2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

şu bebeler buyuse de bızde ses yapsak

zaman nasılda gecıyor.

onlıne takılan kişiler arasında Atom heart mother da 28 aralık
ama bızden once doganlar da var, gırmıyorlar uzun suredır.

aynen dagdan inme çok.
allah yardımcın olsun kabızlık çok kötü. iyi olan tarafı zaman bı sekılde gecıyor
bıraz daha zaman gecse ıkınmayı bilir ve şuan ki gibi zorlanmaz.

Kizlar yurutec aldim en sonunda. Korktu muzigede basinca agladi. Alistirmaya calisiyorum. Yurumek istiyor. Gunde kac kere tutup yurutuyorum. Bide top oynuuoruz toplara vuruyor. Koltugunda oturmuyor tabii boyle olunca.
yürüteç için geç kalmadın mı ? ben kullanmıyorum çünkü sarkıyor
bıraksan yere atacak kendını

yürüteç için geç kalmadın mı ? ben kullanmıyorum çünkü sarkıyor
bıraksan yere atacak kendını
Daha kullanmayi bilmiyir. Yuruyene kadar idare etsin. Zaptedemiyorum. Yuksek aldim biraz. Eskudi gibi degil kuculmus yurutecler. Biraz yuksek digerlerini kaldirip yere vurur zaten

Sende benim gibi akşama kadar çalıştırsaydın
Ayy ne güldüm geçen hafta geldi kV kızıma baktı camları sildim markete çıktım
Başladı kızım bunun uykusu geldi bu meme istiyor
Ayy benimde evde isim vardı gibisinden

Aldım kızımı sen uyut bende gideyim dedi gitme dedim kal aksama yok kizim dedi

Seni yordu dimi dedim zor senin işin gelin dedi maşallah kızım hareketli
Kv bir haftadır gelmiyor
3 4 aylıkken günlük gelirdi
Şimdi yoruluyor

Bizmki tatile gittigimizde dogru duzgun bakmadi,ben yemegi yiyemiyrdm goruyordu almiyordu bile. Bi de kucagina alsa da iki dk zor dayaniyordu hemen veriyordu geri. Ama annem ben yemek yiyeyim yemesem de durayim diye surekli aliyordu,bizm kerata pek durmuyordu o ayri. Herkes farkli iste..

Benimki de bugün aradı nasıl oldu oğlan diye dün çok yorulmuşum dedi ki hasta olduğu halde hiç sıkıntı çıkarmadı çocuğum herzamanki haliydi totosunum üstüne oturmuyo 1 dk ordan oraya gezip duruyo dolapları çekmeceleri boşaltıyo falan böyle. Bir günde kaçırttı babaanneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…