- 30 Ocak 2015
- 19.874
- 28.726
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.141
Biz tartsmasakta surekli bana soyledigi seyler aklima geliyo tartsirken aagzindan cikani kulagi duymuyo aklima geldikce nefret ediyorumIyi geceler kızlar
Konu esle tartismalara gelmiş valla bizde doğumdan sonra çok tartışır olduk
Kızım doğmadan önce adam hiç gözüme batmiyordu kızım doğduktan sonra artık daha düzenli olmasını istedim arkasını toplamaktan kızıma vakit ayiramiyordum
Degistimi ? Biraz bilmiyorum her evde oluyormuş demekki diyorum şuan iyiyiz çok şükür
Ilknur okudum cok üzüldüm anlattıklarına. Özellikle uzun evliliklere bakarsan herkes dönem dönem zor zamanlar geçiriyor. Ayrılıkların köşesinden dönülüyor. Hatta çocuktan sonra olumsuz yönde değişen çok erkek var. Sabır edip geçici bir durummu diye beklemekde kolay değildir ama..Severek evlendik canim annemi babami karsima aldm illa evlencem diye tutturdm benm yasim daha 22 unvye gtmedm sirf onun icin babam yalvardi yapma kizm oku kizim okulunu bitir evlenirsin kizim diye yok dedm direttm o kadar pismanim ki gozum kor olmus resmen bu adam hep boyleydi dusunuyorum sonradan degismedi ki nasil kabul ettim ben bunu nasl evlendim zamani geriye alsak yuzune bile bakmam
Iyi geceler kızlar
Konu esle tartismalara gelmiş valla bizde doğumdan sonra çok tartışır olduk
Kızım doğmadan önce adam hiç gözüme batmiyordu kızım doğduktan sonra artık daha düzenli olmasını istedim arkasını toplamaktan kızıma vakit ayiramiyordum
Degistimi ? Biraz bilmiyorum her evde oluyormuş demekki diyorum şuan iyiyiz çok şükür
Insallah duzelirde donmem canim kim ister yuvasi yikilsin ama cok sinirli ve cocuk gbi evlilige daha hazie degilmis yani bunu anladmIlknur okudum cok üzüldüm anlattıklarına. Özellikle uzun evliliklere bakarsan herkes dönem dönem zor zamanlar geçiriyor. Ayrılıkların köşesinden dönülüyor. Hatta çocuktan sonra olumsuz yönde değişen çok erkek var. Sabır edip geçici bir durummu diye beklemekde kolay değildir ama..
Sen diyorsun ki başından beri böyle. Hiç yoktan ailen arkanda. Bunu bilmek bile sana güç verir. Onaylamadiklari evlilik yaptığı için çocuğunu reddeden aileler var. Şükür ki anlayışlılar sna karşı ve yanındalar.
Yine de inşallah yanlarına dönmezsin.. eşin silkelenip kendine gelir.
Insallah duzelirde donmem canim kim ister yuvasi yikilsin ama cok sinirli ve cocuk gbi evlilige daha hazie degilmis yani bunu anladmIlknur okudum cok üzüldüm anlattıklarına. Özellikle uzun evliliklere bakarsan herkes dönem dönem zor zamanlar geçiriyor. Ayrılıkların köşesinden dönülüyor. Hatta çocuktan sonra olumsuz yönde değişen çok erkek var. Sabır edip geçici bir durummu diye beklemekde kolay değildir ama..
Sen diyorsun ki başından beri böyle. Hiç yoktan ailen arkanda. Bunu bilmek bile sana güç verir. Onaylamadiklari evlilik yaptığı için çocuğunu reddeden aileler var. Şükür ki anlayışlılar sna karşı ve yanındalar.
Yine de inşallah yanlarına dönmezsin.. eşin silkelenip kendine gelir.
