2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Balik yagi kullanan varmi? Ozellikle istahsiz cocuklar icin bi markaninkini onerdi doktor multivitaminli omega. 11,5 aylik bu arada benimki, istah aciyormus 1,5 aydir hastalikda girince araya ayni kilo ve boyda kaldi benimki

Balik yagi kullanan varmi? Ozellikle istahsiz cocuklar icin bi markaninkini onerdi doktor multivitaminli omega. 11,5 aylik bu arada benimki, istah aciyormus 1,5 aydir hastalikda girince araya ayni kilo ve boyda kaldi benimki
Bende dusunuyorm balik yagini bebeklere gore olanida varms eczaneye sormstk ama doktorla knsmadan almak istemedm

Vitamin haplari ekstra hap kullanmak istemiyorum. Karacigerde emiliyor zaten d vit kan ilaci rutin aliyor. Hergun ceviz ver. Heray ayni kiloyu almiyor . Bir ay benimkide kilo almadi.

Kizlar ya kk da cin takvimi muhabbeti var. Bitanesi Almanyadakini atti bana tutmuyor demistim. Bizdekine yas ekleyince yada eklemeden kiz cikiyordu oglum oldu burda erkek cikiyor dogrumu ki

Vitamin haplari ekstra hap kullanmak istemiyorum. Karacigerde emiliyor zaten d vit kan ilaci rutin aliyor. Hergun ceviz ver. Heray ayni kiloyu almiyor . Bir ay benimkide kilo almadi.
Aslinda kiloda degil derdim ama gelisim durmasin.. Bende bisey kullanmak istemiyorum hatta demir de kullanmiyorum suan. Kan degerleri duserse ki dusmustur tabi, kullanilacak mecbur.. Ama bi cocuk herseyi zorla yermi? Oda bir saatte, artik sabrim kalmadi onun icinde benim icinde iskence yemek yemek. Hergun cevizde yiyor, yani yediriyorum..

Anne sutu aliyormu. Anne sutu icenler zor yiyor

Sanslisin canim ya emziriyorsun. Boncuk onu cogu dr soyluyor inegin sutu inegin yavrusuna kecibin sutu kecinin yavrusuna . Bebegede anne sutu uygun diye.
evet canım yaa,sen inek sütü ile ilgili paylaşım yapınca bu konuya dikkat kesildim ve araştırma yaptım..enn az iki yaşına kadar vermem artık

öff bitsede kurtulsak yaaa

Canım geçmiş olsun
Benim cadida aynı yemek yemek işkence yemiyor ağzında biriktirip puskurtuyor
Yada ogurup kusuyor
Geçen yemiyor sinirden oturdum ağladım

Öyle imreniyorum pilav yedi onu yedi bunu yedi diye yazanlara maşallah hepsine
Ama işte bizimkilerde yese

ben her gün 1 yumurta yedırıyorum. haşlanmıs degıl
Maşallah sur maşallah bizimki sadece bulamaç şeklinde yiyor yumurtayı

Benim cadı meyveyi yediği gibi yemekleride yese
Meyveyi pure yapmıyorum mesele küçük ağzına veriyorum yiyor
Hele mandalinaya deli oluyor görünce

Canım Allah yardımcınız olsun. ınş.en kısa zamanda düzelir istahsiz bebek resmen insanın imtihanı oluyor

Canim benm oglanda hic bsy yemiyodu agzini bi kitliypduki ac actirablrsen taneli seyleri yemeyi daha cok seviyo bide ona ayri yapiyodum tuzsuz bizimkileri yiyo bende az tuz atyrm birazda pulbiber acıyı seviyo bu cock anlamadm cok aci vermyrm tabiki az bsy atyrm tat versn diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…