2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canım ya sayfalar yerinde sayıyor

Kizcemi uyutuyorum çok mizmiz beşinci disimizde patladı patliyacak üstten
Menüde bende tikandim yarın bende krep
Yapayım yer inş[/QUOTE
Bizimki kahvaltiyi seviyor babasi gibi. Aksam ikisi kahvalti yapti . Agladi vermeyince muhallebinin yuzune bakmadi. Buyuk peyniri goturdu yine. Disler buyuyor kalsiyum ihtiyaci var. Devam sutu iciyor ama olsun.

Misafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorum :deli: cumartesi gün var kayinvalideyle ortak gün onda olacak yemekli olacak hem tatlı hem pasta yapmam gerekiyor :işsiz: ne yapacam çok kalabalık olacak pasa durmuyor:KK53: kafamda deli sorular :KK47:
Bebekle gune mi girilir ya. Kolay gelsin sana. Nefis yemek tariflerini tlf na indirdim . İkram cay menuleri tarifler var ise yariyor

Yapayım yer inş
Ben daha hiç krep yapmadm. Bir ara deneyeyim bari

Misafirim gelecek ne yapsam diye düşünüyorum :deli: cumartesi gün var kayinvalideyle ortak gün onda olacak yemekli olacak hem tatlı hem pasta yapmam gerekiyor :işsiz: ne yapacam çok kalabalık olacak pasa durmuyor:KK53: kafamda deli sorular :KK47:
Bebek li kadınsın ya yapmisken pastayi da yapsınlar bari

5. Ve 6. Dis patlayacak bugun hep atajta salladim. Birakinca yere utaniyor. Saatlerdir inledi jel surdum. Bir saat sonra yine ayni sallarken atiyor kendini fitil attim. Uykuya geciyor cok sukur
Biz de daha hiç dış yok. Ama bu gece hiç huzuru da yok . Bu saat oldu hala uyutamadim. Emerken inliyor yaa

Biz de daha hiç dış yok. Ama bu gece hiç huzuru da yok . Bu saat oldu hala uyutamadim. Emerken inliyor yaa
İniltiyse ya gaz ya dis. Emziriyorsun gaz olmaz distir. Bide hemende cikmiyorlar yaaa.

Fitil attim uyutana kadar sut saati geldi. Tekrar agladi tekrar ayagima aldim salliyorum.

Bizim bugunku menumuz yayla çorbası, kıymalı kurufasulye, pirinç pilavı. Belki yaninda turşu yalatirim :KK48:
Bebeği yemeyenlere "yer sofrasini" denemesini, su icmeyenlere de bardakla denemesini tavsiye ediyorum.
Yalniz bardak tam dolu olacak, kedi gibi diliyle içecek (bkz cup feeding :KK66: )
Aynen cocuk mama sandalyesonden nefret ediyo resmen bosa mi alinfi yani bde benm oglan kalabaligi seviyo gecen kvdede kucuk bi kase corba icti kucuk kaseyle yogurt yedi oglen aksamda corbadan icti karniyarigin icini yedirdim ben her zaman kalabaligi nerden bulcaksam:D

Yapayım yer inş
Bıktırdı bu disler bizimde çıkacak heralfe yine gece aglayarak uyandi bugn kac kere emmedide dunde bana yapisik gezdi

Canim eşim dışardan alsın diyecem ama kayınvalide kabul etmeyecek biliyorum o zaman gorumcem yapsın diyecem :KK11:

Canım ev borcumuz var o yüzden grdim yoksa ben de sevmiyorum esimin tüm akrabaları var çok kalabalık :oha:
şu gün denen şey, paranı verıyorsun az az
sonra hepsını bırden alıyorsun. yani bi karın yok . yanlıs mı bılıyorum yani? kumbara gibi bişi. yaptıgın masraf yorgunluk da cabası :KK53:

Bebek bezi kampanyasından sizi de haberdar edeyim hanımlar; bebek bezi kampanyasına ulaşabilirsiniz. 2 kişiye 1 senelilk bebek bezi kazanma şansıı bizi bekliyor. Bol şanslar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar eskiden sayfalara yetişemezdim galiba hepimiz tukendik :110:

Kızım iki ucgundur üç dört adım atıyor desteksiz çok mutlu oluyorum onu öyle görünce :nazar:

Bugün öğlen kendime Menemen yaptiydim yirtti kendini bende yiycem diye üç dört kez verdim ağzına yedi hoşuna gitti :kk77:

Mercimek çorbası yaptım çok az yedi banyo yaptırdım emziriyorum şuan
Geçen yatmadan önce akşam yıkadım o gece bir kez uyandı maşallah :anne:

Kızım iki ucgundur üç dört adım atıyor desteksiz çok mutlu oluyorum onu öyle görünce :nazar:

Bugün öğlen kendime Menemen yaptiydim yirtti kendini bende yiycem diye üç dört kez verdim ağzına yedi hoşuna gitti :kk77:

Maşallah tosbige bizimki abisiyle seker kavgası edıyo. Ver dıye bagırıyo bızıkıde yurumek için çırpınıyo

Ay masallah ona:nazar: benim oglanda bayiliyo benim yediklerimden yemeye veriyorm napiyim tuzlu diye vermemezlk yapmyrm zaten ben cok az tuz atarm yemeklere herkes tuzsuz yapiyosun der o kadarciktan bisey olmaz:D

Back
X