Sinir aninda dusunmuyorum canim normal bi zamanda oturup dusunuyorum ben nasil gitmiyorum nasil dayaniyorum diyorum ben hic bi zaman ilgisiz olmadm asil o cocuk dogdktan snra ne bi guler yuz ne guel soz hep ihmal ediyodu beni smdi ben onu ihmal ediyorum hic konusmuyorm o ilgi gostermeye basladi@eymenta sizede gecmis omsun. İlknur ve mamba sinir aninda karar alip evi terketmek gibi ysnlis birsey yapmayin. Kendiniz olsa neyse bebeginiz var. Hangi karar alirsaniz alin sakin kafayla alin. İnsallah yuvaniz dagilmaz. Allah huzur mutluluk versin. Cocuga tek bakmak bunaltiyo. Yardima biri gelse destek olsa esiniz hareketleri batmayacak belki. Dua edin canim duzelirler onlarda . Erkeklerde ilgi bekler devamli cocuk cocukla yatmakta olmaz sizin icin demiyorum bilmiyorum ev halinizi. Bayanlar calismali boyle durumlarda daha guclu duruyor. Kimseye mihtac olmamak. Allah herkesin yuvasina huzur versin.
Severek evlendik canım. Bana oğluma kızamadığıö için senden çıkartıyorum diyor. Evet eşimi ihmal ettim hamilelikten itibaren canım onunla ilgisi de olabilirilknurrr22 M mambia csyrc Kızlar eslerinizle olan sorunlarımıza çok üzüldüm. Benim bir arkadsim da doğumdan sonra boşanmanın eşiğine geldi ama üç yıldır evliliği devam ediyor. Eşi ona beni ihmal ediyorsun diyomus hep. Ne denir ki bilmiyorum severek ve tanıyarak olmadı mi ki.
@Atom heart mother size de geçmiş olsun
Geçmişi iyi okuymadm ınş.herkes iyidir.
Amin canım bnm ki doğumdan sonra değişti işimi filan yapar ama ben bir ufacık yanlış yapsam söyleyip durur.@eymenta sizede gecmis omsun. İlknur ve mamba sinir aninda karar alip evi terketmek gibi ysnlis birsey yapmayin. Kendiniz olsa neyse bebeginiz var. Hangi karar alirsaniz alin sakin kafayla alin. İnsallah yuvaniz dagilmaz. Allah huzur mutluluk versin. Cocuga tek bakmak bunaltiyo. Yardima biri gelse destek olsa esiniz hareketleri batmayacak belki. Dua edin canim duzelirler onlarda . Erkeklerde ilgi bekler devamli cocuk cocukla yatmakta olmaz sizin icin demiyorum bilmiyorum ev halinizi. Bayanlar calismali boyle durumlarda daha guclu duruyor. Kimseye mihtac olmamak. Allah herkesin yuvasina huzur versin.
Canim benim sana bi ornekle anlatiyim mesela ben zaten yardim beklemiyorm kendim yapıyorum ilk ek gidaya basladik cocuk bsy yemiyo su kasik mamalarindan aldm gece yatmadn once yedrcem yemiyo bende deniyorum suurekli oyunlarla yediriyim diye zorlama yemiyo dedi esim o zaman gece cok uyaniyo mahvoluyorm acikiyo doymuyo dedm sen nasil annesin allah senin belani versin kendini dusundugn icin yediriyosn zaten diye baya bi konuştu yine dun cocuk uyumuyo huzursuz iki gundur allah kahretsin seni bi cocugu uyutamadn dedi ben naptm bunu haketcek bi kerede salonun masası çizilmiş benm yuzumden onund icin sen hic biseyi haketmiyosn allah belani versn senin demsti surrkli boyle yani mutfakta kahvalti yapariz yerde bi ekmek kirigi gorsn su evin haline bak pislik icinde surayi temzle burayi topla der durur istiyoki ev hep tertemiz olsn ben dinlenmeyim yatmayim surekli is yapiyim ama yine memnun olmayip bela okusun banaSlm arkadaşla rica takip ediyorum ama yazamıyorum bizim veletlerden. @Surrender veeymentaa geçmiş olsun kızlar miniklere. M mambia ve ilknurrr22 çocuktan bunaldim izin bence ondan ikinizde öyle geliyor bende öyleydim ilk çocukta eşler belli etmiyorum ama kıskanıyorlar kızlar siz farketmez siniz belki ilk oğlumda eşimle bende çok tartışırdim ama bunda hiç öyle olmadı destek olmadı ama karışmadida yaş ilerledikçe herşey oturur. allah yuvasına huzur mutluluk versin inşallah bir daha yaşamazsınız huzursuzluk. sinir anindada sakın evinizi terk etmeyin çocuklarınız var
