2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim ne diyim biz hakli olsak bilr haksiz duruma dusuruyolsr insani

Aynen canim nenkadar daginikmisim cocugun oyuncaklari yerde onun icin diyo bunu ben 10 kere oyumcak mi toplayimm sabah uyuyunca bi toplyrm aksam yatirincs bi daha topluyorm surekli duzgn dursun istiyo her yer yemk yaparm niye yaptn ben tokum der yapmam hix yemek yapmiyosn zaten aksama kadar oturuyosn der evi toplarim yatcam bderim anca yat der bide suyunu benden ister yemek yenir mutfagi toplarm yatmadan aciktim der sarj aletini getr bilgisyaringetr su getir oraya gitme buraya gitme annemr ya annemr beni tek basima olse yollamiyo illa birlikte gitcez hos kendi annesinede oyle ya babasi alcak ya kendi gotrcek aman beni kacirirlarda

Kizlar ardanin uykusuzlugunun nedeni belli oldu 5. Dis geliyo ama aylarca uykusuzluk mu yapiyo anlamadm surekli dis çıkarmaktan uyku felan kalmadi bide gece uykusu oyle tatli oluyo ay sinirden deliriyorum resmen 2 dkda bi uyaniyo

Kizlar ardanin uykusuzlugunun nedeni belli oldu 5. Dis geliyo ama aylarca uykusuzluk mu yapiyo anlamadm surekli dis çıkarmaktan uyku felan kalmadi bide gece uykusu oyle tatli oluyo ay sinirden deliriyorum resmen 2 dkda bi uyaniyo
Son 5 aydır deliksiz uyumadım
Henüz 6 dişi var..
Alıştım sanırım ama işe başlayınca 2.dönem beni zor günler bekliyo

Son 5 aydır deliksiz uyumadım
Henüz 6 dişi var..
Alıştım sanırım ama işe başlayınca 2.dönem beni zor günler bekliyo
Aynen bende oyle 5 aydir uyku yok her ne kadar alissamda gece surekli uyanmak zorluyo sinirler tepeme geliyo bide beyfendi emmeyi reddediyo oturunca bagiriyo illa ayakta gezerek pispislicam duruncada kabul etmiyo

Sevgili arkadaslarim,
İlk bebekte tecrubesizlik (bizi bekleyen uykusuz ve yorucu günler anlaminda), eşten destek beklentisi, ve hayal kırıklıkları ile (çok) mutsuz olduğum olmuştu. Bebeğim 19 aylıkken eşimin tayini başka bir şehre çıktı. Bebegimle başbaşa kaldigimda anladim ki beni mutsuz eden beklentilerimmis.
Mutlu olmanın yolu beklentisiz olmakmis.
Bir süre eslerinizden yardim, anlayış, destek beklemeden, onlara ofkelenmeden sakinlesmeyi deneyin.
Biz bu adamları severek aldık, evimize gelen minik misafirlerimiz (yani evlatlarimiz) o sevgiyi kotulestir(e)mez. Olsa olsa alışma dönemi bittikten sonra guzellestirir.
Iyiliklerini görmeye odaklanin eslerinizin.
Bir de agzimizdan öfkeyle bir çırpıda bosanma sözleri dökülmesin.
Aynı şeyi bize dediğini düşünsenize eslerimizin... Bu kadar mi degersizim, bu kadar mi kolay vazgecilecek benden demez mi insan...
Sabır...
Herşey daha güzel olacak.

sana da gecmıs olsun canım. senınkı kızamık aşısı oldu mu? belırtıler aynı valla
benımkı iyileşti şükür.

Benim hic bi beklentim yok canim yardım etsin istemiyorum surekli surayi topla burayi topla demesi kizdifinda hakaretler etmesi annemin babamin bize gelip gitmesi sorun onun icin ki kendi ailesiyle haftanin 4 5 günü beraberiz istiyo ki annemi babami siliyim sadece onunkiler olsun iyi yonlerini düşün diyosun bakiyorumda benim esimin bi tane bile iyi yonu yok

kızlar, bende bi komsu var. hayatımda öyle man kafa bı ınsan tanımadım dıyebılırım. apartmanın içinde biriyle konusmak ıcın fırsat kolluyor resmen. defalarca kapıda konusmayın dedım ama kafa yok ki algılasın kadın.
bir de temızlıkçi kadın var o da her hafta kapımı çalar hortumumu ister. vallahi delirecem
mıknatıs gıbıyım butün beyınsızlerı cekıyorum.
ben kadından kactıkca sürekli kapımı calıyor. şu ev satılsa da kurtulsak yaaa
kalp kırmak ıstemıyorum ama bı gün tepem atacak
bi 5 yıl kapımı çalmayın dıcem. bunlar unutmus cocuk buyutmeyı. ulen benım velet buyusun
sesin kralını yapıcam
kimin veletı uyursa uyusun umrumda olmayacak
zıplaya zıplaya dolaşcam evde

Ne yazık ki o anlayışizlardan bizim apartmanda da var. çocukları okula giderken avaz vaaza bağırır kac kere ya susun çocuk uyuyor dedim nafile. anneleri de kapıdan kapıya konuşuyor. burda zaten herkes yüksek sesle konusuyo anacım anlamadım gitti.
Mesela az önce yolda bir kadın sesi duydum ne oluyor kavga mi var diye cami açtım yoldan geçen kadın yanindakiyle konusuyo ve ben dördüncü kattan pencerem kapalıyken duyuyorum. mübarek megafon gibi

Haha bizim alttada bi komsu var esim mac izlerken tvnin sesini aciyo biraz cocuklar uyudu kisarmisiniz diye ariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…