2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar iyi akşamlar bende ocak annesiyim bi sorum olacak ben grip oldum sonra bebeğime geçti tabi ben biraz toparladim oglumda toparladı derken gece ateslendi ama çok az sürdü bu arada benim bebegim havale geçirdiği için ateşten çok korkuyorum ve daha hiç dis cikarmadi çok anlamıyorum ama kabarti var gibi dis olabilir mi tamamen grip midir çok agliyor gün icinde surubun etkisi gelince oynuyor

Geçmiş olsun canım. Ateşini ölçüyor musun kaç dereceye çıkıyo ? Diş 38.5 ten fazla ateş yapmaz diye biliyorum. Başka bir rahatsızlığı var mı ?

Selam

Napıyonuz be ...
Mutfak camından dışarıyı seyredip bunalıma girdim -çıktım
Şimdi bygün tam 10 aylık tostos uyusun diyw bekliyorum
Mısa bey nasıllar?
Vizeler nasıldı?
Muşa kar yağdı mı?
Son dedikodu:ilk ve ikinci defa ban yedim bi işgüzar yüzünden
Gurur duyuyom kendimle

böyle yap bildigini yap canım boşver.

Herşey ne kadar sıkıcı yaaa
bizim de uykular rezil oldu. İkisi de şu an ayakta keşke yatılı bir bakicim bir de hizmetcim olsaydı....
On tane de dogururdum

Lolla nasilsin? Ne zamandir aklmdasin yazamadim malesf

İyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim

İyi geceler kızlar bisey danisacaktim size. daha doktora gitmedim de benim oğlumu sütten kesmem mi gerekiyor gerçekten herkes kesmen lazim diyor kafam karıştı doktora sorcam ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
bu konuda herkes ikiye ayrılmıs ordan burdan gördüğüm kadarıyla. kimi doktor mzır der, kimi emzırme der.
aynı sekılde insanlarda öyle. benım fikrim ise emzırme, çünkü hamılesın ve vıtamıne ıhtıyacın var
emen bebekler hepsını götüüryor. çok halsız kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…