Canım aynen benimkide böyleydi . İlk çocukta sürekli kavga ederdik.Ben bide kv ile oturuyordum. Onların gazıyla hep bana bağırırdi. Bela okuması tabiki de iyi bişey değil. Bizimkide ev pislik icinde der durur görsen her gün temizlik yaparım çamaşır bulaşık hepsi bende bide kv ve kp ev çok pis bilmem ne üst katında oturuyorlar şu anda yine rahat yok ben susarım en sonunda patlarım senin yapacağın şey sabret bacım.Çocuğun için inan çocuklarım olmasa ben çoktan gitmiştim. Hee anneler sahip çıkar ama yerin dar olur baba evine dönmek o kadar kolay değil misafirliğe gittiğimizde bile rahat olamıyoruz çocuklara dur dese zoruma gidiyor. Eşinle ciddi bir şekilde konuş eğer böyle yapmaya devam edersem gidicem de tabi gitme yuva kurmak zor ama onu bir çırpıda dağıtırsın lütfen iyi düşün kardesimCanim benim sana bi ornekle anlatiyim mesela ben zaten yardim beklemiyorm kendim yapıyorum ilk ek gidaya basladik cocuk bsy yemiyo su kasik mamalarindan aldm gece yatmadn once yedrcem yemiyo bende deniyorum suurekli oyunlarla yediriyim diye zorlama yemiyo dedi esim o zaman gece cok uyaniyo mahvoluyorm acikiyo doymuyo dedm sen nasil annesin allah senin belani versin kendini dusundugn icin yediriyosn zaten diye baya bi konuştu yine dun cocuk uyumuyo huzursuz iki gundur allah kahretsin seni bi cocugu uyutamadn dedi ben naptm bunu haketcek bi kerede salonun masası çizilmiş benm yuzumden onund icin sen hic biseyi haketmiyosn allah belani versn senin demsti surrkli boyle yani mutfakta kahvalti yapariz yerde bi ekmek kirigi gorsn su evin haline bak pislik icinde surayi temzle burayi topla der durur istiyoki ev hep tertemiz olsn ben dinlenmeyim yatmayim surekli is yapiyim ama yine memnun olmayip bela okusun bana
Canim benim sana bi ornekle anlatiyim mesela ben zaten yardim beklemiyorm kendim yapıyorum ilk ek gidaya basladik cocuk bsy yemiyo su kasik mamalarindan aldm gece yatmadn once yedrcem yemiyo bende deniyorum suurekli oyunlarla yediriyim diye zorlama yemiyo dedi esim o zaman gece cok uyaniyo mahvoluyorm acikiyo doymuyo dedm sen nasil annesin allah senin belani versin kendini dusundugn icin yediriyosn zaten diye baya bi konuştu yine dun cocuk uyumuyo huzursuz iki gundur allah kahretsin seni bi cocugu uyutamadn dedi ben naptm bunu haketcek bi kerede salonun masası çizilmiş benm yuzumden onund icin sen hic biseyi haketmiyosn allah belani versn senin demsti surrkli boyle yani mutfakta kahvalti yapariz yerde bi ekmek kirigi gorsn su evin haline bak pislik icinde surayi temzle burayi topla der durur istiyoki ev hep tertemiz olsn ben dinlenmeyim yatmayim surekli is yapiyim ama yine memnun olmayip bela okusun bana
Canım benim arkadaslrn dediği gibi sabret. Bi de eşinin yaşı da galiba küçük birkaç yıl sonra iyice yontulur. Mesela ben 32 yasindaym eşim 35 ama ınan ancak kişiliğiniz oturdu. Bol dua et canmInsallah duzelirde donmem canim kim ister yuvasi yikilsin ama cok sinirli ve cocuk gbi evlilige daha hazie degilmis yani bunu anladm
Asla ilgisiz kalma annem hep der ki erkeğin nefsi çok pistir. Çocuğunu da kıskanıyor olabilir. Sen de bol bol dua et ve eşine doğru ufleSeverek evlendik canım. Bana oğluma kızamadığıö için senden çıkartıyorum diyor. Evet eşimi ihmal ettim hamilelikten itibaren canım onunla ilgisi de olabilir
