- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.281
Sağol canım. İnşallah iyileşir onu böyle gördükçe çok üzülüyorumCanim gece yatarken bir tane sogani ortadan ikiye kesip odasina koy o da cok iyi geliyor nefesini rahatlatir birde ihlamura elma kabuguda ekle biran once iyilessin yavrucak
Sağol canım size de geçmiş olsun. Bizimki de gece iyice kötüleşiyo allah yardımcınız olsun biz bile zor dayanıyoruz hastalığa el kadar bebişler napsınM MazeGuase06 @ilknurrr22 geçmiş olsun bebislerinize. Bizde de sumukler selale.. öksürük de var. 3tane şurup içiyor yavrum.
1tanecik dişi var ama bi kaç gecedir yine çığlık atarak uyanıyor . yeni dişler geliyor heralde. Niye bu sıkıntılar hep gece gelir
Benimki de öyle..Kızlar benim zillide bi sinir harbi başladı ki anlatamam. Bi süredir istediği olmadığında sinirleniyordu ama bu başka türlü. Bi kaç gündür sinirinden çığlıklar atıyor. Mesela bir yeri karıştırıyor kucağıma alıyorum karıştırmasın diye deli gibi çırpınarak kucağımdan atmaya çalışıyor kendini. artık dayanamayip geri bırakıyorum. Bazen de hiç olmayacak bir şey istiyor vermiyorum o zamanda çığlıklar ağlamaya dönüşüyor gözyaşları sel.. Sinirli sinirli üstüme saldırıyor bi yerlerimi ısırmak için. Beni mi cezalandırıyor ısırarak yoksa sinirini mi çıkarmaya çalışıyor anlamadım.
Bu kadar sinir normal mi yaa
Çocuğu böyle yapan var mı ?
üstte hiç dişi yoktu canım,bu gece inledi durdu..calpol verdim biraz uyuduUsttn toplamda kac tane vardi peki? Biz de yasadik dort tane birdendi,zorlanmisti valla baya.. kuzuma Allah yardim etsin
ayyynıı benim oğlanı anlatmışsın canım..alışkanlık haline getirmesin diye dikkatini ya oyuna yada bi oyuncağa çekiyorum..Kızlar benim zillide bi sinir harbi başladı ki anlatamam. Bi süredir istediği olmadığında sinirleniyordu ama bu başka türlü. Bi kaç gündür sinirinden çığlıklar atıyor. Mesela bir yeri karıştırıyor kucağıma alıyorum karıştırmasın diye deli gibi çırpınarak kucağımdan atmaya çalışıyor kendini. artık dayanamayip geri bırakıyorum. Bazen de hiç olmayacak bir şey istiyor vermiyorum o zamanda çığlıklar ağlamaya dönüşüyor gözyaşları sel.. Sinirli sinirli üstüme saldırıyor bi yerlerimi ısırmak için. Beni mi cezalandırıyor ısırarak yoksa sinirini mi çıkarmaya çalışıyor anlamadım.
geçmiş olsun maze..antibiyotiksiz geçmiyo maalesefSağol canım. İnşallah iyileşir onu böyle gördükçe çok üzülüyorum
Sağol canım size de geçmiş olsun. Bizimki de gece iyice kötüleşiyo allah yardımcınız olsun biz bile zor dayanıyoruz hastalığa el kadar bebişler napsın
Benimki de öyle..
BenKızlar benim zillide bi sinir harbi başladı ki anlatamam. Bi süredir istediği olmadığında sinirleniyordu ama bu başka türlü. Bi kaç gündür sinirinden çığlıklar atıyor. Mesela bir yeri karıştırıyor kucağıma alıyorum karıştırmasın diye deli gibi çırpınarak kucağımdan atmaya çalışıyor kendini. artık dayanamayip geri bırakıyorum. Bazen de hiç olmayacak bir şey istiyor vermiyorum o zamanda çığlıklar ağlamaya dönüşüyor gözyaşları sel.. Sinirli sinirli üstüme saldırıyor bi yerlerimi ısırmak için. Beni mi cezalandırıyor ısırarak yoksa sinirini mi çıkarmaya çalışıyor anlamadım.
