2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maden mühendisiyim. dağlarda taş ve maden arıyoruz. uçak falan serbestse yaşadık o zaman. zaten ben birinden duymuştum 3-6 ay arası hiç olmadığın kadar sağlıklı hissedeceksin kendini demişti. yine de dikkat edelimde bebişimiz zarar görmesin :)

Çok teşekkürler paylaştığın için. Ay şimdi daha çok heyecanlandım. Ctesi bir gelsee..

Alla alla gidicem bakalım 8Temmuzda bende yazarım elbetteki. sende yazarsan mutlu olurum yeni gideceğin hastane ile ilgili. Hakkımızda hayırlısı gerçekten ya. Doktora karar vermek ne zor şeymiş.

Alla alla gidicem bakalım 8Temmuzda bende yazarım elbetteki. sende yazarsan mutlu olurum yeni gideceğin hastane ile ilgili. Hakkımızda hayırlısı gerçekten ya. Doktora karar vermek ne zor şeymiş.
Aynen canım yaa. Oğlumda orada sünnet oldu. Ben unutmuşum, arkadaşlar anlatınca hatırladım yaşadıklarımı. Sünnet edecek doktoru hastane içerisinde 1 saatten fazla aramıştık. Hastane personeli de bulamıyordu. Hastanedeymiş ama cebinden hiçbiryerden ulaşamamışlardı. Doğum söz konusu olunca böyle bir ihtimal korkutucu geldi.

Kizlar gunaydin 4te ikili test icin doktorum aricak....Zaman gecmez yine en cokta betayi merak ediorum cinsiyet tahmini icin

çok ilginçmiş gerçekten. deneyeceğim bakalım hayırlısı canım. senin randewu aldığın hastanenin muayene ücreti ne kadar bilgin var mı?

Her hafta bi yenilikle karşılaşıyoruz iste :) şu bulantılar bitse kokular artık guzel gelse baska bisey istemiyorum ben

varya 2015 ocak annelerini okudum geçen seneki forum ve onlarda başlarda hep aynı telaş aynı şeyler yazmışlar nerdeyse ve şimdi kucağında hepsinin yavruları :)) inş bizde bu günlerimizi öyle anarız zordu ama güzel geçti diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…