2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde ayni giris var cikis yok. Kabilik tedavisi goruyor. Makatinda catlak var. Catlak iyilesene kadar

aynı benımkı de boyleydı. hiç yemek sıkıntısı yaşamadım. ta kii buraya yazana kadar
ciddiyim. artık dişten mıdır, nazar mıdır nedir. bir de hasta bu aralar
yemesı sıfır .

Hasta oldugu icin . Soylemezsin yediklerini simdi
o gün söyledım, aradan bıraz zaman gectı ve cocugun yemek sorunu basladı
yok yaa söylemem artık hiçbişi. aklımdan gecırmek yerıne sesli düşünsem, söylesem ona buna belkı degmez nazar etkıye tepkı..
mesela gecen gün süngerlı oyun bahcesının ortasında ayaga dıkılmış
ilk baş algılayamadım :=) dedım nereye tutunuyor bu
bı baktım ortada dikilmiş tutunmuyor içimden sevinçli seyler gectı, cocuk bır daha dikilmedi. hasta olmadan önce de '' maşallah hiç hasta olmadı'' dıye gecıyordu ıcımden
ulen aklımdan bısı gecırmeye korkuyorum yaa
maşallah desem de nazar degıyor ne iş.

Bana da oyle oluyor. Aklimdan gecen basima geliyor. Ben de ne dediysem ertesi gun oldu. İcimden bile gecirmek istemiyorum

aynı benımkı de boyleydı. hiç yemek sıkıntısı yaşamadım. ta kii buraya yazana kadar
ciddiyim. artık dişten mıdır, nazar mıdır nedir. bir de hasta bu aralar
yemesı sıfır .
Ben inanırım değer. Hele bu temiz meleklere daha çok. Ama ınş.sizinki hastaliktsndir

Ya ben de gecendedim hic hasta olmadik sukur diye,hem hasta oldu hem de yuksek atesle.. bebektir mutlak olacak iste ama cidden nasil bi tesadufse bu cok haklisin..
Ates devam ediosa yine soyleseni doktora keske,bize dun de bugun de dediler. Atesi 40a cikti yine bizimkinnin

Selam anneler bebeklerinizin kilolarına çok iyi maşallah pasa 3720 doğdu 31 ocak doğumlu doğum kilosuna gore az aldi şuan 8.5 kilo canım çok sıkılıyor artuk ya kaç gündür bsey yemiyor ağzını kilitliyor eline verirsem yiyor o da yarısı dışarda sabaha kadar da memeye yapışıyor çok sık uyanıyor iki göğsünü de emiyor sonra ayağımda salliyorum öyle uyuyor çok Yoruldum ya diş belirtisi de yok derdi ne bilmiyorum kilo da yok iyice küçüldü ya

Canim 8.5 kilo zayif degilki normal sinirlarda

Dun anason verdim . Gece mamaya kalkti . Aglamadi. Dondu durdu biraz ama yatak icinde oturup aglamadi. Gece sallamadim. Bakalim bu aksamda ayni olacakmi yoksa tesadufmuydu. Hatta gece gunduz vercem. Uykusu var uykuya gecemiyor. Ayaklari oynatiyor devamli. Huzursuz bacak sendromumu var ne var.

valla öyle. ama ne yazık kı elde degıl içten geçiyor bı sekılde
susturamıyorsun kı iç sesını
doktor sana antıbıyotık vermedıgı ıcın devam ederse tekrar gel demiş bence. ben kullanıyorum şuan.
o yuzden önemsemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…