- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.521
maden mühendisiyim. dağlarda taş ve maden arıyoruz. uçak falan serbestse yaşadık o zaman. zaten ben birinden duymuştum 3-6 ay arası hiç olmadığın kadar sağlıklı hissedeceksin kendini demişti. yine de dikkat edelimde bebişimiz zarar görmesin :)evet bende rahatladım bulantılar geçince hayata döndüm resmen.artık akşamları da uyuklamıyorum çok şükür :) dediğin gibi yerimde duramıyorum aksine.dağcı mısın,mesleğin ne? ben dr a sordum.yürüyüş egzersiz deniz havuz uçak araba seyahati herşey serbest keyfine bak dedi :)
Çok teşekkürler paylaştığın için. Ay şimdi daha çok heyecanlandım. Ctesi bir gelsee..3 kadındoğumcu'nun 2 sini denedim. İkisi de birbirinden tatlı ve bilgili. Aslı Hn da kesin öyledir, eminim. 7/24 de arayıp ulaşıyorsun. Ücretsiz eğitimleri var örneğin cumartesi günü babalık eğitimi vardı 3 saat . Bunun gibi şeyler çok hoşuna gidiyor insanın özellikle ücretsiz olunca
Canım sakın hapşırırken tutmaya çalışma. Bırak gitsin. Tutmaya çalıştığımda acı oluyor bende.Arkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
Canım nerde bu doktorÇok teşekkürler paylaştığın için. Ay şimdi daha çok heyecanlandım. Ctesi bir gelsee..
Kozyatağı Central Hospital canım.Canım nerdebu doktor bend
Canım nerde bu doktor
Canim ilacin ismi ney?kabız olmaktan iyidir:) dr bana kan ilacı verdi.henüz bir tane içtim o mu yaptı acaba.kan ilacı+folik asitmiş.
Alla alla gidicem bakalım 8Temmuzda bende yazarım elbetteki. sende yazarsan mutlu olurum yeni gideceğin hastane ile ilgili. Hakkımızda hayırlısı gerçekten ya. Doktora karar vermek ne zor şeymiş.Son yıllarda çok bozulmuş. Odalar, doktorları bulmak, randevu saatinde gittiğin halde çok uzun süre bklemek zorunda kalmak.. Bir sürü sorun dinledim giden birkaç kişiden. Gözüm korktu. Leyla Hanımı ben de araştırdım. İyi bir dr olduğu belli ama hastane de önemli.. Sen de deneyimini paylaşırsan sevinirim. Ctesi Central Hospital de randevum var bakalım.. Hayırlısı..
Aynen canım yaa. Oğlumda orada sünnet oldu. Ben unutmuşum, arkadaşlar anlatınca hatırladım yaşadıklarımı. Sünnet edecek doktoru hastane içerisinde 1 saatten fazla aramıştık. Hastane personeli de bulamıyordu. Hastanedeymiş ama cebinden hiçbiryerden ulaşamamışlardı. Doğum söz konusu olunca böyle bir ihtimal korkutucu geldi.Alla alla gidicem bakalım 8Temmuzda bende yazarım elbetteki. sende yazarsan mutlu olurum yeni gideceğin hastane ile ilgili. Hakkımızda hayırlısı gerçekten ya. Doktora karar vermek ne zor şeymiş.
Kız sen baya araştırma yapmışsın :) jokeri de öneririm :)
Arkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
çok ilginçmiş gerçekten. deneyeceğim bakalım hayırlısı canım. senin randewu aldığın hastanenin muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?Aynen canım yaa. Oğlumda orada sünnet oldu. Ben unutmuşum, arkadaşlar anlatınca hatırladım yaşadıklarımı. Sünnet edecek doktoru hastane içerisinde 1 saatten fazla aramıştık. Hastane personeli de bulamıyordu. Hastanedeymiş ama cebinden hiçbiryerden ulaşamamışlardı. Doğum söz konusu olunca böyle bir ihtimal korkutucu geldi.
dikkat etmemişim sanırsam tatlım :) nasılsın bu arada pek görünmüyorsuntabiiiiiiiiiiii=)))) jokerı yazmıştım zaten mesajımda şekerım
evet evet ısrar etbelkide doktorum ondan dedi 16.hafta diye ama ben gidince ısrar edicem ucundan bakın belki görürsünüz diye :))
Bende simdi bunu sorucaktim bilenlere. Biraz üşütmüşüm dünden beri hapsuruyorum o an acıyor sonra da karnım bikac dk ağrıyor.Arkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
evet evet ısrar etBen de yarın bezdircem doktoru inşallah gösterir bebişim
Bende simdi bunu sorucaktim bilenlere. Biraz üşütmüşüm dünden beri hapsuruyorum o an acıyor sonra da karnım bikac dk ağrıyor.
Her hafta bi yenilikle karşılaşıyoruz iste :) şu bulantılar bitse kokular artık guzel gelse baska bisey istemiyorum benburdaki sorunların hepsi bende var ya ben nasıl yaşıyorum :)) benimde aynı canım hapşırınca acıyor hatta karnımı tutuyorum resmen geriliyo
Her hafta bi yenilikle karşılaşıyoruz iste :) şu bulantılar bitse kokular artık guzel gelse baska bisey istemiyorum ben
1,5 aydır hemde allerjim olduğu için hapsırıyorum ayakta hapsırmaya çalış uzanınca daha çok ağrı yapıyorArkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?