- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.201
bende beddua ettım işte en sonunda.Ne yazık ki o anlayışizlardan bizim apartmanda da var. çocukları okula giderken avaz vaaza bağırır kac kere ya susun çocuk uyuyor dedim nafile. anneleri de kapıdan kapıya konuşuyor. burda zaten herkes yüksek sesle konusuyo anacım anlamadım gitti.
Mesela az önce yolda bir kadın sesi duydum ne oluyor kavga mi var diye cami açtım yoldan geçen kadın yanindakiyle konusuyo ve ben dördüncü kattan pencerem kapalıyken duyuyorum. mübarek megafon gibi
o kadın gibi olmak lazımHahabizim alttada bi komsu var esim mac izlerken tvnin sesini aciyo biraz cocuklar uyudu kisarmisiniz diye ariyo
o ayarsızlardan bizde de çok var sur ..daha dün üst komşum hatta komşum bile diyemiyorum o vahşi,,mama yapmak için kaynattığım su ılısın diye pencerenin dışına koyduğum kasedeki suyun içine örtü çırptı..kafamı uzattım '' yaa aşağı bi bak ,çocuğa mama yapacağım suyun içine ettin,ne biçim insansın sen '' diye bağırdım..''oraya niye koydun ,koymasaydın '' diyo bide..'' sen niye pencereden tepeme örtü çırpıyorsun dağdan inme '' vs.. dedim bayağı bi tartıştık..yüzsüz bi özür bile dilemedikızlar, bende bi komsu var. hayatımda öyle man kafa bı ınsan tanımadım dıyebılırım. apartmanın içinde biriyle konusmak ıcın fırsat kolluyor resmen. defalarca kapıda konusmayın dedım ama kafa yok ki algılasın kadın.
bir de temızlıkçi kadın var o da her hafta kapımı çalar hortumumu ister. vallahi delirecem
mıknatıs gıbıyım butün beyınsızlerı cekıyorum.
ben kadından kactıkca sürekli kapımı calıyor. şu ev satılsa da kurtulsak yaaa
kalp kırmak ıstemıyorum ama bı gün tepem atacak
bi 5 yıl kapımı çalmayın dıcem. bunlar unutmus cocuk buyutmeyı. ulen benım velet buyusun
sesin kralını yapıcam
kimin veletı uyursa uyusun umrumda olmayacak
zıplaya zıplaya dolaşcam evde
Benim oğlan geceleri kalkıp oturuyo sabah dörde beşe kadar hiç uyuku düzenimiz kalmadı gündüzleri de azıcık uyuyo. Bugün k.doğuma gittim adet problemim için adam dedi ki emziriyosun normal bir yıl böyle olurama dedim ben 4. ayda normal adet olmaya başladım o tamamen şans olmuş senin için dedi olur böyle düzensizlikler
Nasıl korunuyorsunuz dedi kendimiz korunuyoruz dedim d.kontrol ilacı başlayalım dedi hayıırrr dedim spiral takalım dediolmaaazz dedim
O zaman çok dikkat et dedi kırk kere tembihledi sanki doğursam o büyütecek
Oğlan hapşuruyo bugünden beri burnu bazen akıyo bazen tıkanıyo. Benim burnum boğazım tıkalı kemiklerim sızlıyo hasta oluyoruz zannımca inşalalh hafif atlatırız.
Akşama yemek yok yapasım da yok. Dün oğlana tarhana çorbası yapmıştım içmedi bugün onu vericem tekrar.
Bu arada hasta bebişler varmış çok okuyamadım geçmişi inşallah iyileşmişlerdir geçmişler olsun hepimize.
