- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.701
Niye kimse yok uleyn 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yorulunca hemen alıyorum kucagima kokluyorum emziryorum çok güzel ya emzirmekAramizda benimgibi "iki dk da olsa pesinden kosmamak,kafa dinlemek" icin ekstra ekstra emziren var mi![]()
Ben yorulunca hemen alıyorum kucagima kokluyorum emziryorum çok güzel ya emzirmek![]()
canım ya bu yanlış kaçma tam olarak nedir . Kaçsa ne olur. Sen yaşadın mi hiçAglarken cok yanlus kacabiliyor. Bence yanlis kacmistir. durduk yerde niye aglasin. Yada yanlis kacinca agladi bence
the ben..memelerim pörsüdü ama popom dinleniyo..Aramizda benimgibi "iki dk da olsa pesinden kosmamak,kafa dinlemek" icin ekstra ekstra emziren var mi![]()
the ben..memelerim pörsüdü ama popom dinleniyo..![]()
Yanlis kacma soluk borusunu tikamasi yada akcigere kacmasi. Aspire ediyor. Onlar yetiskinden daha hizli nefes alip veriyor , bazen yerken aglarken yada bagirirken konusmaya calisirken soluk birusunu tikiyo yada biraz akcigere kaciyor. Kendi oksurerek cikariyor. Bazen cikaramiyor. Sivida ozellikle . Refluden dolayi cok aspire etti benimki. Ustune bide hareketli ya ciglik atiyo ciglik atarken nefes alinca yanlis kaciyir. O yuzden taneli yedirmek iskence bize. En son surup verirken oldu Yedirir icirirken yuzune agzina bakiyorum devamli. Sabitlesiyor nefes almiyo . Mudehale ediyorum o zaman. Sıvı seyler daha yanlis kaciyor. Aglarken takilmistir soluk borusuna sonra atmistir. Yada aglarken nefesini tutmustur . Hergun yeni birsey cikariyorlar belli olmaz.canım ya bu yanlış kaçma tam olarak nedir . Kaçsa ne olur. Sen yaşadın mi hiç
Oku canim ya oğlunu. İnsallah iyilesir. Benim oglumada yazlikta herkes oyle dedi. Yazliktan gelince egzemayla goz kasintisi basladi. Epey surdu. Allerjik ilac kullandik.İyi akşamlar hanımlar.
Herkes iyidir umarım. Dün akşam günümüz vardı. Gün sahibinin akrabası olan kız, oğlumun gözlerini çok beğendi. İki üçtür, ay ne güzel gözleri yaa.. dedi. Sonuncu da Maşaallah dedi ama bu sabah kalktığnda oğlumun gözü baya şapaklanmıştı. Hiç olmazdı öyle. İlk gözüne birşey mi oldu dedim ama sonra o kızın dediği aklıma geldi. Nazardan olmuştur diye düşünüyorum.
Bu arada kan değerlerine baktıran var mı aranızda? Özellikle kan ilacını vermeyenlerden yaptıran var mı merak ettim. Ben 26 sına randevu aldım. Bakalım ne olacak.
Bizimkide bugun hafif biberli turluyle yogurt yedi. Tadi tuzu olana bayiliyorlar.Bulgur pilaviyla ayran aksam yemegiydi,bi de bi orta boy top kiyma. Pilavi sevdik,favorilerinden oldu:)
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar hanımlar.
Herkes iyidir umarım. Dün akşam günümüz vardı. Gün sahibinin akrabası olan kız, oğlumun gözlerini çok beğendi. İki üçtür, ay ne güzel gözleri yaa.. dedi. Sonuncu da Maşaallah dedi ama bu sabah kalktığnda oğlumun gözü baya şapaklanmıştı. Hiç olmazdı öyle. İlk gözüne birşey mi oldu dedim ama sonra o kızın dediği aklıma geldi. Nazardan olmuştur diye düşünüyorum.
Bu arada kan değerlerine baktıran var mı aranızda? Özellikle kan ilacını vermeyenlerden yaptıran var mı merak ettim. Ben 26 sına randevu aldım. Bakalım ne olacak.
Bulguru arda da sevdi hatta gecen gun kendime kisir yapmistm ardayada yedrdm benden cok yedi yetmedi yaptgm kisirBulgur pilaviyla ayran aksam yemegiydi,bi de bi orta boy top kiyma. Pilavi sevdik,favorilerinden oldu:)
Bende oyle yapyrm ama benmki sadece yatak odasinda emiyo obur odalarda bi iki emip birakiyo yada ayakta emmek istyo oda bana iskenceAramizda benimgibi "iki dk da olsa pesinden kosmamak,kafa dinlemek" icin ekstra ekstra emziren var mi![]()
Hahahah suppeer:) ben de yatarken uzanarak emziriyorum bayadir,alismis ya yanima geldi gecen,uzandi dayadi kafasini cok sasirdmBende oyle yapyrm ama benmki sadece yatak odasinda emiyo obur odalarda bi iki emip birakiyo yada ayakta emmek istyo oda bana iskence![]()
Ben yatarak emziremiyorm ya meme agzindan kayip duruyo cockta sinir oluyo bendeHahahah suppeer:) ben de yatarken uzanarak emziriyorum bayadir,alismis ya yanima geldi gecen,uzandi dayadi kafasini cok sasirdmarda tarzi takilmis megerr
Bez doluda olsa olmasada 4-5 saatte bir degistiriyorum. Siliyorum havalaniyor. Pisik olmadi hic. Pedi kendimde uzun sure bekletmiyorum. Bebegimede bezini yzun sure bekletmemKızlar bebislerinizin altını ne kadar surede degistitiyorsunuzdun kaynanam çok bekletiyorsun falan dedi ama dolmuyor ki eskisi kaka yapınca hemen değiştiriyorduk çünkü pişik oluyor ama cis dolfurmuyr o kadar premuim çare çizgisine bakarak degistiriyorum karışma dedim sustu ya
gorumcem sürekli değiştiriyormuş falan banane ondan
eşim de bezin tanesi ne kadara geliyor anne biliyotmusun dolmadan niye değiştirelim dedi cildirtti beni ya
![]()
Sen ne kadar zamsn da degistiriyordun kiKızlar bebislerinizin altını ne kadar surede degistitiyorsunuzdun kaynanam çok bekletiyorsun falan dedi ama dolmuyor ki eskisi kaka yapınca hemen değiştiriyorduk çünkü pişik oluyor ama cis dolfurmuyr o kadar premuim çare çizgisine bakarak degistiriyorum karışma dedim sustu ya
gorumcem sürekli değiştiriyormuş falan banane ondan
eşim de bezin tanesi ne kadara geliyor anne biliyotmusun dolmadan niye değiştirelim dedi cildirtti beni ya
![]()