- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #10.541
hımmm şu an pek arayamazsın sanki evet biz yine de abartmayalım :)maden mühendisiyim. dağlarda taş ve maden arıyoruz. uçak falan serbestse yaşadık o zaman. zaten ben birinden duymuştum 3-6 ay arası hiç olmadığın kadar sağlıklı hissedeceksin kendini demişti. yine de dikkat edelimde bebişimiz zarar görmesin :)
ikili testinin sonucu mu çıkıyor hadi hayırlısı canım.beta dan nasıl belli oluyor ki cinsiyet :)Kizlar gunaydin 4te ikili test icin doktorum aricak....Zaman gecmez yine en cokta betayi merak ediorum cinsiyet tahmini icin
bende folio u bıraktım.gynofern diye kan ilacı canım bu ama içinde folik asitte var diyor.vitamin ilacı vermedi banaCanim ilacin ismi ney?
Bende folidoce u biraktim decavite basladim ctesi gunu
geçer canım yakında..bende pıt pıt bişiler oluyordu ama dr hareketler değildir o, rahim büyümesini hissediyorsundur şu an hissedemezsin bir ay sonra dediSlm kızlar herkes iyidir umarım.
Psikolojim çok bozuk acayip sinirliyim ben ya. Sebepsiz yere. Birini verseler elime paralıycam resmen. Hormonlar yuzunden sanırım. Midem çok kötü yorgunum ...
Hareketleri hisseden varmı ocak başı dogurcaklardan .Artık yavas yavaş başlaması lazım kıpırtıların
Dr lar erteleyip duruyorlar herşeyi. Senin hissetme ihtimalin çok fazla ben ilk hamileliğimde 13.haftadan başlamıştı kıpırtılar dr söylüyordum yok değildir deyip duruyordu ama o his hiç değişmeden güçlenmişti. 2.hamilelikler daha erken hissediliyormuş bende pür dikkat dinliyorum karnımı.geçer canım yakında..bende pıt pıt bişiler oluyordu ama dr hareketler değildir o, rahim büyümesini hissediyorsundur şu an hissedemezsin bir ay sonra dedi
Guyaa beta 50 alti erkek 50 ustu kizmis ama tutmayanda var tabi tutanda var canimikili testinin sonucu mu çıkıyor hadi hayırlısı canım.beta dan nasıl belli oluyor ki cinsiyet :)
Bende aynen pit pit ediyo kalp atisi sanki :)))geçer canım yakında..bende pıt pıt bişiler oluyordu ama dr hareketler değildir o, rahim büyümesini hissediyorsundur şu an hissedemezsin bir ay sonra dedi
dikkat etmemişim sanırsam tatlım :) nasılsın bu arada pek görünmüyorsun
yok ya benim doktorum iyi çok şükür, özel oldugu için hiçbişi demiyorbizi kovmasalar iyi doktorlar :)))))))
Ben de çok sinirliyim birini dovsem rahatliyacagim..yok canım sadece pıt pıt ları hissediyorum..bugün gene kontrolüm var..benim biraz sorunlu bebek 3 ay doldu hala yatıyorum..kanama lekelenme..serklaj da olucak bana..Slm kızlar herkes iyidir umarım.
Psikolojim çok bozuk acayip sinirliyim ben ya. Sebepsiz yere. Birini verseler elime paralıycam resmen. Hormonlar yuzunden sanırım. Midem çok kötü yorgunum ...
Hareketleri hisseden varmı ocak başı dogurcaklardan .Artık yavas yavaş başlaması lazım kıpırtıların
amin güzel duan için, sağlıklı olsunlar da cinsiyet hiç önemli değil, ben kendi kendime su yüzük testini yaptım sıkıntıdanMerhabalar benim de cuma günü kontrolüm çok stresliyim nedense ikinci çocuk ondan mi acaba.....dr um cinsiyet tahmininde de bulunuruz dedi.....Allah bu mübarek günler hurmetine herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....benim 5 yaşında bir kızım var bakalım ikinci cinsiyeti çok merak ediyorum
Arkadaslar günaydın. Benim hapşurunca fln karnimda bi acı oluyor derindensizde de var mı böyle bir şey?
Bende simdi bunu sorucaktim bilenlere. Biraz üşütmüşüm dünden beri hapsuruyorum o an acıyor sonra da karnım bikac dk ağrıyor.
burdaki sorunların hepsi bende var ya ben nasıl yaşıyorum :)) benimde aynı canım hapşırınca acıyor hatta karnımı tutuyorum resmen geriliyo
1,5 aydır hemde allerjim olduğu için hapsırıyorum ayakta hapsırmaya çalış uzanınca daha çok ağrı yapıyor
inşallh canımSewindim senin adına. Biz daha doktorumuza karar veremedikinşallah sağlıkla gelecek bebeğin. İyi düşünelim güzel şeyler olsun
en geceleri bazen sırt üstü yattığımda 2 saniyelik bi balık yüzüyomuş hissi oluyor :) eşime hissediyorum diyorum inanmıyor. Hep aynı yerde hissediyorum.. Umarım gaz değildirKizlar zorlada olsa yavas yavas sehir degistirdim burda bi doktora gidicez cok unluymus buda torpillen 1ay oncesinden zorla randevu alfik dua edin bana nolur bi baksin skildm artik yatmaktan progestandan folik asitten ne zaman bitcek bu kanama vucudumda mor normal diolar ama bi krem versin..kanamasi olan arkadasim ben sanada solerum bakalim belki bu baska bise yapar..hissedeen sorulmus ya kizlar hissetigimizi nasil anliyoz benim karnim cok agriyo ve artik sanki karnimda solucan geziyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?