- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #106.481
Kız korunuyoruz zaten ne çağırmasıAma yanlışlıkla olsa falan da üzülmem heralde diye düşünüyorum.
Oğluşun nasıl oldu bu arada ?
Gözünün köşesine burun tarafındaki köşeye yani hani orda kanal da belli oluyo ya zaten oraya yukarı aşağı tabi okşayarak değil biraz baskı uygulayarak. Dr bana öyle göstermişti. Anlatamadıysam netten bi bak canım istersen.
bi çocuk doktoruyla konuşsan canım,,aklındaki sorarsın belki bi yeme planı uygular nebiliim,için rahatlar en azından..bende hala sallayarak uyutuyorumSelam anneler bebeklerinizin kilolarına çok iyi maşallah pasa 3720 doğdu 31 ocak doğumlu doğum kilosuna gore az aldi şuan 8.5 kilocanım çok sıkılıyor artuk ya kaç gündür bsey yemiyor ağzını kilitliyor eline verirsem yiyor o da yarısı dışarda sabaha kadar da memeye yapışıyor çok sık uyanıyor iki göğsünü de emiyor sonra ayağımda salliyorum öyle uyuyor çok Yoruldum ya diş belirtisi de yok derdi ne bilmiyorum kilo da yok iyice küçüldü ya
senin de onun ağzını sarı bezle sileceğin bir fırsat yakalaman dileğiyleKv bizde. Akşam oğlanın yemeğini ben yedireyim dedi tamam dedim. Mutfaktayız.. Yemeği bitti çocuğun ve kv kişisi peçeteyle bastıra bastıra sildi ağzını ağlattı sonra da olmadı deyip tezgahın üstündeki sarı bezi alıp tekrar sildi ağzını. Ben şok
Bişe de diyemedim sildi artık ne deyim deli midir nedir arkadaş.
grip olmaya başladı zaman sulandı canım bizimki..yani hasta oluncaNe kullandınız canım bizim şimdi oldu. Doktor soğuk algınlığından kaynaklı dedi ama bilemiyorum yinede göz doktor una götüreceğim
Bizimkisi de soğuk algınlığından kaynaklı dedi canım damla verdi. Göz kanallarında olsa bebekken belli ederdi değil migrip olmaya başladı zaman sulandı canım bizimki..yani hasta olunca
Allah daha iyi etsin canımBebeklerimiz sukur baya buyudu,dedigin gbi kazara olsa da sorun yok sanirm:) hayirlisi tabi:) bebisim cok sukur ya biraz hareketlendi,keyiflendi. Gece yine fitil kullandim,guzel uyudu. Ateslenmedi dun geceden beri sukur,sesi kisilmis hafiften sadece
Bence de. Dediğim gibi bizimki daha küçükken oldu ve de tekrarladı. Neyse ki geçti şükürBizimkisi de soğuk algınlığından kaynaklı dedi canım damla verdi. Göz kanallarında olsa bebekken belli ederdi değil mi
senin de onun ağzını sarı bezle sileceğin bir fırsat yakalaman dileğiyle
Merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim bi oğlum varVe galiba yine hamileyim adetim 5 gün gecikti test yapmaya cekiniyorum sanki
Amin hepimizinkini evet tam düzene girmişti zaten ben hemen adet gormeye başladım 3 ay sonra ve de düzenliydi yani bir iki gün erken olurdu ama hiç gecikmezdiTam duzene binmis miydi peki? Allah bagislasin minnosu ve de test yapin bu isin kacari da yok
Ben olsam dayanamaz yapardımAmin hepimizinkini evet tam düzene girmişti zaten ben hemen adet gormeye başladım 3 ay sonra ve de düzenliydi yani bir iki gün erken olurdu ama hiç gecikmezdiBir kac gün daha beklesem mi bilemedim
Çok yapmak istiyorum ama pazartesiye kadar bekliycem galiba garanti olsunBen olsam dayanamaz yapardım
Hadi hayırlısı sigoşÇok yapmak istiyorum ama pazartesiye kadar bekliycem galiba garanti olsun
Bugun yapsan cikar. Ben adetime dort gun kala yapmistim cikmisti. Zaten sabah idrari yapiliyorÇok yapmak istiyorum ama pazartesiye kadar bekliycem galiba garanti olsun
Çıkar evet ama ne bileyim bi bekleyesim varBugun yapsan cikar. Ben adetime dort gun kala yapmistim cikmisti. Zaten sabah idrari yapiliyor
tabiiki...birden bire olmaz ki...bebekken de akardı..Bizimkisi de soğuk algınlığından kaynaklı dedi canım damla verdi. Göz kanallarında olsa bebekken belli ederdi değil mi
5 gün test yapman için yeterli canım..ayyy meraktan çatladım şimdiMerhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim bi oğlum varVe galiba yine hamileyim adetim 5 gün gecikti test yapmaya cekiniyorum sanki
Ayy pazartesi yapicam inşallah5 gün test yapman için yeterli canım..ayyy meraktan çatladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?