- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.301
11. Ay kontrolumuze iki gun oncxesinden gittik boy kilo iyi. Daha once yazmistim. Dunya saglik orgutund gore sut 2 yasina kadar ,kimi yerdede yine dsö ye gore gelismemis ulkelerde 1 yasina kadar yasak diye. Tvdeki bircok drdanda duydum. Sutu sordum. Mamami slcam sute gecilecekmi. Bizim drda süt hayatimizda yok dedi. Sut urunleri tuketecek. Kucukken biz ictik birsey olmadi diye dusunmuyorum. Kucukken olmuyor buyuyunce patlak veriyor seker mide diger problemler. Gece beslenmesi yavasta kesilecek. Makatini yagliyorduk pisik kremi suruyordum zorla yapinca kizariyor diye. Genislemis dedi makati. Kasilmiyordur. Bir ay birsey surme ve on gun duphalac surup kullanacagiz ayda bir fitil. Sabah fitil atmistim birazda ondan mi genisledi acaba . Kan ilaci devam. Tek sirun kabizlik. Bir dahaki ay aşi kan ve idrar tahlili var
İnssllah canim dua edicem . Meryem suresini okumani tavsiye ederimKizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Dun gece bol bol dua ettim canim duaya her zaman devam.İnssllah canim dua edicem . Meryem suresini okumani tavsiye ederim
Hayir yogurt peynir. Yogurtta sutten daha fazla kalsiyum var. Kasar peynirin kilosu 5 kilo yada 7 kg sutten yapiliyor. Keci boynuzu ozundede sutten 4 kat daha fazla kalsiyum var. Kalsiyum icin sut icecekti zaten. Zararlarini okuyun. Gerek yok. Gece suttende kesecegim. 6 olcek iciyorya mamayi bes olcek suyu 6 olcek birdaha 4 olc. Mama . Mamayi azaltarak kesebilirsin tadindan icmeyecek dedi. Nettede baktim bu sekilde kesen cok. Sitten muhallebiyi bilmem verilir mi. Muhallebi vermiyorum un kavurma . Yada kavrulmus seyleri. Oto koltuguna kadar herseyi guvenlik acisindan dusunuyoruz iyisini aliyoruz. Yedirdiklerimuz daha onemli.Masallah cnm . Bu arada sut verilmeyecek yani oyle mi?
Sanada gecmis olsun canim bu arada o sinirlilik halim benim oglumsada var nasil bi ciglik kiyamet kopuyo hatta dolabi acmaya gidiyo aliyorm diye cigliklar aglamalar kendini atmalar isiriyo bide dedm acaba esimle surekli bi tartışma halindeyiz ya cocugun psikolojisi mi bozuldu ay senden duyunca sevindim normal o zman
Sağol canım. İnşallah iyileşir onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
Sağol canım size de geçmiş olsun. Bizimki de gece iyice kötüleşiyo allah yardımcınız olsun biz bile zor dayanıyoruz hastalığa el kadar bebişler napsın
Benimki de öyle..
ayyynıı benim oğlanı anlatmışsın canım..alışkanlık haline getirmesin diye dikkatini ya oyuna yada bi oyuncağa çekiyorum..
Teşekkürler annişler cevaplar için. Böyle bir şeye sevinilmez ama biraz içim rahatladı demekki bu aylarda olabilen bi durum.
Bende bilmiyorm elinden bisey alinca hemen bagiriyo kumandayi aliyo mesela o tuslari isirip duruyo elindrn alincada kiyamet kopuyo verene kadar susmuyo bende simdi dikkatini dagitarak aliyorm aa arda bak orda ne var bakalm mi senle diyorm elinden aliyormTeşekkürler annişler cevaplar için. Böyle bir şeye sevinilmez ama biraz içim rahatladı demekki bu aylarda olabilen bi durum.
ilknurrr22 biz babasıyla yanında sesimizi dahi yükseltmiyoruz onunla bi ilgisi olsa benimki yapmazdı için rahat olsun. Ama tabi yine de dikkat etmek lazım artık anlıyorlar. Sinirli çığlık atarken bazen dayanamiyorum "eeh yeter ne bağırıyorsun diyorum" biraz ses yükseltip nasıl alınıyor hemen salya sumuk
Biraz araştırdık babasıyla ama pek net bir şey bulamadık. Dikkatini başka şeye çekin diyorlar. Nasıl davranmak gerek acaba bu sinirli hallerinde?
Her gun ceviz veriyorum kahvaltisina koyuyorum. Hergun olmasada findikta veriyorumKızlar her gün ceviz veriyormusunuz bn bir gün ara ile bir CEVİZ veriyorum
Cevizi findigi cektim. Bir tatli kasigi koyuyorum . Tepeleme degilKızlar her gün ceviz veriyormusunuz bn bir gün ara ile bir CEVİZ veriyorum
Neyin icine karistirarak veriyorsun cevizle findigi canimCevizi findigi cektim. Bir tatli kasigi koyuyorum . Tepeleme degil
Cevizi kahvaltiya, findigi meyvesineNeyin icine karistirarak veriyorsun cevizle findigi canim
benımkı de bulgur sevmıyorBizde baligi firina yapiyoruz. Z. Yag kekik karabiber tuz ustune sogan . Onun tarafinda z. Yag sogan az tuz var cok guzel yiyor. Tarhanasina kiyma koyuyorum domates sosu kimyon az tuz cok seviyor. Yada daha donates biberli tarhana yaptircam tadi daha guzel oluyor. Makarna pilav vermiyorum malum kabiz tadimlik. Tadi tuzu yok haslanmis makarnayi sevmiyor bulgur pilavini seviyor.
Küçük gurmelerbenımkı de bulgur sevmıyor
spagettıye bayılıyor :=)
nasıl yani mis,,şimdi süt vermicekmiyiz?bende gerçi 18. aya kadar devam sütüne devam edeyim diyorum ama ..11. Ay kontrolumuze iki gun oncxesinden gittik boy kilo iyi. Daha once yazmistim. Dunya saglik orgutund gore sut 2 yasina kadar ,kimi yerdede yine dsö ye gore gelismemis ulkelerde 1 yasina kadar yasak diye. Tvdeki bircok drdanda duydum. Sutu sordum. Mamami slcam sute gecilecekmi. Bizim drda süt hayatimizda yok dedi. Sut urunleri tuketecek. Kucukken biz ictik birsey olmadi diye dusunmuyorum. Kucukken olmuyor buyuyunce patlak veriyor seker mide diger problemler. Gece beslenmesi yavasta kesilecek. Makatini yagliyorduk pisik kremi suruyordum zorla yapinca kizariyor diye. Genislemis dedi makati. Kasilmiyordur. Bir ay birsey surme ve on gun duphalac surup kullanacagiz ayda bir fitil. Sabah fitil atmistim birazda ondan mi genisledi acaba . Kan ilaci devam. Tek sirun kabizlik. Bir dahaki ay aşi kan ve idrar tahlili var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?