2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

onlıne takılan kişiler arasında Atom heart mother da 28 aralık
ama bızden once doganlar da var, gırmıyorlar uzun suredır.

Herkese selammm :) Ben var ya ben:) Doğum yaptığımdan beri pek giremedim. Ama burayı çok özlemişim. Yaman 29 Aralık doğumlu. Tansiyon problemimden dolayı bekleyememişti Ocak ayını. Dediğim gibi uzun zamandır girmiyordum. Eskilerden seni hatırlıyorum surrender :) Neyse tekrardan dönüş yaptım galiba.. Tekrardan herkese selammmmmmm

Benim oğlan iyice kötüleşti burun akıntısına öksürük balgam hırıltı da eklenince hastaneye götürdüm bugün boğazı çok kızarmış nasıl acıyodur dedi dr içim cız etti. Antibiyotik yazdı peditus bi de ağızdan fısfıs yazdı. Fısfısı kullanmayı düşünmüyorum 10 sn çocuğun ağzında tutamam onu asla.

Ayyy
Eski sayfalari okuyordum
Butun arkadaslar geri gelmis
Hosgeldiniz kizlar
Biz hamileyken burda degildik ama hepiciginizden cok sey ogrendim yaxamadugim halde okurken guldum,sevindim,uzuldum firsat buldukca girersiniz yeniden insallaj

Çok geçmiş olsun Ihlamur içirsen azcık. Biraz boğazı yumuşar. Hastayken bir şey yiyip içmek istemiyorlar o başka. Öksürüğü için ben turp doğrayıp içine 1 kaşık esmer şeker koyup bekletmiştim. Bir süre sonra şurubunu salıyor. O şurubu içirmiştim. Çok iyi gelmişti. Hani doğal çözüm. Belki uygulamak istersin. Faydası var zararı yok.

hoş geldin canım. allah yardımcımız olsun

Daha kullanmayi bilmiyir. Yuruyene kadar idare etsin. Zaptedemiyorum. Yuksek aldim biraz. Eskudi gibi degil kuculmus yurutecler. Biraz yuksek digerlerini kaldirip yere vurur zaten
yüksek alarak ıyı etmıssın. kv nin ardıyesıne gönderdım
oraya gıttıgımde kullanırım rahat oturmak ıcın

kızlar,,kuzumun üstten üç dişi birden patlıyo.iki gündür kafayı yere koyup yatıyo,,huzursuz,uykusuz,mızmız,,ağlak .dudaklarını dişlerinin arasına alıp mmmmm diye ağlıyo ..benim canım çok yanıyo yaaa

Yaa kiyamam bu disler mahvediyo ya benim oglaninda alttan geliyo diye bekliyodm ustten cikmis bile haberim yok her yeri isiriyo kemiriyo

Benim kvdede orayada gitsem burayada gelseler bulasik yemek yapmayi bana birakirdi bi giderdim ki otrms beni beklema ben gelince aklina is yapasi gelrdi hos hala oylede cocuktan bana yaptirtamiyo smdi sen cocugunu al iceri git ben yaparm diyo benmki kucaktada durmuyo ki deliriyo valla atiyo kendini

Sağol canım. Ihlamur içiriyorum içine çubuk tarçın karanfil ve limon da koyuyorum. Öyle böyle geçer dedim ama olmadı işte antibiyotiksiz geçmeyecek belli. Önerin için de teşekkür ederim uygulamak isterdim ama başladık zaten ilaçlara herşeyi de katıştırmayım diyorum.

Allhtan durmuyorlar orda o halde :) ben de bise yapamadm cunky bebeklerimiz ayni yani durmuyor. Allah saglik versin herkese de kimseye muhtac olmasinlar. Ne biz olalim ne onlar olsun :)

Usttn toplamda kac tane vardi peki? Biz de yasadik dort tane birdendi,zorlanmisti valla baya.. kuzuma Allah yardim etsin

Canim gece yatarken bir tane sogani ortadan ikiye kesip odasina koy o da cok iyi geliyor nefesini rahatlatir birde ihlamura elma kabuguda ekle biran once iyilessin yavrucak

M MazeGuase06 ilknurrr22 geçmiş olsun bebislerinize. Bizde de sumukler selale.. öksürük de var. 3tane şurup içiyor yavrum.
1tanecik dişi var ama bi kaç gecedir yine çığlık atarak uyanıyor . yeni dişler geliyor heralde. Niye bu sıkıntılar hep gece gelir

Kızlar benim zillide bi sinir harbi başladı ki anlatamam. Bi süredir istediği olmadığında sinirleniyordu ama bu başka türlü. Bi kaç gündür sinirinden çığlıklar atıyor. Mesela bir yeri karıştırıyor kucağıma alıyorum karıştırmasın diye deli gibi çırpınarak kucağımdan atmaya çalışıyor kendini. artık dayanamayip geri bırakıyorum. Bazen de hiç olmayacak bir şey istiyor vermiyorum o zamanda çığlıklar ağlamaya dönüşüyor gözyaşları sel.. Sinirli sinirli üstüme saldırıyor bi yerlerimi ısırmak için. Beni mi cezalandırıyor ısırarak yoksa sinirini mi çıkarmaya çalışıyor anlamadım.
Bu kadar sinir normal mi yaa
Çocuğu böyle yapan var mı ?

Allhtan durmuyorlar orda o halde :) ben de bise yapamadm cunky bebeklerimiz ayni yani durmuyor. Allah saglik versin herkese de kimseye muhtac olmasinlar. Ne biz olalim ne onlar olsun :)
Amin canim bazen o kadar yoruyo ki beni oturup agliyorm bileklerim agriyo hele bugn cok kotuydm ayakta duramiyorm artk

Sanada gecmis olsun canim bu arada o sinirlilik halim benim oglumsada var nasil bi ciglik kiyamet kopuyo hatta dolabi acmaya gidiyo aliyorm diye cigliklar aglamalar kendini atmalar isiriyo bide dedm acaba esimle surekli bi tartışma halindeyiz ya cocugun psikolojisi mi bozuldu ay senden duyunca sevindim normal o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…