2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar sayfalar hic ilerlemiyor nerde herkes :anneadayı: zaman çok hızlı geçiyor bebislerle ne cabuk buyuyirlar her gün yeni birşey öğreniyorlar bakışları gulusleri çok başka en çok kokuları mis gibi çok şükür rabbimize iyiki varlar :dua: gecen is arkadaşım geldi isle çok zor falan dedi benim içime bir kor düştü sanki :bicak:ondan ayrılmak hic istemiyorum daha bir yıl var ama her anları başka güzel kafamda deli sorular isi birakmak calismak öyle karisigim bu aralar :işsiz:
Kac gundur hic ilerlemiyo sayfalar bende giriyim okuyum stres atiyim diyorm ama kimsenin vakti yok heralde calsmak zorundaysan calis canim yapcak bisey yok tabi zor olur benm annem ben 4e giderken ise baslamsti hic istemiyodum calsmasini ozenirdm annesi evde olan arkadaslarima okuldan geliyorm ev bombos bi sicak yemek koycak kimse yok ama smdiki sartlar onu gerektiriyo

kızlar günaydın...gece terlemeleri var mı bebeklerinizde?...ay benim oğlan çok terliyor,gece iki kere üstünü değiştiriyorum,değiştirmezsem vücudu buz gibi oluyor..sizler de üst baş değiştiriyormusunuz yada gece terlemesi varmı..lütfen öneri ,bilgilendirme yaparmısınız..hayır yani zatürre felan olursa diye korkuyorum,allah esirgesin..
Yok canim hic terlemiyo kalin mi giydiriyosn acaba ben uyku tulumuyla yatryorm ustune yorganıni ortuyorm tulumun icinede uzun kollu badisiyle altina ince bi pijama kaliyo

Artik her sey rutine bindi. Eskisi gibi yazilmiyor o yuzden sanirim. O yuzden sayfalar ilerlemiyor. Diş huysuzluguna alışıldı. Ek gida herkes kendine gore artik menuleri oturtturdu. Emekledi. Kalkti oturdu tum gun peslerindeyiz zaten. Allah baska dert vermesin.

Yok canim hic terlemiyo kalin mi giydiriyosn acaba ben uyku tulumuyla yatryorm ustune yorganıni ortuyorm tulumun icinede uzun kollu badisiyle altina ince bi pijama kaliyo
aynı şekilde giydiriyorum canım..tulumla daha çok terledi diye bu gece giydirmedim yine terledi..bugün sağlık ocağından çağırdılar,gitmemiştim kontrole..bakalım aile hekimine bi danışayım

Kızlar bende sıfır kollu zibin üzerine pijama takımı giydiriyorum corapsiz yatıriyorum üzerinede battaniye ortuyorum terliyor yinede evin sıcaklığı 24 25 derece
Doğalgaz kapatsam bu seferde eli yüzü usur diye endiseleniyorum

Kac gundur hic ilerlemiyo sayfalar bende giriyim okuyum stres atiyim diyorm ama kimsenin vakti yok heralde calsmak zorundaysan calis canim yapcak bisey yok tabi zor olur benm annem ben 4e giderken ise baslamsti hic istemiyodum calsmasini ozenirdm annesi evde olan arkadaslarima okuldan geliyorm ev bombos bi sicak yemek koycak kimse yok ama smdiki sartlar onu gerektiriyo
Canım aynen ya okula giden çocukları görünce daha çok üzülüyorum çok duygusalim ya anne olmak çok başka canım çalışmak zorunda değilim eşim bırak diyor ama memurum çok emek verdim benim yerimde olmak isteyen çok kişi var ama bırakıp gitmek de ayrı zor is uzak eve öyle karışık herşey hayırlısı herşeyin :dua:

aynı şekilde giydiriyorum canım..tulumla daha çok terledi diye bu gece giydirmedim yine terledi..bugün sağlık ocağından çağırdılar,gitmemiştim kontrole..bakalım aile hekimine bi danışayım
Canım Danış bakalım ne diyecek burayada yaz canım

Benim oglum ginduzde terliyor. İki dk yerinde durmuyor.Erkekler daha terliyor. Cok az terliyse bez koyuyorum cok terlemisse degistiriyorum. Uyku tulumu giydiriyorum cok ortmuuyorum basina kadar. Odanin isisina gore sen ayarla. Merkezi sistem bizimki kalirifer kapaniyor gece sicak olmuyor.
uyanıkken terleme yok gündüz uykusundada çok az terliyor ama gece suyun içinde kalıyor..uyku tulumu giydirmicem katı kışlar gelene kadar ..bu gece sırtı buz gibi olmuştu hemen üstünü değiştirdim koynuma sokup ısıttım..

kızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kadar

kızlar kontrolden geldik..kızamık aşısı isteğe bağlıymış yaptırmadım..1 yaşında olan kkk aşısını yaptırmak istemediğimi söyledim..imza alacaklar ...kan tahlili bir bir buçuk yaş arası yapılacakmış..demir ve deviti düzenli kullan dedi..bu terleme olayını sordum,doğumdan 5 gün sonra topuktan alınan kanda troid hormonlarına felan da bakılıyormuş,tiroid bu terlemeye sebep olabiliyormuş ayrıca zeka ve gelişim geriliğine,eğer sorun olsaymış bildirirlermiş,,genetik olabilir ailede mutlaka çok terleyen biri vardır dedi,odanın sıcaklığı 21 idealmiş..kilo 9500,boy 75 cm ölçüldü baş 45,5 ..bu kadar
Maşallah canım bebisine
Desene benim ev sıcak 25.5 olabiliyor ondan terliyor yada annesine çekmiş bende terlerim

Back
X