- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.421
Bizimde ayni giris var cikis yok. Kabilik tedavisi goruyor. Makatinda catlak var. Catlak iyilesene kadarM mambia 3080 kg doğdu. Şuan 72 cm. Ama doğduğundan beri iştahlı bir bebek. Çok şükür yemek sıkıntısı hiç çektirmedi. Sevmediği yemek de olsa yüzünü ekşite ekşite yiyor. Ama kabızlık tedavisi görüyoruz. Yemek girişi var, çıkışı yokBence hiç kısa değil boyu. Belli olmaz, bir yaşından sonra süte başlayınca sırım gibi uzayacaklar belki.
bizim 3 gündür yoksek ateşimiz var. bu sabahda vardı bayaAy bu atesantibiyotik ya da surup vermedi,sadece 120mglik fitil aldik. Agri kesici o da iste...
kısa, zayıf dıyenlerı salla gıtsın. boy genetıktır! kıme cekecegı bellı olmaz.Canım kaç kilo doğdu. Şimdi kaç cm. Bnm bebeğim 70 cm kısa diyorlar
aynı benımkı de boyleydı. hiç yemek sıkıntısı yaşamadım. ta kii buraya yazana kadarM mambia 3080 kg doğdu. Şuan 72 cm. Ama doğduğundan beri iştahlı bir bebek. Çok şükür yemek sıkıntısı hiç çektirmedi. Sevmediği yemek de olsa yüzünü ekşite ekşite yiyor. Ama kabızlık tedavisi görüyoruz. Yemek girişi var, çıkışı yokBence hiç kısa değil boyu. Belli olmaz, bir yaşından sonra süte başlayınca sırım gibi uzayacaklar belki.
Evet yaparantıbıyotık ıshal yapıyor sanırım?_
Hasta oldugu icin . Soylemezsin yediklerini simdiaynı benımkı de boyleydı. hiç yemek sıkıntısı yaşamadım. ta kii buraya yazana kadar
ciddiyim. artık dişten mıdır, nazar mıdır nedir. bir de hasta bu aralar
yemesı sıfır .
o gün söyledım, aradan bıraz zaman gectı ve cocugun yemek sorunu basladıHasta oldugu icin . Soylemezsin yediklerini simdi
Bana da oyle oluyor. Aklimdan gecen basima geliyor. Ben de ne dediysem ertesi gun oldu. İcimden bile gecirmek istemiyorumo gün söyledım, aradan bıraz zaman gectı ve cocugun yemek sorunu basladı
yok yaa söylemem artık hiçbişi. aklımdan gecırmek yerıne sesli düşünsem, söylesem ona buna belkı degmez nazaretkıye tepkı..
mesela gecen gün süngerlı oyun bahcesının ortasında ayaga dıkılmış
ilk baş algılayamadım :=) dedım nereye tutunuyor bu
bı baktım ortada dikilmiş tutunmuyoriçimden sevinçli seyler gectı, cocuk bır daha dikilmedi. hasta olmadan önce de '' maşallah hiç hasta olmadı'' dıye gecıyordu ıcımden
ulen aklımdan bısı gecırmeye korkuyorum yaa
maşallah desem de nazar degıyor ne iş.
Ben inanırım değer. Hele bu temiz meleklere daha çok. Ama ınş.sizinki hastaliktsndiraynı benımkı de boyleydı. hiç yemek sıkıntısı yaşamadım. ta kii buraya yazana kadar
ciddiyim. artık dişten mıdır, nazar mıdır nedir. bir de hasta bu aralar
yemesı sıfır .
Yapar canımantıbıyotık ıshal yapıyor sanırım?_
İnşallah bu yasaya oy verenler tecavüze uğrar!!karıları da hatta!!
o gün söyledım, aradan bıraz zaman gectı ve cocugun yemek sorunu basladı
yok yaa söylemem artık hiçbişi. aklımdan gecırmek yerıne sesli düşünsem, söylesem ona buna belkı degmez nazaretkıye tepkı..
mesela gecen gün süngerlı oyun bahcesının ortasında ayaga dıkılmış
ilk baş algılayamadım :=) dedım nereye tutunuyor bu
bı baktım ortada dikilmiş tutunmuyoriçimden sevinçli seyler gectı, cocuk bır daha dikilmedi. hasta olmadan önce de '' maşallah hiç hasta olmadı'' dıye gecıyordu ıcımden
ulen aklımdan bısı gecırmeye korkuyorum yaa
maşallah desem de nazar degıyor ne iş.
anitibiyotik sonuna kadar kullanılmalı canım ..yarıda kesilince bakteriler daha dirençli hale geliyor..bu sefer antibiyotik te fayda etmiyor..ondan sonra uzuuun bir antibiyotik süreci başlıyor..evet. ama devam edıcem
bu gece ve sabah baya ateşlendi yine.
Canim 8.5 kilo zayif degilki normal sinirlardaSelam anneler bebeklerinizin kilolarına çok iyi maşallah pasa 3720 doğdu 31 ocak doğumlu doğum kilosuna gore az aldi şuan 8.5 kilocanım çok sıkılıyor artuk ya kaç gündür bsey yemiyor ağzını kilitliyor eline verirsem yiyor o da yarısı dışarda sabaha kadar da memeye yapışıyor çok sık uyanıyor iki göğsünü de emiyor sonra ayağımda salliyorum öyle uyuyor çok Yoruldum ya diş belirtisi de yok derdi ne bilmiyorum kilo da yok iyice küçüldü ya
Ben de gece gunduz ayakta salliyorum. Yasini alacaklar hala ayni . Ne kadar surecek. Uyku denen birsey yok suan ayagimda birakirsam uyaniyor hemen . Biraz uyusun vucudu dinlensin diye birakmiyorum uyusun yeterkiCanim 8.5 kilo zayif degilki normal sinirlarda
valla öyle. ama ne yazık kı elde degıl içten geçiyor bı sekıldeYa ben de gecendedim hic hasta olmadik sukur diye,hem hasta oldu hem de yuksek atesle.. bebektir mutlak olacak iste ama cidden nasil bi tesadufse bu cok haklisin..
Ates devam ediosa yine soyleseni doktora keske,bize dun de bugun de dediler. Atesi 40a cikti yine bizimkinnin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?