2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimiz sukur baya buyudu,dedigin gbi kazara olsa da sorun yok sanirm:) hayirlisi tabi:) bebisim cok sukur ya biraz hareketlendi,keyiflendi. Gece yine fitil kullandim,guzel uyudu. Ateslenmedi dun geceden beri sukur,sesi kisilmis hafiften sadece

bi çocuk doktoruyla konuşsan canım,,aklındaki sorarsın belki bi yeme planı uygular nebiliim,için rahatlar en azından..bende hala sallayarak uyutuyorum

senin de onun ağzını sarı bezle sileceğin bir fırsat yakalaman dileğiyle

Bebeklerimiz sukur baya buyudu,dedigin gbi kazara olsa da sorun yok sanirm:) hayirlisi tabi:) bebisim cok sukur ya biraz hareketlendi,keyiflendi. Gece yine fitil kullandim,guzel uyudu. Ateslenmedi dun geceden beri sukur,sesi kisilmis hafiften sadece
Allah daha iyi etsin canım
Bizimkisi de soğuk algınlığından kaynaklı dedi canım damla verdi. Göz kanallarında olsa bebekken belli ederdi değil mi
Bence de. Dediğim gibi bizimki daha küçükken oldu ve de tekrarladı. Neyse ki geçti şükür

Tam duzene binmis miydi peki? Allah bagislasin minnosu ve de test yapin bu isin kacari da yok
Amin hepimizinkini evet tam düzene girmişti zaten ben hemen adet gormeye başladım 3 ay sonra ve de düzenliydi yani bir iki gün erken olurdu ama hiç gecikmezdi Bir kac gün daha beklesem mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…