- 30 Ocak 2015
- 19.889
- 28.828
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.321
Bende kizartma veryrm ama soncta içini nyiyo yagsi deride kaliyo bulgur pilavi pirinc pilavi kiymali makarnaya bayiliyoBizde baligi firina yapiyoruz. Z. Yag kekik karabiber tuz ustune sogan . Onun tarafinda z. Yag sogan az tuz var cok guzel yiyor. Tarhanasina kiyma koyuyorum domates sosu kimyon az tuz cok seviyor. Yada daha donates biberli tarhana yaptircam tadi daha guzel oluyor. Makarna pilav vermiyorum malum kabiz tadimlik. Tadi tuzu yok haslanmis makarnayi sevmiyor bulgur pilavini seviyor.
Devam sutu sorun degil .isterse Devam sutu bir kere verirsem veririm onuda kesecem. Gece iciyor sadece. Yogurt hergun yiyor peynirde iyi yiyo. Okudugum icin sordum ona. Sut yasak gecen ay tvde duydum arastirdim. Eski usul dr degil cok bilgili bana gep somut arastirilmis istatiksel konusur. Ben okuduklarimdan sonra vermeyi dusunmuyorum. Cistik yurt disinda oda yazar dr u ne diyo diyenasıl yani mis,,şimdi süt vermicekmiyiz?bende gerçi 18. aya kadar devam sütüne devam edeyim diyorum ama ..
Yorgunluk disinda iyiyiz su uykularimiz duzene girse baska sorunumuz kalmicak bende kızartma veriyorm baligi dedigin gibi yagsi derisinde kaliyo zaten benimki kahvalti hic yapmiyo nerdeyse bi menemeni cok seviyo bgn yaptm baya yedi hatta yumurtayi hic yediremiyorm sevmiyo bana cekmis domatesli yumurya yapsam belki yer bi deneyim bakalmselam kızlar nasılsınız? biz artık kahvlatıyı tamamen normal yapıyoruz. kahvaltılarda muhallebı vermıyorum
peynır, zeytın
menemen, peynırlı yumurta, sebzelı yumurta yapıyorum genelde. bardaga da 2 çay kaşığı çay koyuyorum heves gelsın dıye
bizle bırlıkte yapıyor kahvaltıyı. balıgı da bu aralar kızartma sevıyor. kızartma ıyı degıl bılıyorum ama ne sekılde sevıyorsa öyle yesın. sonucta derısını yemıyor.
Inek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canimDevam sutu sorun degil .isterse Devam sutu bir kere verirsem veririm onuda kesecem. Gece iciyor sadece. Yogurt hergun yiyor peynirde iyi yiyo. Okudugum icin sordum ona. Sut yasak gecen ay tvde duydum arastirdim. Eski usul dr degil cok bilgili bana gep somut arastirilmis istatiksel konusur. Ben okuduklarimdan sonra vermeyi dusunmuyorum. Cistik yurt disinda oda yazar dr u ne diyo diyecsyrc
Inek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canim ben zaten emzirdigim icin 2 yasini gectikten sonra dusunuyodmDevam sutu sorun degil .isterse Devam sutu bir kere verirsem veririm onuda kesecem. Gece iciyor sadece. Yogurt hergun yiyor peynirde iyi yiyo. Okudugum icin sordum ona. Sut yasak gecen ay tvde duydum arastirdim. Eski usul dr degil cok bilgili bana gep somut arastirilmis istatiksel konusur. Ben okuduklarimdan sonra vermeyi dusunmuyorum. Cistik yurt disinda oda yazar dr u ne diyo diyecsyrc
sen kizartma yediginle firinda yedigini karsilastir ayni olmuyor. Firindaki daha hafif mideyi rahatsiz etmiyo. Kizartilmis daha agir. Kizartilmis olunca cok az veriyorum . Firinda yapiyorum benBende kizartma veryrm ama soncta içini nyiyo yagsi deride kaliyo bulgur pilavi pirinc pilavi kiymali makarnaya bayiliyopirinci o kadar cok seviyo ki bgn 2 tane dolmabinerin icini yedi kendime koymstm yemegime goz dikti
