- 30 Ocak 2015
- 19.789
- 28.128
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #105.021
oh afiyet olsun alpişe :)Kiymali pirasali brokoli(sarimsak ve soganli) ve bulgur pilavi. Isterse azcik da ayran :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh afiyet olsun alpişe :)Kiymali pirasali brokoli(sarimsak ve soganli) ve bulgur pilavi. Isterse azcik da ayran :)
ya kıyamam omur boyu kabızlık mı cekcek yani aslında suyu cok icse olmazz benm oglan cok su içiyo bende cok su içerim bana cekmsBugun zar zor kaka yapti. Kulak cubuguyla yardim ettim . Sert ve buyik dıstan biraz kan gordum cizikti catlamistir makati İc tende kanamistir.
e bebekte 142 li 79 tl :=)İnternette n11 de prima pampers aktif bebek 5 , 126 adet 69 tl
sağ ol canım. hatta yanındaki diş de mınıcık belırmıs :=)Hayırlı olsun sör.
Darısı başımıza.
Bize artık uykuları haram. Hiç huzuru yok sabaha kadar ağzı memed
Herseyi yapiyorum . Tek suyu sevmiyor. Gunde Cay bardagi zar zor icirebiliyorum. Gece vermeye kalktigimda once tadina bakiyor su mu sut mu diye. Cok fenalar bunlar. Bende devam sutunu biraz sulu hazirliyorumya kıyamam omur boyu kabızlık mı cekcek yani aslında suyu cok icse olmazz benm oglan cok su içiyo bende cok su içerim bana cekms
Aynen canim cok fenalar benimkide ne yedirmeye kalksam once bi tadına bakiyoHerseyi yapiyorum . Tek suyu sevmiyor. Gunde Cay bardagi zar zor icirebiliyorum. Gece vermeye kalktigimda once tadina bakiyor su mu sut mu diye. Cok fenalar bunlar. Bende devam sutunu biraz sulu hazirliyorum
Aynen canim cok fenalar benimkide ne yedirmeye kalksam once bi tadına bakiyo
sağ ol canım. hatta yanındaki diş de mınıcık belırmıs :=)
rekor 8disle bizde mi acaba pembisssssizde dişlendiniz gari..
![]()
rekor 8disle bizde mi acaba pembissss![]()
Aynen oyleler bugn yine mizmizligi ustunde beyfendinin memnuniyetsiz damaklar kabarmis iki tane daha geliyo sanirimCok bilmislerhepsi de ayni yaa
![]()
Aynen oyleler bugn yine mizmizligi ustunde beyfendinin memnuniyetsiz damaklar kabarmis iki tane daha geliyo sanirimmemeler sis emmiyo yemiyo uyumuyo
![]()
aynen. ard arda cıktı . sanırım diğerleri de oyle olacak.sizde dişlendiniz gari..
![]()
Bu gelin evi nedir arkadas,ne sacma biseymis iki dk gordum dayanamadim. Kendi ceyizlerini,esyalarini,takilarini yaristiriyor gerizekalilar resmen
Zaten tv de sabahtan aksama kadar magazin, evlilik programlari , boyle programlar var.Digiturk izliyoruz.Yeni yeni programlar yeni yeni zeka yoksunu insanlar
okadar fazlaki