İnşallah canımAyy Maze,valla sanki o buyutecek demissin ya cok guldurdun beni :)
Hasta olmadan hemen atlatirsiniz ins bu arada. Uyku duzeni kimsede yok zaten ama beterin beteri var goruyorum. Ayy ayh
O kadarida abarti yaa benimde cocugum var onlarin sesi hic susmuyo aksama kadar ben biseu diyo muyum da onlar diyoo kadın gibi olmak lazım
bin kere söyledım ama kafa boş almıyor ki
HahaBenim oğlan geceleri kalkıp oturuyo sabah dörde beşe kadar hiç uyuku düzenimiz kalmadı gündüzleri de azıcık uyuyo. Bugün k.doğuma gittim adet problemim için adam dedi ki emziriyosun normal bir yıl böyle olurama dedim ben 4. ayda normal adet olmaya başladım o tamamen şans olmuş senin için dedi olur böyle düzensizlikler
Nasıl korunuyorsunuz dedi kendimiz korunuyoruz dedim d.kontrol ilacı başlayalım dedi hayıırrr dedim spiral takalım dediolmaaazz dedim
O zaman çok dikkat et dedi kırk kere tembihledi sanki doğursam o büyütecek
Oğlan hapşuruyo bugünden beri burnu bazen akıyo bazen tıkanıyo. Benim burnum boğazım tıkalı kemiklerim sızlıyo hasta oluyoruz zannımca inşalalh hafif atlatırız.
Akşama yemek yok yapasım da yok. Dün oğlana tarhana çorbası yapmıştım içmedi bugün onu vericem tekrar.
Bu arada hasta bebişler varmış çok okuyamadım geçmişi inşallah iyileşmişlerdir geçmişler olsun hepimize.
İnşallahHahadoktora bak napcaksa belki dogurmak istiyosun sanane deseydin gecmis olsn bu arada insallah hasta olmaz
Benimki de her uyanmsinda oturuyor,sonra kafayi takk ya yataga ya uzerime atiyor. Dun sabah uyandim ama gozumu acamiyorum,bi beni uyandiriyor bi babasini... bayabi ugrasti :)İnşallah canım
Ben de nerdeyse gülecektim kız dedim deli mi ne niye bu kadar tembihliyo
Beterin beteri varmış evet geçenlerde diyodum dk başı kalkıyo bu zırt pırt uyanıyoruz diye şimdi oda yok kalkıp oturuyo küçük adam yaa
Benimki de her uyanmsinda oturuyor,sonra kafayi takk ya yataga ya uzerime atiyor. Dun sabah uyandim ama gozumu acamiyorum,bi beni uyandiriyor bi babasini... bayabi ugrasti :)
valla aynen benımde çatır çatır kavga edesım gelıyor bazen. hak edıyorlar cunkuo ayarsızlardan bizde de çok var sur ..daha dün üst komşum hatta komşum bile diyemiyorum o vahşi,,mama yapmak için kaynattığım su ılısın diye pencerenin dışına koyduğum kasedeki suyun içine örtü çırptı..kafamı uzattım '' yaa aşağı bi bak ,çocuğa mama yapacağım suyun içine ettin,ne biçim insansın sen '' diye bağırdım..''oraya niye koydun ,koymasaydın '' diyo bide..'' sen niye pencereden tepeme örtü çırpıyorsun dağdan inme '' vs.. dedim bayağı bi tartıştık..yüzsüz bi özür bile dilemedi
Dogum yaptırmaktan bıkmış heraldeİnşallah
De mi yaa ben sana hamile kalmak istemiyorum dedim mi sanane benim hayatımdan nasıl korunuyosunuz ay çok dikkat edin falan çatlak adam
Benmkide hwr uyandığında ayaga kalkiyo gozlerde kapali oyle sesleniyo ba ba ba ssanki babasi emzrcekBenimki de her uyanmsinda oturuyor,sonra kafayi takk ya yataga ya uzerime atiyor. Dun sabah uyandim ama gozumu acamiyorum,bi beni uyandiriyor bi babasini... bayabi ugrasti :)
Ayy bizimde var oyle yukarda bir tane ozellikle gece 12 den sonra bagirmaya basliyorlar gecen polisi aradim gelmedi. En sonunda duvaea vurdum napayim sustular susus o susus daha ses cikmadivalla aynen benımde çatır çatır kavga edesım gelıyor bazen. hak edıyorlar cunku
ulen bana bırı bişi söylese ben cok dıkkat ederım, annemızden öyle gördük çünkü.
ben ona kızın ses cıkarmasın demıyorum; aksam 10 dan sonra cılkını cıkarmayın, kapı önunde konusma dıyorum
yani kendımı düşünüp bencıllık etmıyorum
olması gerekenı söyluyorum. çocuk olmasa bıle az yerıne göre hareket etmeyı bil dagdan inme!
allah onlara da aynı sekılde versın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?