2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet, soguk algınlığında işe yaramıyormus antıbıyotık. benımkı salı gununden berı ateşleniyor. bakalım sabah ateşlencek mı yıne.

abooo
o sarı bezlere gıcıgım. elıme bile sürmem. kokuyorlar genelde
kullanmıyorum yani. bakterı üremiştir o bezde yuh yaniii
pohuu ancak bu kadar cıkardı

Ay nesli ne desem boş yaa...
abooo
o sarı bezlere gıcıgım. elıme bile sürmem. kokuyorlar genelde
kullanmıyorum yani. bakterı üremiştir o bezde yuh yaniii
pohuu ancak bu kadar cıkardı
Len nasıl yaptı inanamıyorum bir anda oldu tepki bile veremedim. Bi de bana akıl veriyo yemekleri çok salçalı yapma bak yerken ağzının kenarı kızardı dokunuyo diyo. Ulan salça dokunuyo da mikroplu bez iyi mi geliyo

işte laf etsen evhamlı oluyorsun
pess yaaaa..

Once kendi nazarimiz degiyo ya bende oyle dogdugundaan beri hic hasta olmadi dedm hasta oldu cocuk esimde dun ne guzel yiyo sevdi onu dedi ondan sonra bi kasik bile yemedi çocuk

Canım yeme yok uyku yok nasıl büyüyecek bunlar ya park yatağı aşağı aldgmdan beri ayakta salliyorum ya gece çok zor ya canım şuan normal kilosu ama yemeyerek zayoflqyacak çok yorgunum uykusuzum ya
Benimkide 100 kere uyaniyo bugun aglaadi almadm pispisladm uyumadi kucagima aldim yanima yatrdm emzriyim diye yanıma yatirinca ne agladi ne emdi uyudu

Canım sen ankaradaydin sanırım şükran Cakmak çok iyi bir doktor hastane olarak da memorial super ikinci Doğumum olursa inşallah yine tercih edecek tavsiye ederim

Sağol canım ama memorial bizi maddi anlamda zorlar. Zekai tahiri taktım kafaya. Alanında en iyisi biliyosundur. İlk doğumumu orda yapmadım korkudan muamele kötü falan diyolar ya. Sadece 8. ayımda diş çekimi yaptırmak zorunda kalmıştım onun için gitmiştim oraya aman allahım dr o kadar ilgiliydi ki anlatamam. Kordon dolanmasından şüphelenmiş beni endişelendirmemek için söylemedi önce. Şuraya git şunu yaptır bi de orda baksınlar demedi heryere kendisi götürdü beni o kadar hastası bekliyor olmasına rağmen diğer drlarla birlikte baktılar falan nst ye bile kendisi bağladı. Çok güzel konuştu ve ilgilendi. O doktoru da araştırıyorum. Dediğim gibi sezeryan olacağım için iyi bir dr bulduktan sonra orda olmak istiyorum. Sonra da özel odaya çıkarım inşallah gayet rahat oluyo. İki kuzenimin eşi de orda doğum yaptı. Gerçi birine çok kötü davranmışlar ama dr bulduktan sonra planlı doğum olur inşallah bi aksilik olmazsa problem olacağını düşünmüyorum.

Yanlız daha hamile kalmadan ben bunları niye düşünüyorum acaba

Kızlar bebeğimin gözü sulanıyor göz damlası verdi doktor sizde böyle bir problem oldu mu

Canım benim bebeğim daha küçükken olmuştu iki kere damla kullandım ve gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir demişti dr günde 3 kere 10ar kez masaj yapıyodum gözyaşı kanalına.

Canım benim bebeğim daha küçükken olmuştu iki kere damla kullandım ve gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir demişti dr günde 3 kere 10ar kez masaj yapıyodum gözyaşı kanalına.
Ne kullandınız canım bizim şimdi oldu. Doktor soğuk algınlığından kaynaklı dedi ama bilemiyorum yinede göz doktor una götüreceğim

Ne kullandınız canım bizim şimdi oldu. Doktor soğuk algınlığından kaynaklı dedi ama bilemiyorum yinede göz doktor una götüreceğim
Oftalmotrim diye bir damla idi. İlkinde de benzer içerikli bi damla kıllanmıştık ama hatırlayamadım ismini. Soğuk algınlığı yoktu bizde o nedenle göz dr na gitmiştik.
Geçmiş olsun canım.

Ideal zamanlar aslinda o zamanlar cok arastirma kiz dur cagirma
Kız korunuyoruz zaten ne çağırması Ama yanlışlıkla olsa falan da üzülmem heralde diye düşünüyorum.
Oğluşun nasıl oldu bu arada ?
Sağol canım peki masajı nasıl yapıyordun canım
Gözünün köşesine burun tarafındaki köşeye yani hani orda kanal da belli oluyo ya zaten oraya yukarı aşağı tabi okşayarak değil biraz baskı uygulayarak. Dr bana öyle göstermişti. Anlatamadıysam netten bi bak canım istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…