2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkide ayni durumda maze...
Geçmiş olsun size de nesli dün gece sabaha kadar ağladı birkaç saat uyudu geri kalktı. Sürekli zır zır sürekli mızmız kucağımdan inmiyo. Ev aldı başını gidiyo ben uykusuzluktan ölüyorum. Şimdi yatırdım kv. aradım işin yoksa gel azcık bak torununa ortalığı toparlayım dedim. İşlerini bitirence gelcekmiş hanfendü..
Dogum yaptırmaktan bıkmış heralde su spiral isi benimde aklimda ama korkyrm taktrmaya
Banane beni o doğurtmadı hem hıh
Spiralden ben de korkuyorum. Bi problemim olsa gitsem bu dr a hemen tutturuyo spiral takalım diye çatlak adam istemiyorum arkadaş yaa ben kendi kendimi korurum
Hem belki doğurmak istiyorum hiç bana sordun mu
Günaydın çok şükür bugün adet oldum

Gözün aydın

o yaratık bir keresinde beni zabıtaya şikayet etmiş..geri dönüşüm kutusuna atmak için plastik ve cam biriktirmiştim kapının önüne koydum,dışarı çıknca geridönüşüm kutusuna atayım dedim..zabıta geldi kapıya hakkınızda şikayet var dedi..bende poşetleri açtım gösterdim ''keşke herkes siz gibi duyarlı olsa,geridönüşüm kutularına her türlü çöpü atarlar,kullanmasını bilmezler bıdı bıdı '' söyledi gitti..allah affetsin çok sinirlenmiştim sonraki günlerden bi gün bi çaydanlık çay çöpünü kapısına fırlattım..uğraşır benle ,bende onla ..pişman değilim.

spiralden korkma maze..ağrısız acısız..kendi kendimi korurum derken beş gebelik üç doğum geçirdim,,

spiralden korkma maze..ağrısız acısız..kendi kendimi korurum derken beş gebelik üç doğum geçirdim,,
Şu an olmasa da arayı çok açmadan allah nasip ederse 2. yi istiyorum zaten boncuklu sanmıyorum ama kazara olursa da olsun biraz erken gelir sorun değil.
Allah bağışlasın evlatlarını

Selam kizlar 3. Disimiz çıktı 4 de yolda mız mız bu aralar pasayla hala yerlesemedim eve is yaptirmiyor sürekli pesindeyim baba diyor sürekli annen hep yaninda diyorum anne de diyorum gülüyor uykusuz yorgun günler geçse de iyiki varlar çok şükür

Aman ugrasmaya degmez dengesizlerle.

Ya hamile kaldıkmı kalacakmıyız ? kızlaaar burda ikinci çizgiyi görüyormusunuz ? hemen kan vermeye gidiyorum. eveet hamileyim. Hazırlıklar. şunu mu alsak bunu mu ? hangi beşik ? hangi araba? nasıl doğum ?. ayy çok korkuyorm doğumdan çok heyecanlıyım. evet son günler . Yarın doğuma gidiyorum . Kızlar bebeğimi kucağıma aldımmmm . ama hiç uyumuyor gazı mı var bunun? ememiyor. emmiyooor.. artık dönüyorrr ,emekliyorr, ek gıdaa ,dişi çıktı, tutunup kalkıyor ve sıralıyooorr ..

Ahhh zaman çok hızlııı ne ara 10 aylık oldular duygusala bağladım yine kızlar :)

Ne merakliymis spiral takmaya kendine taksin biz prezervatif kyllaniyoduk cok canim yaniyodu iliski sirasinda o yapiyoms yakiyodu resmen smdi napcam blmyrm

Şu an olmasa da arayı çok açmadan allah nasip ederse 2. yi istiyorum zaten boncuklu sanmıyorum ama kazara olursa da olsun biraz erken gelir sorun değil.
Allah bağışlasın evlatlarını
amin, cümlemizin evladını canım..peşpeşe büyür giderler o zaman,hayırlısı naılsa öyle olur inşaallah

ağlama kııız,daha doğumgünü hazırlıklarımız olacak

Kizlar yurutec aldim en sonunda. Korktu muzigede basinca agladi. Alistirmaya calisiyorum. Yurumek istiyor. Gunde kac kere tutup yurutuyorum. Bide top oynuuoruz toplara vuruyor. Koltugunda oturmuyor tabii boyle olunca.

Durdun durdun dayandin ama en sonunda aldin dmi mis :) hayirli olsun alisir bebisko. Ben de su tutup yurudukleri sey varya ondan istiyordm ama alamadim bi turlu. Hos,yemek sandalyesini o amacla kullaniyor kendileri

Durdun durdun dayandin ama en sonunda aldin dmi mis :) hayirli olsun alisir bebisko. Ben de su tutup yurudukleri sey varya ondan istiyordm ama alamadim bi turlu. Hos,yemek sandalyesini o amacla kullaniyor kendileri
Ay sorma oturmuyor hic pesindeyim birakip birsey yapamiyorsun. Sandalye masa salondan cikip mutfaga giriyor. nerde tehlikeli seyler var orda kiş bide yerden emekliyo . Alisir artik. Onu bende dusundum yurume arkadasi ondada dikkat ister pesinde olacaksin. Mutfaktayken bagkarim yurutecini durur oyle

Ay bugün kv çağırdım ya çookk güzel dinlendim. 2 saat uyudum mutfağı falan kv topladı oğlana baktı uyuttu yedirdi içirdi ben sadece bi süpürge tuttum ortalığa bi de yemek yaptım. Kocişte şansıma erken geldi bugün ona da yatak odasını toplattım. Sadece bi odada çamaşırlar var katlanacak onları da bıraktım öyle erteledim yarına
Oğlana calpol verdim uyuttum şimdi. Yelek örüyodum beyefendiye bikaç sıram kaldı şimdi onu bitircem oğlan uyanmazsa börek yapıp buzluğa atıcam misafirlerim gelebilir bu haftaiçi hazır olsun inşallah yawru uyanmazsa.
Kv de olsa arada bir yardımcı lazım
Akşama doğru sıkıldı hanfendi kp arayınca gideyim dedi yok dedim olmaz gitme gelin izin vermiyo sonra gelirim dedi bu saate kadar bizdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…