hic kiyas yapmiyorm bunda aklima takilmisti her bebek farklı iste arda da yurur 1 aya kalmaz oyle gozukuyoBakma sen canim ya benim ilk bebegim 1 yasinda net net cumle kuruyordu su gibi konusuyordu kelimeler netti 1 yasinda yurudu ama benim ortanca yani arda 9 aylik yurudu tam cumle kurmaya 2 bucuk yasinda basladi halbuki onunde abisi vardi surekli konusuyordu ama yok babasina cekmisti minigimde konusacak gibi degil kucukken cok ses cikariyordu simdi seste cikarmiyo baba al memme ham anne onlarda.bazen
Meyve sikacagi yada kasikla ezilir sanirim. Benimki tatli meyveyi yemiyor. Tatliyla eksiyi karistiriyorum. Bende suyunu meyveye yada muhallebisine koyarin15 günden bişi olmaz yaaa. eşim almış vermedım daha hiç. muhallebı yapmak ıstıyorum
ben onlara baktım hiç aktif değiller,gene ne varsa bizde varulen var ya aralık analarına takılmalıydım ilk zamanlarsiz fos çıktınız
peee bizimki şırıl şırıl akıyo..önlük takıyorum,,ömrüm onun üstünü başını değiştirmektla geçiyo,salya,sümük,kusmuk,kakadişimiz patlayacak ama ortada agız suyu yok. agız suyu bızde hiç olmadı![]()
6 numara beze gecen var mı? küçük gelıyor sanki.ya da 5+ var mı?
kaç kilo senınkı?Ben 5 e yeni gectim