2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hep sinirliydi ama boyle seyler soylemezdi hic ozur dilerdi bagirinca kizincs smdi hic yok bidr yuzlu cikiyo kendi küsüyo
İnşallah düzelir. Canım senin oğlun da durmayan bebek belki onun etkisi vardır erkekler kadınlar gibi değil bnm eşim oğlum durmayın ca benden çıkartıyor.

Benimkide aynıydı canım. Babam aradı bir gün gelip alçam dedi. Totoyu tutuştu afedersin.Çok değiştin diyordu bana amaolabilir doğumdan sonra değişiyor insan ben kv den çok çektim evimi ayarında rahatladım. Tabi arada çomak sokuyorlar yine. Sen çocuğun için sabırlı ol dua et bol bol allah yola getirsin insallah

İnşallah düzelir. Canım senin oğlun da durmayan bebek belki onun etkisi vardır erkekler kadınlar gibi değil bnm eşim oğlum durmayın ca benden çıkartıyor.
Canim benim oglum sadece cok hareketli 2 gundur bi huzursuzlugu vardı onun disinda oyle aglayan bi bebek degil evin icinde gezer surekli ordan oraya ordan oraya onu yoracak bisey yok ki ben pesindeym surekli

Insallah duzelir yoluna girer canim bende utanirim boyle konstgm icin ama gercekten boyle devam ederse benm psikolojimde bozulcak cocugumunda cok saygısız annesine babasimada ayni sekilde annesine neler diyo ya ben utaniyorum bi gun otrdm agladm insallah benim oglum boyle olmaz diye nefret ediyo annesnden kvdemde cok ayrımcılık yapar oda hakli degl bnim annemidr sevmez Annemgil geldigi zaman diken ustunde otryrm resmen gecen gun geldiler elinde telefon bi napysnz naslsnz yok surat bes karis benm annemn babamin tek evladiyim ben boyle olunca zoruma gidiyo tek bana.olsa keske saygiszligi yine raziyim

O kötüymüş ama bak annenler farketmemistir inşallah.

Ay canım bnm kv yüzünden mi eşinle problem oluyordu. Şimdi iyisini z demi

Ben inanamiyorum valla canim bizim sonumuz yok gbi bakalm hayrlisi olsun
Canım bebekten sonra evlilik de oluyor boyle şeyler erkekler anlamıyor bizi maalesef uykusuz yorgunuz sürekli ilgi istyorlar biz de bazen çok geriluyoruz esimle sonra duzeliyoruz bebisi annrne Birak mesela bir sinemaya gidin yemeğe gidin zaman ayirin birbirinize iyi gelir bir seyr karar vermeden iyi dusun canim bebegini dusun bir de geçmişi düşünme üzme kendini herşey nasip kısmet Rabbim en doğrusunu bilir canım çok bunalrsan kuran okumayı biliyorsan İnşirah oku rahatlarsin bol bol dua et inşallah herşey hayirli olur hakkında

Biraktirmaz ki annemi zaten sevmiyo cocugu hayatta birakmaz sevmeme nedenide yok yani bi kotuluk yapmadi annem surekli oglum oglum der sevmiyo adam okuyorum canim surekli kuran insallah duzelir benimde tek dusuncem oglum ama ben mutsuz olursam cocugmda mutlu olamaz

Canım doğru söylüyor sun bu konuda hatalıyım hamilelikte hiç olmadı birliktelik şimdş de toplasan 2 kez belki onun hırçınlığu vardır
Canım ne diycemi bilmiyorum ama kusura bakma bence büyük bir hata yapmışsın ve yapıyorsun . Lütfen yanlış anlama akıl vermek amacım değil ama yaklaşık iki yıldır adamı ihmal ediyorsun anlamına geliyor. Biliyorum yoruluyrsn bunaliyorsun ama bu çare değil. Bak bende iki tane var ve ikiz gibiler. Yani yapacak bir şey yok. Zaman çok kötü dışardaki hayat hep erkeklerin nefsini körüklüyor senden de ilgi görmeyince Allah korusu gözü kayar falan

Canım duanin da bir vakti var derler o vakit dolana kadar sabredip duaya devam etmek lazım. Bu da bir imtihan . Bu musibet işini görüp sizden gittikten sonra ınş.O vakit de dolar duan da kabul olur . Sabret canım . Birkaç günlüğüne bi yere git biraz kafa dinleyin ikiniz de . Belki o zaman herşeyin muhasebesini daha iyi yaparsınız

Haklısın canım hamilelikte o istemedi doğumdan sonra da 5 ay boyunca benim her gün kanamam oldu. Sonrada oğlum hiç uyumayı nca ihmal ettim. Maşallah canım sana

Insallah kabul olur dualarim insallah herseh daha guzel olur

Insallah kabul olur dualarim insallah herseh daha guzel olur
Canım dün bizde kavga ettik. Sana anlatayım kim hakkı. Bnm telefon un görüntüsü nü oğlum nasıl yaptı ise gitti bende Oba dedim yapar mısın yapmadı kaç kere dedim kendin yap dedi. . Sonra yapayım dedi bnde gerek yok bn yaparım dedim. Sonra bağırdı. Her şeyi yere attı uyuyan çocuğu uyandırdı gürültüsüne. Bir sürü laf söyledi şimdş bir şey olmamış gibi bni arıyor ne yapayim söyle canım

aynı şeyleri evliliğimin ilk yıllarında bende yaşamıştım..resmen beni anlatmışsın canım ilknur..herşeyim batıyordu ona,,dünyanın en kötü annesi,en pis kadını,,beceriksiz ,zekasız bendim..artık canıma tak etti babamın evine gittim,tabii bunun etekler tutuştu,babam buna ağzına geleni saydı döktü..biraz akıllandı ama ara ara yine yaptı..şimdi anlıyorumki aslında yaptığı eziyetler tamamen benim canımı sıkmak,beni üzmek,egolarını tatmin etmek içinmiş,sırf benimle uğraşmak için bahaneymiş hepsi..şimdi üç çocukla ne kadar temiz olabilirim düşün yani..bazen kalkıp banyoyu tuvaleti temizler ,çöpü atar,o delidoluluyu geçti artık çok şükür,ama ömrümü de yedi..erkekler geç olgunlaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…