2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

aynen benımkı de sevıyor meyveyı. bayılıyor :=) yemekleri domatesle, muhallebıleri meyveyle yedııryorum kandırıp
yoksa yemıyor. domatese de bayılıyor. baya baya normal kahvaltıya gectık şükür.
püre yıyen cocuk hani pütürlüleri reddederdı :=)

benımkı de zorla yıyor aynen 1 saatte yiyor. agzını acmıyor kı
yarımın yarısını acıyor. bıraz sulu yapıyorum ve hüp diye cekınce kasıktakıler baya azalıyor
denemelısın :=)

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
çocuğu mutlaka tok tutmaları lazım.ben hazır mama vermiştim ve sürekli de emzirmiştim.iki üç gün içinde de sütüm çoğalmıştı..

Su icsin 3 litreden fazla. Sut gaz yapiyor ama sut lahana bol sit yapiyor komposto. Dereotu biraz yiyebilir hem sut yapiyor hem susandiriyor. Bebek emerse gelir sut. Bebegim emmesi en onemlisi. Ucunu kavrayamiyor belki ucunu iyice cikarsin versin. Kac gun oldu. Bir kac gunu gectiyse bir iki ogun mama verin sutu gelince kesersiniz . Yada dr ozelmi saglik ocagina danisabilir. Hic emmiyorsa sagma makinesi ile sagmasi lazim bence sut gelmesi icin

Sagol canim cevap icin 4 gun oldu dogum yapali.bebek kavramiyo memeyi.dr u ozel.hatta eside dr ama dahiliye anlamiyo pek sutun gelmesi icin neler yapilacagindan

netten baktım bıraz tam yumurta verılıyorsa günsşırı verilmeli diyor. bende öyle yapayım o zaman.

Aslinda zaten sadece sarisini veriyordum hala da oyle de iste yine de uyari alinca durdum. Hos benimki zatenizin vermez sorup duruyor vermiyom dimi diye.. muhakkak bi gerceklik payi var ki doktor oyle dedi bence de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…