2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım maşallah çok güzel ve pozitif düşünmeni çok beğendim bununla geçmiş olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde meleğini kucağına almayı nasıp etsin inşallah...

Gecmis olsun minimoy insallah bebegini saglikla kucagina alirsin canim strese girme dedigin gibi nasibi varsa hicbiseycik olmaz minige

Kizlar 1.27 cikti ense kalinligi sizce normalmi? 3un alti normal deniyo ama cogunuzun sifir kusur cikinca endise ettim

Ayda bir mi kontrollerin? Insan arada merak ediyo dimi acaba bebişim içimde mi diye? Ben biran önce alışveriş faslına geçmek istiyorum yaaa

acaba normal mide bulantılarına iyi gelir mi benim her dk midem bulanır
otobüse binerim bulanır acıkırım bulanır
gerçekten dünyanın en kötü hissi mide bulantısı
Kuzum ben bugun ıyıydım ılk kez kusmadım lımonu sık suyun ıcıne ıc en ıyısı lımon su an da ben hatta yıyorum ılk kez ıstahlı ıstahlı yemek yedım bugun 3 hafta sonra ınsallah daha da bulanmaz sabah hafıf bulandı sonra gectı bırden bıre

Hahahhh bnde A4e yazıp patilerden yapıştırmıştımmm :))

Aa gerçektenmi. Gitmedin mi medipole? Benim ablam 6yıl önce orda doğum yaptı leyla hanımda ve çok memnun kalmıştı. Bi arkadaşımda şimdi oraya gidiyo çok memnun

Çok geçmiş olsun canım. Hangi hastane hangi doktora gittin. Doktorunu bulabilmiş olman çok iyi valla

Çok geçmiş olsun canım. Hangi hastane hangi doktora gittin. Doktorunu bulabilmiş olman çok iyi valla
hastanede değil.Özel muayenehanesi var Serhat tatlıkazan doğumda büyük olasılıkla pembe mavide olacak.Benim riskli bir hamilelik ve riskli bir doğum olacağı için riske atamadım.En azından içim rahat emin ellerdeyim tabi Allaha emanet.

Sağlıkla dogsun inş bebisin

Elcio kiss instag. da onaylanan beni dün rüyamda seni gordum sanırım bebisin kız mis öyle gördüm Hayır olsun ins
kiz ben seni onaylamamisimmiiii onayladim die biliorum tuhh bana :) insallah canim bende son bi haftadir karisik ruyalar goruoduk komsumuzun oglu tir soforydu inegolde kaza gecirmis olmus 3 yasindada yavrusu var aglayip duruyorum cok uzuldm allahim kimseye yasatmasin diyecegim ama oda allahin takdiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…