- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.341
Bn yediriyorm canim sorun olmadi sende dene cok yedifi yok ama eh isteAslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum
Bende dusunuyorm balik yagini bebeklere gore olanida varms eczaneye sormstk ama doktorla knsmadan almak istemedmBalik yagi kullanan varmi? Ozellikle istahsiz cocuklar icin bi markaninkini onerdi doktor multivitaminli omega. 11,5 aylik bu arada benimki, istah aciyormus1,5 aydir hastalikda girince araya ayni kilo ve boyda kaldi benimki
Vitamin haplari ekstra hap kullanmak istemiyorum. Karacigerde emiliyor zaten d vit kan ilaci rutin aliyor. Hergun ceviz ver. Heray ayni kiloyu almiyor . Bir ay benimkide kilo almadi.Balik yagi kullanan varmi? Ozellikle istahsiz cocuklar icin bi markaninkini onerdi doktor multivitaminli omega. 11,5 aylik bu arada benimki, istah aciyormus1,5 aydir hastalikda girince araya ayni kilo ve boyda kaldi benimki
Aslinda kiloda degil derdim ama gelisim durmasin.. Bende bisey kullanmak istemiyorum hatta demir de kullanmiyorum suan. Kan degerleri duserse ki dusmustur tabi, kullanilacak mecbur.. Ama bi cocuk herseyi zorla yermi? Oda bir saatte, artik sabrim kalmadi onun icinde benim icinde iskence yemek yemek. Hergun cevizde yiyor, yani yediriyorum..Vitamin haplari ekstra hap kullanmak istemiyorum. Karacigerde emiliyor zaten d vit kan ilaci rutin aliyor. Hergun ceviz ver. Heray ayni kiloyu almiyor . Bir ay benimkide kilo almadi.
Anne sutu aliyormu. Anne sutu icenler zor yiyorAslinda kiloda degil derdim ama gelisim durmasin.. Bende bisey kullanmak istemiyorum hatta demir de kullanmiyorum suan. Kan degerleri duserse ki dusmustur tabi, kullanilacak mecbur.. Ama bi cocuk herseyi zorla yermi? Oda bir saatte, artik sabrim kalmadi onun icinde benim icinde iskence yemek yemek. Hergun cevizde yiyor, yani yediriyorum..
evet canım yaa,sen inek sütü ile ilgili paylaşım yapınca bu konuya dikkat kesildim ve araştırma yaptım..enn az iki yaşına kadar vermem artıkSanslisin canim ya emziriyorsun. Boncuk onu cogu dr soyluyor inegin sutu inegin yavrusuna kecibin sutu kecinin yavrusuna . Bebegede anne sutu uygun diye.
öff bitsede kurtulsak yaaaYok canim olmadi asi. Doktora gore kizamikcik, saglik ocagina gore 6. Hastaliktam teshis icin kan vermemiz istendi ama zeynebin damar bulunamiyor vermek istemedim, oylede boylede yasinda olacakmis cunku kkk asisini. Yine cocugu uzmeye gerek yok yani, biraz daha agir atlatabilirmis 1. Yas asisini
ben her gün 1 yumurta yedırıyorum. haşlanmıs degılAslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum
Canım geçmiş olsunAslinda kiloda degil derdim ama gelisim durmasin.. Bende bisey kullanmak istemiyorum hatta demir de kullanmiyorum suan. Kan degerleri duserse ki dusmustur tabi, kullanilacak mecbur.. Ama bi cocuk herseyi zorla yermi? Oda bir saatte, artik sabrim kalmadi onun icinde benim icinde iskence yemek yemek. Hergun cevizde yiyor, yani yediriyorum..
Maşallah sur maşallah bizimki sadece bulamaç şeklinde yiyor yumurtayıben her gün 1 yumurta yedırıyorum. haşlanmıs degıl
Beni doktor uyarinca biraz actim arayi,eskisi gibi yemiyor artik. Haslanmisi bizimki de sevmiyor yaaben her gün 1 yumurta yedırıyorum. haşlanmıs degıl
Canım Allah yardımcınız olsun. ınş.en kısa zamanda düzelir istahsiz bebek resmen insanın imtihanı oluyorAslinda kiloda degil derdim ama gelisim durmasin.. Bende bisey kullanmak istemiyorum hatta demir de kullanmiyorum suan. Kan degerleri duserse ki dusmustur tabi, kullanilacak mecbur.. Ama bi cocuk herseyi zorla yermi? Oda bir saatte, artik sabrim kalmadi onun icinde benim icinde iskence yemek yemek. Hergun cevizde yiyor, yani yediriyorum..
Canim benm oglanda hic bsy yemiyodu agzini bi kitliypduki ac actirablrsen taneli seyleri yemeyi daha cok seviyo bide ona ayri yapiyodum tuzsuz bizimkileri yiyo bende az tuz atyrm birazda pulbiber acıyı seviyo bu cock anlamadm cok aci vermyrm tabiki az bsy atyrm tat versn diyeCanım geçmiş olsun
Benim cadida aynı yemek yemek işkence yemiyor ağzında biriktirip puskurtuyor
Yada ogurup kusuyor
Geçen yemiyor sinirden oturdum ağladım
Öyle imreniyorum pilav yedi onu yedi bunu yedi diye yazanlara maşallah hepsine
Ama işte bizimkilerde yese
inanma canım yaa,bende yaptım kız çıkmıştı oğlum olduKizlar ya kk da cin takvimi muhabbeti var. Bitanesi Almanyadakini atti bana tutmuyor demistim. Bizdekine yas ekleyince yada eklemeden kiz cikiyordu oglum oldu burda erkek cikiyor dogrumu ki
Benden gecti zaten. Bendede kizdi oglan oldu. Almanyadaki bizimkiden farli onda bende oglan cikti ikisini karsilastirdim farkli. 2. Dusunenlere atariminanma canım yaa,bende yaptım kız çıkmıştı oğlum oldu
Harvey kap mahallenin en mutlu bebeginin uyku kitabini almistim bakayim binuda okurum.bide ferber yontemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?