2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin canım

Kızlar siz lavaboya falan giderken bebisler ne yapıyor?
Ben cok zorlaniyorum seri sekilde emekleme ve sıralama var bizde bi an bile yalnız bırakamıyorum
Yürüteç almamak konusunda direndim ama alsam mı kısa süreli içine koyarim bi mutfağa falan giderim diye düşünüyorum

Bide minnoşun dişinin arkası kararmış gibi sanki demirden şüpheleniyorum bir ay olmadı bile ferro sanol vermeye başlayalı kan tahlilinde 11 çıkınca başladık
Bakalım birazdan götürücem 10 ay kontrolüne gecikti 1 hafta dr ne diyecek

Tuvaletin kapisinda bekliyo benmki oturma odasina birakiyorm salon mutfak kaapali duruyo hep ordan cikiyo direk banyoya dogru geliyo kapiya vuruyo pat pat ben cikana kadar bekliyo

Kolay gelsin canim valla tasindiktan sonrq yorgunluk cabuk atlatilmiyo malesef

Ben çıkana kadar tuvaletin kapısına bağıra bağıra vuruyo

Salonda park besigi var,onun icine katiyorum,onune de piyanosunu veriyorum otomatik muzigi acik sekilde. Bazen oynuyor bazen ayaklaniyor besiktn tutunup etrafa bakiyor ya da agliyor beni cagiriyor.

Birakiyorum kanepeye tutunca top oynamayi seviyor benimki toplarla kanepede oynayonca yada koltuguna koyup tv aciyorum yoksa durmuyo ancak o zaman. Tutunarak adim atiyor. Tv unitesini boydan boya ozellikle gidip geliyor. Sandalye masaya cok kafasini vuruyor. Ellerini birakmaya basladi popo ustu dusuyor . Yurutec icin direndim. Hatta az kaldi yuruyecek zaten gerek yok diye dusunuyordum ama daha tehlikeli olmaya basladi. Yurumeye baslarsa hic birakamiycam dusecek. Yurutecle pesimden gelir en azindan. Almayi dusunmiyor degilim. Zaten kisa bir kac ay binecek erken almadik. Disini demissin o kadar kisa surede yaparmi ki acaba epeydir kullaniyoruz bizde birsey yok

Kizlar arda gece 100 kere kalkiyo nedenini bulamadm bi turlu cok guzel yedigi zamanda kalkiyo az yedigi zamanda dis felan da yok ortada cok yoruldm artk sirtim agriyo kalk yat besige koy geri al niye uyaniyo bu cocuk ya
üşüyormu,,sıcaklıyormu,,yanında seni mi istiyor,,gündüz çok mu yoruluyor..benimki gece çok terliyor ya üstünü değiştirmezsem çok uyanıyor..

beni görmeyince çok şiddetli ağlıyor..valla ayıptır söylemesi kapıyı açık bırakıyorum..mutfak sandalyesini yatırıp bariyer oluşturuyorum,,

üşüyormu,,sıcaklıyormu,,yanında seni mi istiyor,,gündüz çok mu yoruluyor..benimki gece çok terliyor ya üstünü değiştirmezsem çok uyanıyor..
Usumuyodur heralde elleri yuzu sicak ama ustunu tabi surekli aciyo uyku tulumuyla yatiyo terlemiyoda kucagima alr almaz geri uykuya daliyo uyurken o kadar cok hareket ediyo ki uyandiriyo kendini besiigin kosesine kadar gidiyo sonra dönmeye çalışıyo donemeyincede bagira bagira agliyo aliyorm geri koyuyorum yine ayni surekli kipir kipir

Aynı bnm oğlum u tarif etmişin canım

Kızlar bu sabah oğlumun iki gozundede koyu sarı kocaman capaklar vardı. Sizlerde böyle bişey oldu mu

Kızlar bu sabah oğlumun iki gozundede koyu sarı kocaman capaklar vardı. Sizlerde böyle bişey oldu muEki Görüntüle 1917607

Merhaba canım bizde de kanal tıkanıklığı vardı. Bu aralar yerlerde gezdiği ve o eller ile gözünü ovaladığı için mikrop kaptırdı. göz doktoruna gittik damla ve masaj verdi 5 günde masajla birlikte gecti
Hem enfeksiyon capak, hemde tıkanıklık geçti.
bu güne kadar bana yapmam söylenen masaj da yanlışmış, doğrusunu bende uygulayarak öğretti bu şekilde oğlumun doğumdan beri süregelen tıkanıklığı da 5 günde geçti, çok iyi bir doktordu.

Tuvaletin kapisinda bekliyo benmki oturma odasina birakiyorm salon mutfak kaapali duruyo hep ordan cikiyo direk banyoya dogru geliyo kapiya vuruyo pat pat ben cikana kadar bekliyo

Ben çıkana kadar tuvaletin kapısına bağıra bağıra vuruyo

Salonda park besigi var,onun icine katiyorum,onune de piyanosunu veriyorum otomatik muzigi acik sekilde. Bazen oynuyor bazen ayaklaniyor besiktn tutunup etrafa bakiyor ya da agliyor beni cagiriyor.

beni görmeyince çok şiddetli ağlıyor..valla ayıptır söylemesi kapıyı açık bırakıyorum..mutfak sandalyesini yatırıp bariyer oluşturuyorum,,

Cevaplarınız için teşekkür ederin kızlar
Herkes aynı durumdaymis ocak bebekleri pek hareketli maşallah
Dün doktor kontrolümüz vardı dr sordu eşim yuruteci aman uzak durun parmak ucunda basar vs dedi...eşimi ikna edemem artık
Oyun çıtı mı alsam acaba @Surrender kullanıyordu sanırım başka kullanan varmı hangisini kullanıyorsunuz memnunmusunuz

Canım bu masaj nasıl yapılıyor anlatabilir misin. Ayrıca cevabın için çok teşekkür ederim

Biricik canım geçmiş olsun. Gözüyle burnunun birleştiği yer varya orda gözyaşı kanalına yukarı aşağı biraz bastırarak yapıyosun günde 3 kere onar kez demişti dr bize. Ama gözyaşı kanalı tıkanıklığı olsa daha küçükken olmazmıydı ? Bizimki küçükken olmuştu cobaltın dediği gibi damla ve masajla geçmişti.
İnşallah hemencecik düzelir kuzucuğunun güzel gözleri

birickm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…