2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kizartma veryrm ama soncta içini nyiyo yagsi deride kaliyo bulgur pilavi pirinc pilavi kiymali makarnaya bayiliyo pirinci o kadar cok seviyo ki bgn 2 tane dolmabinerin icini yedi kendime koymstm yemegime goz dikti

nasıl yani mis,,şimdi süt vermicekmiyiz?bende gerçi 18. aya kadar devam sütüne devam edeyim diyorum ama ..
Devam sutu sorun degil .isterse Devam sutu bir kere verirsem veririm onuda kesecem. Gece iciyor sadece. Yogurt hergun yiyor peynirde iyi yiyo. Okudugum icin sordum ona. Sut yasak gecen ay tvde duydum arastirdim. Eski usul dr degil cok bilgili bana gep somut arastirilmis istatiksel konusur. Ben okuduklarimdan sonra vermeyi dusunmuyorum. Cistik yurt disinda oda yazar dr u ne diyo diye csyrc

Yorgunluk disinda iyiyiz su uykularimiz duzene girse baska sorunumuz kalmicak bende kızartma veriyorm baligi dedigin gibi yagsi derisinde kaliyo zaten benimki kahvalti hic yapmiyo nerdeyse bi menemeni cok seviyo bgn yaptm baya yedi hatta yumurtayi hic yediremiyorm sevmiyo bana cekmis domatesli yumurya yapsam belki yer bi deneyim bakalm

Inek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canim

Inek sutunu hic mi vermeyi dusunmuyosn canim ben zaten emzirdigim icin 2 yasini gectikten sonra dusunuyodm

Bende kizartma veryrm ama soncta içini nyiyo yagsi deride kaliyo bulgur pilavi pirinc pilavi kiymali makarnaya bayiliyo pirinci o kadar cok seviyo ki bgn 2 tane dolmabinerin icini yedi kendime koymstm yemegime goz dikti
sen kizartma yediginle firinda yedigini karsilastir ayni olmuyor. Firindaki daha hafif mideyi rahatsiz etmiyo. Kizartilmis daha agir. Kizartilmis olunca cok az veriyorum . Firinda yapiyorum ben

2 yasina kadar kesin daha sobrasini okumadim. Dr yok dedi bilmiyorum sonra var mi yokmu. Ondan aldigin kalsiyumun fazlasi diger ogunlerde var. Kalsiyum icin gerekli baska birsey icin degil zaten
Aynen bwn hic sut içmem mesela agzima surmem bi eksikliginide gormedm peynirin her çeşidini cok severim cokta yerim onlardan aliyorm demekki

Evet canim araligin sonunda kontrol ve asi var,sorarim insallah bu sut konusunda onlar ne diyormus. Ben de yazarim

yumurtanın her seklını denemelısın. peynırlı yumurta da guzel oluyr.
balık kızartınca lezzetlı oluyor yaa küçük balık tabii bu
çinokop

yumurtanın her seklını denemelısın. peynırlı yumurta da guzel oluyr.
balık kızartınca lezzetlı oluyor yaa küçük balık tabii bu
çinokop
Deniyorum canim bazen yiyo omlet yapıyorum kendime butun peynirlerden koyuyorum arada yiyo ama cok az kendime yaptgim omletten yumurtanin sarisindan sadexe

Aslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum

Aslinda su yumurtanin beyazi olayi... bazen sarisiyla beraber kaciyor ister istemez ve yiyor o kismi da. Ya da pogaca falan da veriyorum onlarda da tam yumurta var. Sanki tum versem sorun da olmaz gbi dusunuyorum
Ben beyazından veriyorum artık. Fındık kadar falan tüm yumurtayı yedirmiyorum. protein fazlaymis beyazda. Benim çocuğum zaten protein takviyesi alıyor kilo probleminden dolayı. Senin verdiğin kadardan bişey olmaz bence cisrik

Atom heart mother yazdın ya da görmedım. kızamıkcık demıstın ya
aşı oldu mu senın cadı?
Yok canim olmadi asi. Doktora gore kizamikcik, saglik ocagina gore 6. Hastalik tam teshis icin kan vermemiz istendi ama zeynebin damar bulunamiyor vermek istemedim, oylede boylede yasinda olacakmis cunku kkk asisini. Yine cocugu uzmeye gerek yok yani, biraz daha agir atlatabilirmis 1. Yas asisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…