2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda zaten sadece sarisini veriyordum hala da oyle de iste yine de uyari alinca durdum. Hos benimki zatenizin vermez sorup duruyor vermiyom dimi diye.. muhakkak bi gerceklik payi var ki doktor oyle dedi bence de..
zaten 1 yaşa kadar diyorlar. 1 yaşa ne kaldı kı. ben baya önceden basladım vermeye beyazını. yanlıs hatırlamıyorsam Atom heart mother ın doktoru erken baslattı.

Benimki dunden beri rahatsiz huzursuzdu. Bugun fiskirir tarzda kustu. Sonra sebze corbasi ve sut verdim kustu yine. Usutmus sanitim. Bir saat once sut verdim. İnliyo kusmaz insallah calpol verdim veriyim tekrar bari

Bizim dr da hergun yarim yumurta sarisi dedi bir yaşa kadar
Sanirimtam yumurtayi istemiyorlar,bana da verceksen yarim ver demisti. Zaten sadece sarisi yarim yumurta gbi bise ama demek olmuyormus oyle hesap edince de.. neyse ne diyelim yine de yiyor bebeklerimiz,sukur diyelim:)

Sanirimtam yumurtayi istemiyorlar,bana da verceksen yarim ver demisti. Zaten sadece sarisi yarim yumurta gbi bise ama demek olmuyormus oyle hesap edince de.. neyse ne diyelim yine de yiyor bebeklerimiz,sukur diyelim:)
Beyazinda fazla protein var . Sarisi hem kolesterol yonunden hemde birtane tok tuttugu icin istemedi. 6 saat tok tutuyormus oğunu sarkmasin gunluk aldigi kalori azalmasin diye. Bizi bile tok tutuyor yimurta
Gecmis olsun misscim. Usutmus sanirim dedigin gibi :/ acil sifalar dilerim
sagol canim mamadan mi usuttumu derken dunden beri yedigini cikardi. Uzun surdu , hic boyle kusmamisti. Eksi kokuyordu usuttu ben yine disardan yeni mama aldircam. Gece su verdim hep sütü kusuyordu. Biberona nasil sarildi gece acliktan. Sabah ogldn az birseyler yedi kysmadi daha

geçmş olsun canım

geçmiş olsun. mamayla ne ılgısı var?

Gecmis olsun

Kızlar yumurta konuşulmuş ben bayadır tüm yumurtayı veriyorum seviyor da maşallah çok şükür bir sıkıntı yasamadik eti biraz az tukettigimizden verme gereği duyuyorum
Her ogunu yiyormu. Protein fazla bobrege diger organlara yuk biniyor bilmiyorum simdi olmaz sonra cikar birseyler Allah korusun

Günde iki ogün veriyorum kahvaltı ve akşam yemeği öğlen ogün vermiyorum yarım muz yiyiyor. ınş. bir sıkıntı yassmayiz ya ne bilem.
Yok canim birsey olmaz boyle konusuyoruz korkma azslt bari. Oglende yiyor benimki tam sari verdigimde oglenli ogunu bir kac saat gecikiyor. Sabah ogle aksam ana ogun 3 ogun tam yogurt meyve arada yada yogurt ogle yemegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…