2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah rahmet eylesin cnm hepimizin bit kaderi var işte. Üzme kendini Rabbim geride kalanlara elini uzatır inş

Bana gore 11+4 tu ama 12 cikti.
Satla uyumlu bebek dendi. Benim tuttugum takvim kesedeki zamana goreydi bu 3 gun Onde cikti
Ultrasona göre düşünüyorum ben hep çünkü önde gidiyorsa değer daha farklı çıkıyor. ....benim 11+3 de ense kalınlığı 0.91 idi belkide ileri olduğu için ense farklı çıktı. ......amaaannnn sonuç olarak riskli değil önemli olan bu şükür başka birşey düşünmeye gerek yok bence

Sewindim senin adına. Biz daha doktorumuza karar veremedik inşallah sağlıkla gelecek bebeğin. İyi düşünelim güzel şeyler olsun

Günaydınnn güzelliklerr :)
Hepimiz için güzel bir hafta olsun inş..yatın doktor günümüz heyecanlıyız :)
Kızlar bide ne sorcam benim göbüşüm baya çıkmıştı 2haftadır falan şiş gibiydi , 2 gündür indi böle durum yaşayan var mı ?

Gunaydinlarrrrr günlerdir 5 saat uykuyla fazlasını uyuyamiyorum bebişimmm dinlenemiyor benim yüzümden

Ayda bir mi kontrollerin? Insan arada merak ediyo dimi acaba bebişim içimde mi diye? Ben biran önce alışveriş faslına geçmek istiyorum yaaa
Evet cnm. Ayda bir.gercekten yetmiyor.bende hep icimde mi diye dusunmeden yapamiyorum.o yuzden cmrt test sonucunu almaya gidicem.yoksa esim alcakti:) hareketlerini hissetmeye baslayinca rahat ederiz.evet ya bizde ara ara bakiyoruz ama cinsiyet belli olmadan da bisey alinmiyor ki:) bayramdan sonra baslariz alisverise.

iyi aksamlar..2015 ocak annesiyimm.bi prensesm var.simdi sira sizde ins.gecen seneki heyecanlarimz.allah yar ve yardmciniz olsun

2015 ocak annelerinin geçen seneki forumunu okudum ne güzel şimdi hepiniz aldınız evlatlarınızı inş bizede nasip olur, sizin heyecanlarınızı telaşlarınızı şimdi biz yaşıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…