2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet hem hareketleri hissetmek hem cinsiyetini bilmek çok güzel olacak :)

evet yaa, geçen çarşamba kontrole gittiğimde resmen kolunu bacağını oynatıyrdu,müthiş bir duygu bu :) keşke dediğin gibi bide hissetsek :)) bakalım benim rüyam çıkıcak mı, ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kundakta erkek bebek görmüştüm kucağımda ve öyle hissediyorum gerçi sağlıklı olsunda :)

evet dimi nasıl hareket ediyor.bizim bide poposunu yukardan aşağı kaydırdı bacaklarını da yukarı kaldırdı o kadar tatlıydı ki.ne kadar rahat yatıyorlar orda.dr baya izletti.film izler gibi uzun uzun izledik.hayırlısı canım benimde içimden geçen hep erkek.ama hiç farketmez dr zaten sağlıklı herşeyi tam deyince cinsiyet minsiyet unuttum ben

ayy evet ya sağlıklı olduğunu duymak çok güzel :) bu arada ense kalınlığı ölçüldü mü canım, benim 1 temmuzda ölçücek bakalım

ay ben kız gibi hissediyorum ya istediğimden değil allahım hayırlısını versin. hani anneler hisseder ya :) en keyiflisi o alışveriş olacak yaaa hadi gelsin zaman artık.

hayırlısı canım:) kız çocuğuna alışveriş daha keyiflidir :)
aynen hayırlısı bakalım. bulantılarda geçince iyice rahatladım. halsizliğimde kalmadı aksine yerimde oturamıyorum. işim dolayısıyla genelde dağlarda olurdum ben. ama 3 aydır hiç çıkmadım dağlara nasıl burnumda tütüyo.

evet bende rahatladım bulantılar geçince hayata döndüm resmen.artık akşamları da uyuklamıyorum çok şükür :) dediğin gibi yerimde duramıyorum aksine.dağcı mısın,mesleğin ne? ben dr a sordum.yürüyüş egzersiz deniz havuz uçak araba seyahati herşey serbest keyfine bak dedi :)

hastaneyi bende sonuna kadar tavsiye ederim. Ya Fatmanur ya Cengizhan ama. Aslı yı bilmiyorum. Ben aradığım her dakika ulaşabiliyorum doktoruma. Face, whatsup, arama adam artık bıkacak benden:)

inşallah canım, hastaneler söylemiyor diye biliyorum, 14. haftaya bekliyorlarmış emin olmadan söylemiyorlarmış, yasaklık bir durumu var sanırım ama tam bilgi sahibi değilim,

belkide doktorum ondan dedi 16.hafta diye ama ben gidince ısrar edicem ucundan bakın belki görürsünüz diye :))

hastaneyi bende sonuna kadar tavsiye ederim. Ya Fatmanur ya Cengizhan ama. Aslı yı bilmiyorum. Ben aradığım her dakika ulaşabiliyorum doktoruma. Face, whatsup, arama adam artık bıkacak benden:)
Aslı Hanım hakkında da çok güzel yorumlar okudum. İnşallah güzel olacak. Sonunda bulduğumu umuyorum :)

Aslı Hanım hakkında da çok güzel yorumlar okudum. İnşallah güzel olacak. Sonunda bulduğumu umuyorum :)

3 kadındoğumcu'nun 2 sini denedim. İkisi de birbirinden tatlı ve bilgili. Aslı Hn da kesin öyledir, eminim. 7/24 de arayıp ulaşıyorsun. Ücretsiz eğitimleri var örneğin cumartesi günü babalık eğitimi vardı 3 saat . Bunun gibi şeyler çok hoşuna gidiyor insanın özellikle ücretsiz olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…