- 5 Haziran 2014
- 926
- 376
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.121
Yarar canim insallah benim buyuk oglumda masallah ise yaradiysa herkezin cocugunda yarar diye tahmin ediyorumİnşallah canım. Benim kide hiç uyumuyor canım. Çok yorgun düşüyorum
İnşallah canımYarar canim insallah benim buyuk oglumda masallah ise yaradiysa herkezin cocugunda yarar diye tahmin ediyorum
Aynen bende susmuyorm varsin daha kotu olsun hersey ama beni susturamaz bu arada benimnoglumda 29 ocak dogumlu dedigin gbi ilk dogum yaptigimda evde süpürdü kahvaltıda hazrladi cocugada bakti ben iyilesince hepsi bitti smdi 5 dk zor bakiyoBnm eşimle emin eşin aynı kafa yapıya sahip. Ben erkeğim ben yaparım sen yapamazsın. önceden susuyordum ama şimdş yok öyle.
Tamam canim yapiyim sagolSen icine sokasin geldigi zaman bos duvarlara bak.faydasini goreceksin.bide nazar degmesini istemedigin biseyi dedikten sonra dilini isir bunuda ben hep yaparim
Aman boşver canım hiç takma kafaya biz kendimize ederizAynen bende susmuyorm varsin daha kotu olsun hersey ama beni susturamaz bu arada benimnoglumda 29 ocak dogumlu dedigin gbi ilk dogum yaptigimda evde süpürdü kahvaltıda hazrladi cocugada bakti ben iyilesince hepsi bitti smdi 5 dk zor bakiyo
Aynen oyle canim ne kadsr takmiyorm desemde takiyorumAman boşver canım hiç takma kafaya biz kendimize ederiz
Aynen oyle canim cocuk olmasa bi dk durmazdm ya ben kendime de hayret ediyorum gozum kor muydu nasil evlendim bu adamla ben daha benim yasim ne ki bu yasta evlendim hata yaptm arkadaslarm okulu bitircekler ben cocuk sahibi oldum
Bizim bi iyi gunumuz yok vallaa canim hic mutlu degilm annem babamda farkinda babam cik gel ben size bakarm diyo ama iste babasini gorunce bi mutlu oluyoki kiyamiyormHepimizin bazen pismanligi oluyor demek iste.. insan aklina sasiyor bazen. Ben de meslege basladm sonra biraktm geldim. Simdi ailemin o kdr ihtiyaci var ki maddi yonden,ablam aldatildi iki cocukla kaldi,herkeste borc harc coluk cocuk okuyor... ben olsam ogrt maasiyla mis gibi bakardm hepsine... ben de diyorum arada keske birakmasaydm fln die ama iste anca kelimede..insanin gozu kor oluyor herhalde o donemlerde,cok rahat riske edebiliyoruz her seyi.seni cook iyi anliyorum cok.. ha ben mutluym sukur arada atissak da ki o herkeste oluyor,sukur yani. Ins sizin de yuvaniz huzura kavusur canim
Biz de çok sık tartışır oldukArtık anlayamıyorum canım eşimi. Sürekli bnm le tartışıyor bazen işi bırakmasaydım diyorum
Off üzüldüm yaBizim ki duzelcek gbi degil canim babasi bile senle gecinebilene allah sabir versin diyo kaynanadan beter kadin olsaydi iyi kaynana olurmus herseye karisir surekli kirar annesinide babasinida demedigini birakmaz sonrada onlari yapan bu degilmis gbi davranir ne yaparsam yapiyim siz bana mecbursunuz diyo sanki vazgecemicegimi saniyo ama benm kanim degil canim degil anneden babadan cocuktan vazgecemezsn ama kocadan oyle bi gecersn ki
Aynen canım. Adamlara bir hal oldu doğum dan sonra. Bende çok bunaldım canım iyi ki burası varBiz de çok sık tartışır olduk
Tartışmamız bi günümüz geçmiyo
Saçma saçma sebepler
Kimseyle de paylaşamayınca çok bunaldım...
Hayatya gitmezOff üzüldüm ya
Ne desem bilemedim
Evlilik terapisti gibi birinden yardım alsanız
Bu durumlarda maşallah deyip okumayı daha mantıklı buluyorum. Diğerleri bana hurafe geliyoAaa vallahi cok sevindim canim lavantanin ise yaramasinadilini isir nazar degmesn.bidahada sakin soyleme kimseye yazmada en cok annenin nazari deger unutma.bide ardayi cok asiri cok seversen hani bazen oluyoya icine sokasin geliyo.oyle durumlarda bos duvarlara bakki enerjini at unutma aklinda olsun.ben ne zaman iki cocugumuda cok asiri sekilde bi anda sevsem duvara bakmadigimda ya dusuyolar ya bi yerlere vuruyolar
Bende okuyorum canim zaten.bazi seylerde insanda takinti oluyo yapmadiginda isi rast gitmicek saniyoBu durumlarda maşallah deyip okumayı daha mantıklı buluyorum. Diğerleri bana hurafe geliyo
Amin canim insallah sizede gecmis olsub benim oglanda yrumek istiyo bi kac adim atiyo ama dusuyo hemen bakalm ne zaman yuruyecekilknurrr22 cnm Allah evine huzur versin insallah Tez zamanda atlatirsin bu durumu..
Eymen 4 gün ônce ateslendi.. Ates bitince kollarinda su cicegi gibi benekler cikti.. Doktora gittik alerjiymiss.. Cok yoruluyorum sürekli yürümk istiyor
Severek evlendik canim annemi babami karsima aldm illa evlencem diye tutturdm benm yasim daha 22 unvye gtmedm sirf onun icin babam yalvardi yapma kizm oku kizim okulunu bitir evlenirsin kizim diye yok dedm direttm o kadar pismanim ki gozum kor olmus resmen bu adam hep boyleydi dusunuyorum sonradan degismedi ki nasil kabul ettim ben bunu nasl evlendim zamani geriye alsak yuzune bile bakmamilknurrr22 M mambia csyrc Kızlar eslerinizle olan sorunlarımıza çok üzüldüm. Benim bir arkadsim da doğumdan sonra boşanmanın eşiğine geldi ama üç yıldır evliliği devam ediyor. Eşi ona beni ihmal ediyorsun diyomus hep. Ne denir ki bilmiyorum severek ve tanıyarak olmadı mi ki.
Atom heart mother size de geçmiş olsun
Geçmişi iyi okuymadm ınş.herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?