2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de gece gunduz ayakta salliyorum. Yasini alacaklar hala ayni . Ne kadar surecek. Uyku denen birsey yok suan ayagimda birakirsam uyaniyor hemen . Biraz uyusun vucudu dinlensin diye birakmiyorum uyusun yeterki
Canım yeme yok uyku yok nasıl büyüyecek bunlar ya park yatağı aşağı aldgmdan beri ayakta salliyorum ya gece çok zor ya canım şuan normal kilosu ama yemeyerek zayoflqyacak çok yorgunum uykusuzum ya

Canım yeme yok uyku yok nasıl büyüyecek bunlar ya park yatağı aşağı aldgmdan beri ayakta salliyorum ya gece çok zor ya canım şuan normal kilosu ama yemeyerek zayoflqyacak çok yorgunum uykusuzum ya
Aynen park yatagi asagi aldik sallanmiyor. Bide aksam olunca sallandirtmiyor kendini. Bizimle yatacak oyle uyuyacak. Yatakta eger yatakta bir saat donecek bir bana bir babaya gidiyor. Bir saat suruyor uyuyamazsa sallattiriyir. Gecede gelmek istiyor yatagimiza agliyor

senınkı 1 ay küçük bizden. benımkı de aynı kiloda ama benımkı 2650 g ile hastaneden cıktı. yani aynı sevıyede sayılırlar
o kadar zayıflık yok yahu nıye takıyorsun bu kadar, saglıktan ötesı mı var? benımkı de memeden ayrılmıyor
gına gelıyor bazen. eğer bu kilo işini sorun ederse eger uzun yıllar tek derdın bu olur bılesın

biz birlikte uyudugumuz ıcın o konuda sorunum yok. ayyy bin kere kalk al onu yatagından
onunla ugras.. insanda hal kalmaz

biz birlikte uyudugumuz ıcın o konuda sorunum yok. ayyy bin kere kalk al onu yatagından
onunla ugras.. insanda hal kalmaz
Aynen oyle bide cok kotu yatiyor enlemesine yada sariliyor. Ezerim diye korkuyorum . Bi al bi koy. Gecen karnini eziyordum. Uykulu yanimdaymis. Hangi yatakta kafa karisiyor. Bide yatagin ucunda birsey yok duser muser

Aynen oyle bide cok kotu yatiyor enlemesine yada sariliyor. Ezerim diye korkuyorum . Bi al bi koy. Gecen karnini eziyordum. Uykulu yanimdaymis. Hangi yatakta kafa karisiyor. Bide yatagin ucunda birsey yok duser muser
sen benım yatagı görsen.. resmen savas alanı. cocuga göre ayarladım her seyı mecburen. odaya gıren '' oha buranın halı ne'' der

sen benım yatagı görsen.. resmen savas alanı. cocuga göre ayarladım her seyı mecburen. odaya gıren '' oha buranın halı ne'' der
Kış ciksin ayiracam. Esimin arkadasi esime sizinki iyi demis. Benim 6 yasindaki oglum hala bizim odada yatiyor. Hala ayiramadik demis. Onu duyunca bahar gelsin ayirmayi planliyorum

Ben ayak ucuma iki tane yastık koydum yüksekçe ittirebilir ama fark ederim en axından.sol tarafımızda beşik bitişik
Duru beşikle bemim aramda
Ama çok deli yatıyo valla
Birlikte uyumak daha keyifli yine de

Barbunya (akşam yemişti)
İçindeki patates
Kuzu eti (yumuşacık pişirdim-ilk defa verdim)
Fırında karnabahar sosslu(yemeğini yerdi-iki gündür de köfte gibi verdim -isteyene tarif yazarım -onu da yiyodu
Sarımsaklı ekmek
Bulgur pilavı
Hiçbirini yemedi
Ne verdiysem çiğneyip çıkardı yine
Geçicidir diye moralimi bozmamaya çalışıyodum ama üzülfüm bu gece ya
Üstelik 4 de emzirmiştim en son.o da çok değil.resmen aç şu an
İçimi dökmek istedim

Ben ayak ucuma iki tane yastık koydum yüksekçe ittirebilir ama fark ederim en axından.sol tarafımızda beşik bitişik
Duru beşikle bemim aramda
Ama çok deli yatıyo valla
Birlikte uyumak daha keyifli yine de
Yatak bir ucu duvara dayansa iyi ama olmuyor. Park yatak bizimki kalkip atar kendini icine.

Sevdigi birsey yokmu ya. Kasik mama bir dene. Tarhana mercimek corbasini seviyorlar genelde baharat katiyor musun . Tadi tuzu yoksa sevmiyor benimki

Ay doktora git git dur ya yine gittk ogleden sonra,cocuk hic mi duzelmez hep daha kotuye gitti basini tutamiyordu,derece de artti baya. Bakteri olsa antibiyotik verirdm ama virus kapmis dedi soguk almis ondan vermeye gerek yok dedi. Zaten uc bes gun sure veriyorlar aslinda da ben perisan oluyorm boyle gordukce yani

Niye boyle kuzucuk :/ benmki de bise yemedi nerdeyse bugun,sadece emip duruyor. Idare ediyor herhalde emmeleri yine de.. ayy ne guzel de vermissn lezzetli lezzetli :)

Kv bizde. Akşam oğlanın yemeğini ben yedireyim dedi tamam dedim. Mutfaktayız.. Yemeği bitti çocuğun ve kv kişisi peçeteyle bastıra bastıra sildi ağzını ağlattı sonra da olmadı deyip tezgahın üstündeki sarı bezi alıp tekrar sildi ağzını. Ben şok
Bişe de diyemedim sildi artık ne deyim deli midir nedir arkadaş.

Canim seninki yine emiyo.benim kiz 6 ay cok guzel emdi suan 10 aylik.son 4 aydir hic emmiyo.sutumde vardi.ama emmedikce cekildi bitti desem yeridir.cok uzuluyorum kafama takmaktanda gitti sutum iyice.ne yapcam.bilmiyom gece uykuda bile almiyo hic.istahida yok ac karnina yasiyo iste.18 ocak dogumlu bu arada suan 9 kilo.3300 dogdu

Canim mama yemiyor mu canım emdiği için zaten birşey yemiyor sabaha kadar besige koy al yapıyorum saglikli olsunlar da diyorum ama uyku yok yrmrk yok nasil büyüyecek bunlar csyrc canım çok geçmiş olsun alpe ya kiyamam

Allahım ya sarı bez mi doktor bana ıslak mendil peçete kullanma suyla yika dyor rahat bırakın ya çocuğu sanki is yapmış ya kvden ben de kvdeye gitmeden strese gidiyorum ben ne dersem tersni yapar bir de susmaz delrtiyorlar ya ama ben artik susmuyorum söylüyor herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…