Canim konusuyorum oturuyorm sakince niye boyle yapiyosun diye hic bisekilde cevap vermiyo giderim dedgm zamanda gidemezsn sen diyo o kadar inanms ki kalcagima ben bitsin diye gitmicem ilk basta hatasini anlasin kaybetme korkusunu yasasin yoksa bilmiyecekCanım aynen benimkide böyleydi . İlk çocukta sürekli kavga ederdik.Ben bide kv ile oturuyordum. Onların gazıyla hep bana bağırırdi. Bela okuması tabiki de iyi bişey değil. Bizimkide ev pislik icinde der durur görsen her gün temizlik yaparım çamaşır bulaşık hepsi bende bide kv ve kp ev çok pis bilmem ne üst katında oturuyorlar şu anda yine rahat yok ben susarım en sonunda patlarım senin yapacağın şey sabret bacım.Çocuğun için inan çocuklarım olmasa ben çoktan gitmiştim. Hee anneler sahip çıkar ama yerin dar olur baba evine dönmek o kadar kolay değil misafirliğe gittiğimizde bile rahat olamıyoruz çocuklara dur dese zoruma gidiyor. Eşinle ciddi bir şekilde konuş eğer böyle yapmaya devam edersem gidicem de tabi gitme yuva kurmak zor ama onu bir çırpıda dağıtırsın lütfen iyi düşün kardesim
Canım doğru söylüyor sun bu konuda hatalıyım hamilelikte hiç olmadı birliktelik şimdş de toplasan 2 kez belki onun hırçınlığu vardırCanım benim arkadaslrn dediği gibi sabret. Bi de eşinin yaşı da galiba küçük birkaç yıl sonra iyice yontulur. Mesela ben 32 yasindaym eşim 35 ama ınan ancak kişiliğiniz oturdu. Bol dua et canm
Asla ilgisiz kalma annem hep der ki erkeğin nefsi çok pistir. Çocuğunu da kıskanıyor olabilir. Sen de bol bol dua et ve eşine doğru ufle
Evet canim boyle dedn diyorm yoo ben oyle bsy demedm diyo asil senin allah belani versn o zaman diyorm küsüyo bidr utanmadan bi gorsen sen bana bagiramazsn ben sana bagirablrm ama sen suscaksn diyo banaAgzina yapismis herhalde bu sozler,ondan bu kadar rahat diyor,farkinda bile degildir sorsan. Neslinin dedigi gibi artk bagira cagira mi(onun istedgi gbi) yoksa insanca mi(senin yaptgn gbi) konus acik acik ve detaylica. Boyle laf yemek adama cok koyuyor kolay degil. Bi de inan ki bu cocuk bakmayi cocukla ilgilenmeyi anlamiyorlar,en iyisi bile anlamiyor bana gore. Anlasa kolay unutulmaz yani hicbir sey
CANIM bn sana çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun eşine vicdan versin yine bn şükür edeyim canımCanim konusuyorum oturuyorm sakince niye boyle yapiyosun diye hic bisekilde cevap vermiyo giderim dedgm zamanda gidemezsn sen diyo o kadar inanms ki kalcagima ben bitsin diye gitmicem ilk basta hatasini anlasin kaybetme korkusunu yasasin yoksa bilmiyecek
Canım eşin ilk baştan mı böyleydiEvet canim boyle dedn diyorm yoo ben oyle bsy demedm diyo asil senin allah belani versn o zaman diyorm küsüyo bidr utanmadan bi gorsen sen bana bagiramazsn ben sana bagirablrm ama sen suscaksn diyo bana
25 yasinda canim oda bi borcun altina girmedi neyin stresi bi calisip bizim karnimizi doyurcak bu mu zor geldi babasi evimizi aldi arabamizi aldi esyamizi aldi hic bsy odemedi benm annemgilde herseyimi aldi yani desemki borcun altina girdi cok calsmak zorunda ama yok smdi isten cikti 1 aydir babasinin dukkani var arada bi gidip para aliyo calistigi yok adam ne desin biz variz torunu var bsy demiyo para almasinaCanım benim arkadaslrn dediği gibi sabret. Bi de eşinin yaşı da galiba küçük birkaç yıl sonra iyice yontulur. Mesela ben 32 yasindaym eşim 35 ama ınan ancak kişiliğiniz oturdu. Bol dua et canm
Asla ilgisiz kalma annem hep der ki erkeğin nefsi çok pistir. Çocuğunu da kıskanıyor olabilir. Sen de bol bol dua et ve eşine doğru ufle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?