- 30 Ocak 2015
- 19.876
- 28.744
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.181
Valla canim ne diyim biz hakli olsak bilr haksiz duruma dusuruyolsr insaniCanım dün bizde kavga ettik. Sana anlatayım kim hakkı. Bnm telefon un görüntüsü nü oğlum nasıl yaptı ise gitti bende Oba dedim yapar mısın yapmadı kaç kere dedim kendin yap dedi. . Sonra yapayım dedi bnde gerek yok bn yaparım dedim. Sonra bağırdı. Her şeyi yere attı uyuyan çocuğu uyandırdı gürültüsüne. Bir sürü laf söyledi şimdş bir şey olmamış gibi bni arıyor ne yapayim söyle canım
Aynen canim nenkadar daginikmisim cocugun oyuncaklari yerde onun icin diyo bunu ben 10 kere oyumcak mi toplayimm sabah uyuyunca bi toplyrm aksam yatirincs bi daha topluyorm surekli duzgn dursun istiyo her yer yemk yaparm niye yaptn ben tokum der yapmam hix yemek yapmiyosn zaten aksama kadar oturuyosn der evi toplarim yatcam bderim anca yat der bide suyunu benden ister yemek yenir mutfagi toplarm yatmadan aciktim der sarj aletini getr bilgisyaringetr su getir oraya gitme buraya gitme annemr ya annemr beni tek basima olse yollamiyo illa birlikte gitcez hos kendi annesinede oyle ya babasi alcak ya kendi gotrcek aman beni kacirirlardaaynı şeyleri evliliğimin ilk yıllarında bende yaşamıştım..resmen beni anlatmışsın canım ilknur..herşeyim batıyordu ona,,dünyanın en kötü annesi,en pis kadını,,beceriksiz ,zekasız bendim..artık canıma tak etti babamın evine gittim,tabii bunun etekler tutuştu,babam buna ağzına geleni saydı döktü..biraz akıllandı ama ara ara yine yaptı..şimdi anlıyorumki aslında yaptığı eziyetler tamamen benim canımı sıkmak,beni üzmek,egolarını tatmin etmek içinmiş,sırf benimle uğraşmak için bahaneymiş hepsi..şimdi üç çocukla ne kadar temiz olabilirim düşün yani..bazen kalkıp banyoyu tuvaleti temizler ,çöpü atar,o delidoluluyu geçti artık çok şükür,ama ömrümü de yedi..erkekler geç olgunlaşıyor..
Bn tavırlıyım şuan arıyor sadece evet Hayır cvp larını veriyorumValla canim ne diyim biz hakli olsak bilr haksiz duruma dusuruyolsr insani
Iyi yapysn canim boşver alttan aldikta nolduBn tavırlıyım şuan arıyor sadece evet Hayır cvp larını veriyorum
Aynen canımIyi yapysn canim boşver alttan aldikta noldu
Son 5 aydır deliksiz uyumadımKizlar ardanin uykusuzlugunun nedeni belli oldu 5. Dis geliyo ama aylarca uykusuzluk mu yapiyo anlamadm surekli dis çıkarmaktan uyku felan kalmadi bide gece uykusu oyle tatli oluyo ay sinirden deliriyorum resmen 2 dkda bi uyaniyo
Aynen bende oyle 5 aydir uyku yok her ne kadar alissamda gece surekli uyanmak zorluyo sinirler tepeme geliyo bide beyfendi emmeyi reddediyo oturunca bagiriyo illa ayakta gezerek pispislicam duruncada kabul etmiyoSon 5 aydır deliksiz uyumadım
Henüz 6 dişi var..
Alıştım sanırım ama işe başlayınca 2.dönem beni zor günler bekliyo
Senin işin daha zormuş ilknurAynen bende oyle 5 aydir uyku yok her ne kadar alissamda gece surekli uyanmak zorluyo sinirler tepeme geliyo bide beyfendi emmeyi reddediyo oturunca bagiriyo illa ayakta gezerek pispislicam duruncada kabul etmiyo
Canım oksurugu balgami var miydiKızlar kakada mukus neden oluyodu?
2 gündür var kızımda yeni bi besin de yemedi
her yer kitaplıktı kaldırdık oda boşaldı beesonunda böyle bisey yapicam cite baktım yıkılıyor yere sabitlemek gerekiyor ev icin uygun değilmiş canım
sana da gecmıs olsun canım. senınkı kızamık aşısı oldu mu? belırtıler aynı vallaGecmis olsun sur... Ayni gun benimkide ateslendi 3-4 gun boyunca 38,8 en yuksek atesi oldu, hafif ishaldi, hicbirsey yemiyordu. Pisik oldu hametan kullandim bi kac kez gecti. Ates kesilince vucunda dokuntuler basladi, huysuzluk hat safada, yatmak istiyordu surekli. Yatincada sikiliyor agliyordu. Doktora gittik teshis icin, Kizamikcik geciriyormus yavrum... evin icinde kizamikcik bulasmis ...... meger yemiyor diye sikayet ettigim zamanlar yiyormus... agzina lokma koymuyor hala... cok bitkin dustu vucudu..
