- 30 Ocak 2015
- 19.878
- 28.763
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.241
Ben guvenmyrm kocama oyle korunamayiz
Walla biz kendimiz korunuyoruz canım ama dr.cuğumun dediği gibi çoookk dikkatli olmak lazım
Kadin bi daha gelmez artikKv burda kal dedim arkasına bakmadan kaçtı
şu bebeler buyuse de bızde ses yapsakAyy bizimde var oyle yukarda bir tane ozellikle gece 12 den sonra bagirmaya basliyorlar gecen polisi aradim gelmedi. En sonunda duvaea vurdum napayim sustular susus o susus daha ses cikmadiboncuklu gelinin komsusundan bendede var sagir dilsiz camdan surekli biseyler atar silkeler bigun kagit yazip kapisina yapistirdim o kesmedi hala devap ediyo
zaman nasılda gecıyor.Ya hamile kaldıkmı kalacakmıyız ? kızlaaar burda ikinci çizgiyi görüyormusunuz ?hemen kan vermeye gidiyorum. eveet hamileyim . Hazırlıklar. şunu mu alsak bunu mu ? hangi beşik ? hangi araba? nasıl doğum ?. ayy çok korkuyorm doğumdan çok heyecanlıyım. evet son günler . Yarın doğuma gidiyorum . Kızlar bebeğimi kucağıma aldımmmm . ama hiç uyumuyor gazı mı var bunun? ememiyor. emmiyooor.. artık dönüyorrr ,emekliyorr, ek gıdaa ,dişi çıktı, tutunup kalkıyor ve sıralıyooorr ..
Ahhh zaman çok hızlııı ne ara 10 aylık oldularduygusala bağladım yine kızlar :)
onlıne takılan kişiler arasındaIyi geceler kızlar
Benim kızım daha emeklerken oturur pozisyona geçmiyor genelde besikte oturmaz hemen ayağa kalkar
Siralarkende comelip oturuyor çok komik
Iki dizinin üzerine oturmayi öğrenmiş
Babasına kendince adıyla sesleniyor çok tatlı bal surat ya
Kızlar doğum günü için ne düşünüyorsunuz
Hazırlık varmı
Surrender ilk senin prensesin doğum günü olacak galiba
aynen dagdan inme çok.Gecmis olsun maze. Sur her binada var oyle dengesiz . Ne kadar luks yerede gitsen saygisizlar dagdan inme oluyor. Bizim hersey ayni yazacak birseyde yok. Bu gece inledi disti sanirim. Hic durmasi yok. Cuma 11. Ay kontrolumuz. Balkabagi veriyorum kasik mamasina katiyorum ancak oyle yapiyo kaka. Bide biogaigaya basladim. Suyy arttirdim ama ise yaramadi su veriyorum yine alisti icmeye
yürüteç için geç kalmadın mı ?Kizlar yurutec aldim en sonunda. Korktu muzigede basinca agladi. Alistirmaya calisiyorum. Yurumek istiyor. Gunde kac kere tutup yurutuyorum. Bide top oynuuoruz toplara vuruyor. Koltugunda oturmuyor tabii boyle olunca.
Valla bende bagriyom buyugu okula gotururken inat icin.Esim ne bagriyon diyo bende bizin binada bagirmayanlari kabul etmiyorlar diyomşu bebeler buyuse de bızde ses yapsak
Daha kullanmayi bilmiyir. Yuruyene kadar idare etsin. Zaptedemiyorum. Yuksek aldim biraz. Eskudi gibi degil kuculmus yurutecler. Biraz yuksek digerlerini kaldirip yere vurur zatenyürüteç için geç kalmadın mı ?ben kullanmıyorum çünkü sarkıyor
bıraksan yere atacak kendını
maze kv.den favorim,Kv burda kal dedim arkasına bakmadan kaçtı
Sende benim gibi akşama kadar çalıştırsaydınmaze kv.den favorim,benimki kovsamda gitmiyodu
yok benimki baş köşede oturup emretmeyi çok severdi,bide kocama benden dert yanardı.köle izavra gibiydim.ıyyy hatırladım gene şu kadınıSende benim gibi akşama kadar çalıştırsaydın
yok benimki baş köşede oturup emretmeyi çok severdi,bide kocama benden dert yanardı.köle izavra gibiydim.ıyyy hatırladım gene şu kadını
Ayy ne güldüm geçen hafta geldi kV kızıma baktı camları sildim markete çıktımSende benim gibi akşama kadar çalıştırsaydın
Merhaba anneler.
Herkesler iyidir İnşaallah.
Biz de durumlar biraz limonu. Hala alerji ile uğraşıyoruz. Oğlumun antibiyotiğe de alerjisi çıktı maalesef.
Daha yazardım da uyandı.
Görüşürüz.
Ayy ne güldüm geçen hafta geldi kV kızıma baktı camları sildim markete çıktım
Başladı kızım bunun uykusu geldi bu meme istiyor
Ayy benimde evde isim vardı gibisinden
Aldım kızımı sen uyut bende gideyim dedi gitme dedim kal aksama yok kizim dedi
Seni yordu dimi dedim zor senin işin gelin dedi maşallah kızım hareketli
Kv bir haftadır gelmiyor
3 4 aylıkken günlük gelirdi
Şimdi yoruluyor
Ayy ne güldüm geçen hafta geldi kV kızıma baktı camları sildim markete çıktım
Başladı kızım bunun uykusu geldi bu meme istiyor
Ayy benimde evde isim vardı gibisinden
Aldım kızımı sen uyut bende gideyim dedi gitme dedim kal aksama yok kizim dedi
Seni yordu dimi dedim zor senin işin gelin dedi maşallah kızım hareketli
Kv bir haftadır gelmiyor
3 4 aylıkken günlük gelirdi
Şimdi yoruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?