2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlan geceleri kalkıp oturuyo sabah dörde beşe kadar hiç uyuku düzenimiz kalmadı gündüzleri de azıcık uyuyo. Bugün k.doğuma gittim adet problemim için adam dedi ki emziriyosun normal bir yıl böyle olur ama dedim ben 4. ayda normal adet olmaya başladım o tamamen şans olmuş senin için dedi olur böyle düzensizlikler
Nasıl korunuyorsunuz dedi kendimiz korunuyoruz dedim d.kontrol ilacı başlayalım dedi hayıırrr dedim spiral takalım dedi olmaaazz dedim
O zaman çok dikkat et dedi kırk kere tembihledi sanki doğursam o büyütecek
Oğlan hapşuruyo bugünden beri burnu bazen akıyo bazen tıkanıyo. Benim burnum boğazım tıkalı kemiklerim sızlıyo hasta oluyoruz zannımca inşalalh hafif atlatırız.
Akşama yemek yok yapasım da yok. Dün oğlana tarhana çorbası yapmıştım içmedi bugün onu vericem tekrar.
Bu arada hasta bebişler varmış çok okuyamadım geçmişi inşallah iyileşmişlerdir geçmişler olsun hepimize.

bende beddua ettım işte en sonunda.
inşallah bı tane daha cocugun olur ve sesten hiç uyutamazsın inş diyorum hep

o ayarsızlardan bizde de çok var sur ..daha dün üst komşum hatta komşum bile diyemiyorum o vahşi,,mama yapmak için kaynattığım su ılısın diye pencerenin dışına koyduğum kasedeki suyun içine örtü çırptı..kafamı uzattım '' yaa aşağı bi bak ,çocuğa mama yapacağım suyun içine ettin,ne biçim insansın sen '' diye bağırdım..''oraya niye koydun ,koymasaydın '' diyo bide..'' sen niye pencereden tepeme örtü çırpıyorsun dağdan inme '' vs.. dedim bayağı bi tartıştık..yüzsüz bi özür bile dilemedi

Ayy Maze,valla sanki o buyutecek demissin ya cok guldurdun beni :)
Hasta olmadan hemen atlatirsiniz ins bu arada. Uyku duzeni kimsede yok zaten ama beterin beteri var goruyorum. Ayy ayh

Ayy Maze,valla sanki o buyutecek demissin ya cok guldurdun beni :)
Hasta olmadan hemen atlatirsiniz ins bu arada. Uyku duzeni kimsede yok zaten ama beterin beteri var goruyorum. Ayy ayh
İnşallah canım
Ben de nerdeyse gülecektim kız dedim deli mi ne niye bu kadar tembihliyo
Beterin beteri varmış evet geçenlerde diyodum dk başı kalkıyo bu zırt pırt uyanıyoruz diye şimdi oda yok kalkıp oturuyo küçük adam yaa

Haha doktora bak napcaksa belki dogurmak istiyosun sanane deseydin gecmis olsn bu arada insallah hasta olmaz

Benimki de her uyanmsinda oturuyor,sonra kafayi takk ya yataga ya uzerime atiyor. Dun sabah uyandim ama gozumu acamiyorum,bi beni uyandiriyor bi babasini... bayabi ugrasti :)

Iyi geceler kızlar
Benim kızım daha emeklerken oturur pozisyona geçmiyor genelde besikte oturmaz hemen ayağa kalkar

Siralarkende comelip oturuyor çok komik
Iki dizinin üzerine oturmayi öğrenmiş

Babasına kendince adıyla sesleniyor çok tatlı bal surat ya

Kızlar doğum günü için ne düşünüyorsunuz
Hazırlık varmı
Surrender ilk senin prensesin doğum günü olacak galiba

valla aynen benımde çatır çatır kavga edesım gelıyor bazen. hak edıyorlar cunku
ulen bana bırı bişi söylese ben cok dıkkat ederım, annemızden öyle gördük çünkü.
ben ona kızın ses cıkarmasın demıyorum; aksam 10 dan sonra cılkını cıkarmayın, kapı önunde konusma dıyorum
yani kendımı düşünüp bencıllık etmıyorum
olması gerekenı söyluyorum. çocuk olmasa bıle az yerıne göre hareket etmeyı bil dagdan inme!
allah onlara da aynı sekılde versın diyorum

Gecmis olsun maze. Sur her binada var oyle dengesiz . Ne kadar luks yerede gitsen saygisizlar dagdan inme oluyor. Bizim hersey ayni yazacak birseyde yok. Bu gece inledi disti sanirim. Hic durmasi yok. Cuma 11. Ay kontrolumuz. Balkabagi veriyorum kasik mamasina katiyorum ancak oyle yapiyo kaka. Bide biogaigaya basladim. Suyy arttirdim ama ise yaramadi su veriyorum yine alisti icmeye

Ayy bizimde var oyle yukarda bir tane ozellikle gece 12 den sonra bagirmaya basliyorlar gecen polisi aradim gelmedi. En sonunda duvaea vurdum napayim sustular susus o susus daha ses cikmadiboncuklu gelinin komsusundan bendede var sagir dilsiz camdan surekli biseyler atar silkeler bigun kagit yazip kapisina yapistirdim o kesmedi hala devap ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…