O nasıl konsep oluyor canımHasta olan anne ve bebislere gecmis olsun. Bizimkinde sinir vardi . İhhhh ihhh kiziyo herkese. Kucukken kendini sıkar kizarir bagirirdi. Agliyo birsey istediginde yapmazsam. Maymun gibi ses cikarmaya basladi. Yurutece binmiyor agliyor. Yurutecin disindan tirmanmaya calisiyo. Yuruteci eliyle ittiripo suruyo. Uyku ilaci biraz ise yaradi ama disyuzunden inledi bi gece . Bi iyi bi kotu. En azindan gece saatlerce sallamiyorum. Dogim gunu evde yapacagim akraba arasinda. Disarda resmi ortam oluyo evde daha iyi olur diye dusundum. Cok kalabalik olmayacak . Herkes tam gelirse 20-25 kisi . Micky li konsepte karar verdik.
İnternette bir suru var. Micky fare cizgi film var ya o mickey dogim gunu diye gir. Farkli farkli seyler var. Rengini sececegim. Hersey micky mause seklinde renginde. Oyuncaklarindan sectim farkli seyleri ayirtediyirlar. Mavili birsey istemedim zaten kiyafetler hep mavi. Erkek bebeklere kirmizi seyler yok renkli olsun dedik hem micky si ni seviyor.O nasıl konsep oluyor canım
Sağol canım bana da iyi fikir olduİnternette bir suru var. Micky fare cizgi film var ya o mickey dogim gunu diye gir. Farkli farkli seyler var. Rengini sececegim. Hersey micky mause seklinde renginde. Oyuncaklarindan sectim farkli seyleri ayirtediyirlar. Mavili birsey istemedim zaten kiyafetler hep mavi. Erkek bebeklere kirmizi seyler yok renkli olsun dedik hem micky si ni seviyor.
Hoşbulduuukhoş geldin canım. allah yardımcımız olsun
Cok tatli bendede balon olacak balonsuz olmaz. Tullere yazi. Gelenlere kokulu sabin ve kolanya sisesi. Alttaki balonlar sarisi yok. Yada uzerinde mickey resmiBenim de konsept balon oldu :) Hazırlıklar tam gaz. bazı fotoları sizlerle de paylaşayım fikir olsun. Bir de doğum gününe katılanlara hediye etmek üzere Yaman'ın fotolarından oluşan masa takvimi yaptırıyorumSadece kıyafete karar veremiyorum :)
Dis zamani bende zorlaniyorim. Anne sutu olmayinca mecbur yiyecek. Meyveyi zor yediriyorum. Diger ogunleri yiyor. Gece biberon iciyor. Arada aksam kasik mama her zaman degil. Ev yemeklerini seviyor tatli sevmedigi icinKızlar biberon maması, kasık mamasina devam edeniniz varmı
Ben günde bi kez biberon bir kezde kaşık mamasi veriyorum
Diş grip gibi durumlarda ek gıda yani yemek yemek istemiyor
Biberon veya kaşık mamasi yiyor o günlerde
Sizde nasıl gidiyor yemek işi
biberon kaşık ,arı maması hala veriyorum canım.Kızlar biberon maması, kasık mamasina devam edeniniz varmı
Benim kız anne sütünü bıraktı. Gece yatarken biberon maması,gece uyanınca biberon maması öyle idare ediyoruz. Gece beslenmeyi bıraksın diye dört gözle bekliyorum..Kızlar biberon maması, kasık mamasina devam edeniniz varmı
Biberon mamasi ne veriyosun canim.benim kizda artik iyice azaltti.gunde 3 sefer anca emiyoBenim kız anne sütünü bıraktı. Gece yatarken biberon maması,gece uyanınca biberon maması öyle idare ediyoruz. Gece beslenmeyi bıraksın diye dört gözle bekliyorum..
Golden goat ve aptamil dönüşümlü veriyorum. Hipp gaz yaptı nedense..Biberon mamasi ne veriyosun canim.benim kizda artik iyice azaltti.gunde 3 sefer anca emiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?