2 yasina kadar kesin daha sobrasini okumadim. Dr yok dedi bilmiyorum sonra var mi yokmu. Ondan aldigin kalsiyumun fazlasi diger ogunlerde var. Kalsiyum icin gerekli baska birsey icin degil zatenInek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canim
Tabiki bir olmaz arada oyle veryrm firinda yaparsam oyle yediriyorm mecbursen kizartma yediginle firinda yedigini karsilastir ayni olmuyor. Firindaki daha hafif mideyi rahatsiz etmiyo. Kizartilmis daha agir. Kizartilmis olunca cok az veriyorum . Firinda yapiyorum ben
Aynen bwn hic sut içmem mesela agzima surmem bi eksikliginide gormedm peynirin her çeşidini cok severim cokta yerim onlardan aliyorm demekki2 yasina kadar kesin daha sobrasini okumadim. Dr yok dedi bilmiyorum sonra var mi yokmu. Ondan aldigin kalsiyumun fazlasi diger ogunlerde var. Kalsiyum icin gerekli baska birsey icin degil zaten
Sanslisin canim ya emziriyorsun. Boncuk onu cogu dr soyluyor inegin sutu inegin yavrusuna kecibin sutu kecinin yavrusuna . Bebegede anne sutu uygun diye.Inek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canim ben zaten emzirdigim icin 2 yasini gectikten sonra dusunuyodm
Arada cok nadir bende oyle veriyorumTabiki bir olmaz arada oyle veryrm firinda yaparsam oyle yediriyorm mecbur
Cok sukur emiyo canim insallah 2byasina kadar yeterde emziririm bendeSanslisin canim ya emziriyorsun. Boncuk onu cogu dr soyluyor inegin sutu inegin yavrusuna kecibin sutu kecinin yavrusuna . Bebegede anne sutu uygun diye.
Devam sutu sorun degil .isterse Devam sutu bir kere verirsem veririm onuda kesecem. Gece iciyor sadece. Yogurt hergun yiyor peynirde iyi yiyo. Okudugum icin sordum ona. Sut yasak gecen ay tvde duydum arastirdim. Eski usul dr degil cok bilgili bana gep somut arastirilmis istatiksel konusur. Ben okuduklarimdan sonra vermeyi dusunmuyorum. Cistik yurt disinda oda yazar dr u ne diyo diyecsyrc
yumurtanın her seklını denemelısın. peynırlı yumurta da guzel oluyr.Yorgunluk disinda iyiyiz su uykularimiz duzene girse baska sorunumuz kalmicak bende kızartma veriyorm baligi dedigin gibi yagsi derisinde kaliyo zaten benimki kahvalti hic yapmiyo nerdeyse bi menemeni cok seviyo bgn yaptm baya yedi hatta yumurtayi hic yediremiyorm sevmiyo bana cekmis domatesli yumurya yapsam belki yer bi deneyim bakalm
Deniyorum canim bazen yiyo omlet yapıyorum kendime butun peynirlerden koyuyorum arada yiyo ama cok az kendime yaptgim omletten yumurtanin sarisindan sadexeyumurtanın her seklını denemelısın. peynırlı yumurta da guzel oluyr.
balık kızartınca lezzetlı oluyor yaaküçük balık tabii bu
çinokop
Ben beyazından veriyorum artık. Fındık kadar falan tüm yumurtayı yedirmiyorum. protein fazlaymis beyazda. Benim çocuğum zaten protein takviyesi alıyor kilo probleminden dolayı. Senin verdiğin kadardan bişey olmaz bence cisrikAslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum
Biryasta veriliyorsa ver zaten bir yasa ne kaldiAslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum
Yok canim olmadi asi. Doktora gore kizamikcik, saglik ocagina gore 6. Hastalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?