2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gece yatarken bir tane sogani ortadan ikiye kesip odasina koy o da cok iyi geliyor nefesini rahatlatir birde ihlamura elma kabuguda ekle biran once iyilessin yavrucak
Sağol canım. İnşallah iyileşir onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
Sağol canım size de geçmiş olsun. Bizimki de gece iyice kötüleşiyo allah yardımcınız olsun biz bile zor dayanıyoruz hastalığa el kadar bebişler napsın
Benimki de öyle..

ayyynıı benim oğlanı anlatmışsın canım..alışkanlık haline getirmesin diye dikkatini ya oyuna yada bi oyuncağa çekiyorum..

geçmiş olsun maze..antibiyotiksiz geçmiyo maalesef

Ben

Hasta olan anne ve bebislere gecmis olsun. Bizimkinde sinir vardi . İhhhh ihhh kiziyo herkese. Kucukken kendini sıkar kizarir bagirirdi. Agliyo birsey istediginde yapmazsam. Maymun gibi ses cikarmaya basladi. Yurutece binmiyor agliyor. Yurutecin disindan tirmanmaya calisiyo. Yuruteci eliyle ittiripo suruyo . Uyku ilaci biraz ise yaradi ama disyuzunden inledi bi gece . Bi iyi bi kotu. En azindan gece saatlerce sallamiyorum. Dogim gunu evde yapacagim akraba arasinda. Disarda resmi ortam oluyo evde daha iyi olur diye dusundum. Cok kalabalik olmayacak . Herkes tam gelirse 20-25 kisi . Micky li konsepte karar verdik.

O nasıl konsep oluyor canım

O nasıl konsep oluyor canım
İnternette bir suru var. Micky fare cizgi film var ya o mickey dogim gunu diye gir. Farkli farkli seyler var. Rengini sececegim. Hersey micky mause seklinde renginde. Oyuncaklarindan sectim farkli seyleri ayirtediyirlar. Mavili birsey istemedim zaten kiyafetler hep mavi. Erkek bebeklere kirmizi seyler yok renkli olsun dedik hem micky si ni seviyor.

Sağol canım bana da iyi fikir oldu

Benim de konsept balon oldu :) Hazırlıklar tam gaz. bazı fotoları sizlerle de paylaşayım fikir olsun. Bir de doğum gününe katılanlara hediye etmek üzere Yaman'ın fotolarından oluşan masa takvimi yaptırıyorum Sadece kıyafete karar veremiyorum :)

Eklentiler

• balloon26.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 85
  • images (2).webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_4916.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_4930.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar biberon maması, kasık mamasina devam edeniniz varmı

Ben günde bi kez biberon bir kezde kaşık mamasi veriyorum
Diş grip gibi durumlarda ek gıda yani yemek yemek istemiyor
Biberon veya kaşık mamasi yiyor o günlerde

Sizde nasıl gidiyor yemek işi

Cok tatli bendede balon olacak balonsuz olmaz. Tullere yazi. Gelenlere kokulu sabin ve kolanya sisesi. Alttaki balonlar sarisi yok. Yada uzerinde mickey resmi

Eklentiler

• IMG_2741.webp
    13 KB · Görüntüleme: 108
Dis zamani bende zorlaniyorim. Anne sutu olmayinca mecbur yiyecek. Meyveyi zor yediriyorum. Diger ogunleri yiyor. Gece biberon iciyor. Arada aksam kasik mama her zaman degil. Ev yemeklerini seviyor tatli sevmedigi icin

biberon kaşık ,arı maması hala veriyorum canım.

Benim kız anne sütünü bıraktı. Gece yatarken biberon maması,gece uyanınca biberon maması öyle idare ediyoruz. Gece beslenmeyi bıraksın diye dört gözle bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…