- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.501
evet hem hareketleri hissetmek hem cinsiyetini bilmek çok güzel olacak :)
evet dimi nasıl hareket ediyor.bizim bide poposunu yukardan aşağı kaydırdı bacaklarını da yukarı kaldırdı o kadar tatlıydı ki.ne kadar rahat yatıyorlar orda.dr baya izletti.film izler gibi uzun uzun izledik.hayırlısı canım benimde içimden geçen hep erkek.ama hiç farketmezevet yaa, geçen çarşamba kontrole gittiğimde resmen kolunu bacağını oynatıyrdu,müthiş bir duygu bu :) keşke dediğin gibi bide hissetsek :)) bakalım benim rüyam çıkıcak mı, ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kundakta erkek bebek görmüştüm kucağımda ve öyle hissediyorum gerçi sağlıklı olsunda :)
evet dimi nasıl hareket ediyor.bizim bide poposunu yukardan aşağı kaydırdı bacaklarını da yukarı kaldırdı o kadar tatlıydı ki.ne kadar rahat yatıyorlar orda.dr baya izletti.film izler gibi uzun uzun izledik.hayırlısı canım benimde içimden geçen hep erkek.ama hiç farketmezdr zaten sağlıklı herşeyi tam deyince cinsiyet minsiyet unuttum ben
ölçüldü canım 0.7ayy evet ya sağlıklı olduğunu duymak çok güzel :) bu arada ense kalınlığı ölçüldü mü canım, benim 1 temmuzda ölçücek bakalım
ay ben kız gibi hissediyorum ya istediğimden değil allahım hayırlısını versin. hani anneler hisseder ya :) en keyiflisi o alışveriş olacak yaaa hadi gelsin zaman artık.Evet cnm. Ayda bir.gercekten yetmiyor.bende hep icimde mi diye dusunmeden yapamiyorum.o yuzden cmrt test sonucunu almaya gidicem.yoksa esim alcakti:) hareketlerini hissetmeye baslayinca rahat ederiz.evet ya bizde ara ara bakiyoruz ama cinsiyet belli olmadan da bisey alinmiyor ki:) bayramdan sonra baslariz alisverise.
saol canim :)Hmmmm tersi miii :)) aman haa yemeyin o zaman :)) siZe önerim muz ve şeftali
yok yokkkk almiim bu aralarHahahaha amannn diyim kayisiyla aynı evde bile durma bu aralar
sakl canimmmsanada gecmis olsunyaa yanıma getirdiklerimi yiyemicem galibageçmiş olsun
hayırlısı canım:) kız çocuğuna alışveriş daha keyiflidir :)ay ben kız gibi hissediyorum ya istediğimden değil allahım hayırlısını versin. hani anneler hisseder ya :) en keyiflisi o alışveriş olacak yaaa hadi gelsin zaman artık.
doktor bana 16.hafta demişti ama yoksa daha erken belli oluyr mu :)
12. haftada belli oluyormuş gösterirse, belli olan arkadaşlarımız vardı:)
aynen hayırlısı bakalım. bulantılarda geçince iyice rahatladım. halsizliğimde kalmadı aksine yerimde oturamıyorum. işim dolayısıyla genelde dağlarda olurdum ben. ama 3 aydır hiç çıkmadım dağlara nasıl burnumda tütüyo.hayırlısı canım:) kız çocuğuna alışveriş daha keyiflidir :)
evet bende rahatladım bulantılar geçince hayata döndüm resmen.artık akşamları da uyuklamıyorum çok şükür :) dediğin gibi yerimde duramıyorum aksine.dağcı mısın,mesleğin ne? ben dr a sordum.yürüyüş egzersiz deniz havuz uçak araba seyahati herşey serbest keyfine bak dedi :)aynen hayırlısı bakalım. bulantılarda geçince iyice rahatladım. halsizliğimde kalmadı aksine yerimde oturamıyorum. işim dolayısıyla genelde dağlarda olurdum ben. ama 3 aydır hiç çıkmadım dağlara nasıl burnumda tütüyo.
Canım randevu almıştım ama yeni doğum yapan bir arkadaşım ve hamile iki arkadaşım medipolü kesinlikle tavsiye etmediler. Hastanenin hijyeni ve düzensizliğinden dolayı. Yeni doğum yapan arkadaşım Central Hospitali önerdi. Oradan Cumartesi gününe randevu aldım. Dr. Aslı Alay. Hastane çok ilgili ve hijyenikmiş. Fiyatları da fena değil. Hamilelik eğitimleri ve pilateste var hastanede. Randevu aldıüım doktor Hafta içi 21:00 e kadar hastanedeymiş. Çalıştığım için bu da çok önemli benim için. Oraya gideceğim Cumartesi inşallah.
inşallah canım, hastaneler söylemiyor diye biliyorum, 14. haftaya bekliyorlarmış emin olmadan söylemiyorlarmış, yasaklık bir durumu var sanırım ama tam bilgi sahibi değilim,ayy çok iyi ya inş gösterirler :)
inşallah canım, hastaneler söylemiyor diye biliyorum, 14. haftaya bekliyorlarmış emin olmadan söylemiyorlarmış, yasaklık bir durumu var sanırım ama tam bilgi sahibi değilim,
Aslı Hanım hakkında da çok güzel yorumlar okudum. İnşallah güzel olacak. Sonunda bulduğumu umuyorum :)hastaneyi bende sonuna kadar tavsiye ederim. Ya Fatmanur ya Cengizhan ama. Aslı yı bilmiyorum. Ben aradığım her dakika ulaşabiliyorum doktoruma. Face, whatsup, arama adam artık bıkacak benden:)
Aslı Hanım hakkında da çok güzel yorumlar okudum. İnşallah güzel olacak. Sonunda bulduğumu umuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?