2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kabız olmaktan iyidir:) dr bana kan ilacı verdi.henüz bir tane içtim o mu yaptı acaba.kan ilacı+folik asitmiş.

ilaç yapmış olabilir, bana da antibiyotik verdi idrar yolu enfeksiyonu için ondan sonra başladı benimde, aslında doktorlara söylemek lazım ama kabız olmaktan bıktığım için bu durum biraz iyi geldi :))

Aaaa bana vermedi 4. Ayda dedi
4. aya girdik biz canım şu an.şu an tam 3 aylıksın dedi dr çünkü.senle bikaç gün var aramızda.kanım düşük olmamasına rağmen içicekmişim günde bir tane. doğumda sonra da.bittikçe al dedi.kansızlık sorunu olanlar günde iki tane içiyormuş.

ilaç yapmış olabilir, bana da antibiyotik verdi idrar yolu enfeksiyonu için ondan sonra başladı benimde, aslında doktorlara söylemek lazım ama kabız olmaktan bıktığım için bu durum biraz iyi geldi :))
tatlım boşver tabiki ondan iyidir.su iç bol sıvı al devam ediyorsa.antibiyotikde bana yapardı hep.çok etkilerse bu ilaç beni bende söylerim dr a değiştiririm.birde aç karnına içiliyor bu ilaç ama içtikten iki saat sonraya kadar süt çay içilmiyor.o yönden sabah içemiyorum.akşam aç karnına içicem ama sabahki kadar etki eder mi bilemedim bende.

evet bende de var bendekinde de sabah aç yazıyor, en olmadı saati kurup daha erken bir saatte içmek

evet bende de var bendekinde de sabah aç yazıyor, en olmadı saati kurup daha erken bir saatte içmek
yaaa gerçekten mi.bende sabah yazmıyor sadece aç yazıyor ama sabah daha etkili diye duydum.sendekinin adı ne.benm gynofern mi ne öle bişeydi.evet benimde aklıma o geldi sabah erkenden içmek ama aylarca sürecek

Aa gerçektenmi. Gitmedin mi medipole? Benim ablam 6yıl önce orda doğum yaptı leyla hanımda ve çok memnun kalmıştı. Bi arkadaşımda şimdi oraya gidiyo çok memnun
Son yıllarda çok bozulmuş. Odalar, doktorları bulmak, randevu saatinde gittiğin halde çok uzun süre bklemek zorunda kalmak.. Bir sürü sorun dinledim giden birkaç kişiden. Gözüm korktu. Leyla Hanımı ben de araştırdım. İyi bir dr olduğu belli ama hastane de önemli.. Sen de deneyimini paylaşırsan sevinirim. Ctesi Central Hospital de randevum var bakalım.. Hayırlısı..

nasıl yani sıvı şeklinde mi.benim ki şeker pembe bir hap.bi iğrençlik yaşamadım.bi tad yok.ama sanki hafif midemi bulandırdı.biraz rahatsız hissediyorum midemi.

evet benimki sıvı şeklinde şurup gibi ama flakonların içinde, tadı güzel değil keşke bana da hap verseydi, bende de oluyor ondan sonra bulantı canım ama ben bazen unutuyorum içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…