- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.461
evet, soguk algınlığında işe yaramıyormus antıbıyotık. benımkı salı gununden berı ateşleniyor. bakalım sabah ateşlencek mı yıne.Ay doktora git git dur ya yine gittk ogleden sonra,cocuk hic mi duzelmez hep daha kotuye gitti basini tutamiyordu,derece de artti baya. Bakteri olsa antibiyotik verirdm ama virus kapmis dedi soguk almis ondan vermeye gerek yok dedi. Zaten uc bes gun sure veriyorlar aslinda da ben perisan oluyorm boyle gordukce yani
aboooKv bizde. Akşam oğlanın yemeğini ben yedireyim dedi tamam dedim. Mutfaktayız.. Yemeği bitti çocuğun ve kv kişisi peçeteyle bastıra bastıra sildi ağzını ağlattı sonra da olmadı deyip tezgahın üstündeki sarı bezi alıp tekrar sildi ağzını. Ben şok
Bişe de diyemedim sildi artık ne deyim deli midir nedir arkadaş.
Ay nesli ne desem boş yaa...Allahım ya sarı bez midoktor bana ıslak mendil peçete kullanma suyla yika dyor rahat bırakın ya çocuğu sanki is yapmış ya kvden ben de kvdeye gitmeden strese gidiyorum ben ne dersem tersni yapar bir de susmaz delrtiyorlar ya ama ben artik susmuyorum söylüyor herşeyi
Len nasıl yaptı inanamıyorum bir anda oldu tepki bile veremedim. Bi de bana akıl veriyo yemekleri çok salçalı yapma bak yerken ağzının kenarı kızardı dokunuyo diyo. Ulan salça dokunuyo da mikroplu bez iyi mi geliyoabooo
o sarı bezlere gıcıgım. elıme bile sürmem. kokuyorlar genelde
kullanmıyorum yani. bakterı üremiştir o bezde yuh yaniii
pohuu ancak bu kadar cıkardı
işte laf etsen evhamlı oluyorsunAy nesli ne desem boş yaa...
Len nasıl yaptı inanamıyorum bir anda oldu tepki bile veremedim. Bi de bana akıl veriyo yemekleri çok salçalı yapma bak yerken ağzının kenarı kızardı dokunuyo diyo. Ulan salça dokunuyo da mikroplu bez iyi mi geliyo
Allah razi olsun cnm,hepimize insallah
Once kendi nazarimiz degiyo ya bende oyle dogdugundaan beri hic hasta olmadi dedm hasta oldu cocuk esimde dun ne guzel yiyo sevdi onu dedi ondan sonra bi kasik bile yemedi çocuko gün söyledım, aradan bıraz zaman gectı ve cocugun yemek sorunu basladı
yok yaa söylemem artık hiçbişi. aklımdan gecırmek yerıne sesli düşünsem, söylesem ona buna belkı degmez nazaretkıye tepkı..
mesela gecen gün süngerlı oyun bahcesının ortasında ayaga dıkılmış
ilk baş algılayamadım :=) dedım nereye tutunuyor bu
bı baktım ortada dikilmiş tutunmuyoriçimden sevinçli seyler gectı, cocuk bır daha dikilmedi. hasta olmadan önce de '' maşallah hiç hasta olmadı'' dıye gecıyordu ıcımden
ulen aklımdan bısı gecırmeye korkuyorum yaa
maşallah desem de nazar degıyor ne iş.
Benimkide 100 kere uyaniyo bugun aglaadi almadm pispisladm uyumadi kucagima aldim yanima yatrdm emzriyim diye yanıma yatirinca ne agladi ne emdi uyuduCanım yeme yok uyku yok nasıl büyüyecek bunlar ya park yatağı aşağı aldgmdan beri ayakta salliyorum ya gece çok zor yacanım şuan normal kilosu ama yemeyerek zayoflqyacak çok yorgunum uykusuzum ya
Canım sen ankaradaydin sanırım şükran Cakmak çok iyi bir doktor hastane olarak da memorial super ikinci Doğumum olursa inşallah yine tercih edecek tavsiye ederimBu arada ben de ikinci doğumum için hastane ve dr araştırıyorum. Ama hamile değilim
Canım sen ankaradaydin sanırım şükran Cakmak çok iyi bir doktor hastane olarak da memorial super ikinci Doğumum olursa inşallah yine tercih edecek tavsiye ederim
Kızlar bebeğimin gözü sulanıyor göz damlası verdi doktor sizde böyle bir problem oldu mu
Ne kullandınız canım bizim şimdi oldu. Doktor soğuk algınlığından kaynaklı dedi ama bilemiyorum yinede göz doktor una götüreceğimCanım benim bebeğim daha küçükken olmuştu iki kere damla kullandım ve gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir demişti dr günde 3 kere 10ar kez masaj yapıyodum gözyaşı kanalına.
Oftalmotrim diye bir damla idi. İlkinde de benzer içerikli bi damla kıllanmıştık ama hatırlayamadım ismini. Soğuk algınlığı yoktu bizde o nedenle göz dr na gitmiştik.Ne kullandınız canım bizim şimdi oldu. Doktor soğuk algınlığından kaynaklı dedi ama bilemiyorum yinede göz doktor una götüreceğim
Ideal zamanlar aslinda o zamanlarOğlan 1buçuk yaşına gelsin sonra çalışmalara başlayalım diyorum
Sağol canım peki masajı nasıl yapıyordun canımOftalmotrim diye bir damla idi. İlkinde de benzer içerikli bi damla kıllanmıştık ama hatırlayamadım ismini. Soğuk algınlığı yoktu bizde o nedenle göz dr na gitmiştik.
Geçmiş olsun canım.
Kız korunuyoruz zaten ne çağırmasıIdeal zamanlar aslinda o zamanlarcok arastirma kiz dur cagirma
Gözünün köşesine burun tarafındaki köşeye yani hani orda kanal da belli oluyo ya zaten oraya yukarı aşağı tabi okşayarak değil biraz baskı uygulayarak. Dr bana öyle göstermişti. Anlatamadıysam netten bi bak canım istersen.Sağol canım peki masajı nasıl yapıyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?