Insallah canim obur dislerdede aynisini yaptı yoksa hep emiyo gwri yatiyo dis dönemleri skintiliSenin işin daha zormuş ilknur
Benimk emip dalıyo hemen
İnşallah geçici bi süreçtir
Benim hic bi beklentim yok canim yardım etsin istemiyorum surekli surayi topla burayi topla demesi kizdifinda hakaretler etmesi annemin babamin bize gelip gitmesi sorun onun icin ki kendi ailesiyle haftanin 4 5 günü beraberiz istiyo ki annemi babami siliyim sadece onunkiler olsun iyi yonlerini düşün diyosun bakiyorumda benim esimin bi tane bile iyi yonu yokSevgili arkadaslarim,
İlk bebekte tecrubesizlik (bizi bekleyen uykusuz ve yorucu günler anlaminda), eşten destek beklentisi, ve hayal kırıklıkları ile (çok) mutsuz olduğum olmuştu. Bebeğim 19 aylıkken eşimin tayini başka bir şehre çıktı. Bebegimle başbaşa kaldigimda anladim ki beni mutsuz eden beklentilerimmis.
Mutlu olmanın yolu beklentisiz olmakmis.
Bir süre eslerinizden yardim, anlayış, destek beklemeden, onlara ofkelenmeden sakinlesmeyi deneyin.
Biz bu adamları severek aldık, evimize gelen minik misafirlerimiz (yani evlatlarimiz) o sevgiyi kotulestir(e)mez. Olsa olsa alışma dönemi bittikten sonra guzellestirir.
Iyiliklerini görmeye odaklanin eslerinizin.
Bir de agzimizdan öfkeyle bir çırpıda bosanma sözleri dökülmesin.
Aynı şeyi bize dediğini düşünsenize eslerimizin... Bu kadar mi degersizim, bu kadar mi kolay vazgecilecek benden demez mi insan...
Sabır...
Herşey daha güzel olacak.
Canım oksurugu balgami var miydi[/QUOTE
Yok cNım
Ne yazık ki o anlayışizlardan bizim apartmanda da var. çocukları okula giderken avaz vaaza bağırır kac kere ya susun çocuk uyuyor dedim nafile. anneleri de kapıdan kapıya konuşuyor. burda zaten herkes yüksek sesle konusuyo anacım anlamadım gitti.kızlar, bende bi komsu var. hayatımda öyle man kafa bı ınsan tanımadım dıyebılırım. apartmanın içinde biriyle konusmak ıcın fırsat kolluyor resmen. defalarca kapıda konusmayın dedım ama kafa yok ki algılasın kadın.
bir de temızlıkçi kadın var o da her hafta kapımı çalar hortumumu ister. vallahi delirecem
mıknatıs gıbıyım butün beyınsızlerı cekıyorum.
ben kadından kactıkca sürekli kapımı calıyor. şu ev satılsa da kurtulsak yaaa
kalp kırmak ıstemıyorum ama bı gün tepem atacak
bi 5 yıl kapımı çalmayın dıcem. bunlar unutmus cocuk buyutmeyı. ulen benım velet buyusun
sesin kralını yapıcam
kimin veletı uyursa uyusun umrumda olmayacak
zıplaya zıplaya dolaşcam evde
Hahakızlar, bende bi komsu var. hayatımda öyle man kafa bı ınsan tanımadım dıyebılırım. apartmanın içinde biriyle konusmak ıcın fırsat kolluyor resmen. defalarca kapıda konusmayın dedım ama kafa yok ki algılasın kadın.
bir de temızlıkçi kadın var o da her hafta kapımı çalar hortumumu ister. vallahi delirecem
mıknatıs gıbıyım butün beyınsızlerı cekıyorum.
ben kadından kactıkca sürekli kapımı calıyor. şu ev satılsa da kurtulsak yaaa
kalp kırmak ıstemıyorum ama bı gün tepem atacak
bi 5 yıl kapımı çalmayın dıcem. bunlar unutmus cocuk buyutmeyı. ulen benım velet buyusun
sesin kralını yapıcam
kimin veletı uyursa uyusun umrumda olmayacak
zıplaya zıplaya dolaşcam evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?