- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.401
Günde iki ogün veriyorum kahvaltı ve akşam yemeği öğlen ogün vermiyorum yarım muz yiyiyor. ınş. bir sıkıntı yassmayiz ya ne bilem.
Daha fazlasını yemez diye düşünüyorum. zaten üçüncü bir övüne vaktim de kalmaz kiOgunumuz ayni biricik:) ben de ara ogunde meyve veriyorum,genelde muz oluyor. Yanina da kuruyemis
Ah canı. geçmiş olsun kuzuya Allah şifa versinOyyy ben geldim. 3 gün üç gece uyumadı sabahlara kadar inleye inleye ağladı. Şimdi biraz toparlandık şükür. Burun akıntısıyla öksürük azıcıkta hırıltı devam ediyor ama ilaçları bıraktım bugün 5 gün oldu.
Kiyamam yaa gecms olsunOyyy ben geldim. 3 gün üç gece uyumadı sabahlara kadar inleye inleye ağladı. Şimdi biraz toparlandık şükür. Burun akıntısıyla öksürük azıcıkta hırıltı devam ediyor ama ilaçları bıraktım bugün 5 gün oldu.
Günde iki ogün veriyorum kahvaltı ve akşam yemeği öğlen ogün vermiyorum yarım muz yiyiyor. ınş. bir sıkıntı yassmayiz ya ne bilem.
Daha fazlasını yemez diye düşünüyorum. zaten üçüncü bir övüne vaktim de kalmaz ki
Ah canı. geçmiş olsun kuzuya Allah şifa versin
Kizlar benim oglan kahvalti yapmiyo yaa bi menemeni severek yiyo oda azicik sonra hemen skliyo istemiyo smdide bisy yemedi 2 cay kasigi labne o kadsr her gun anca bu kadar yiyo yumurtayi zaten sevmiyo
Kac kilo sadece kahvaltimi yiyor. Uzun sure yemekten sîkılabilir. Benimki sıkılıyor bulamac yapiyorum mecbur. Cok yiyor bide. Yoksa tek tek az yiyor sıkılinca kalkmak istiyorKizlar benim oglan kahvalti yapmiyo yaa bi menemeni severek yiyo oda azicik sonra hemen skliyo istemiyo smdide bisy yemedi 2 cay kasigi labne o kadsr her gun anca bu kadar yiyo yumurtayi zaten sevmiyo
Ömer kağan da öyle ya yumurtayı yemiyor mama sandalyesinden kendini atacak nerdeyse yemrm diye ağzını kilitliyorKizlar benim oglan kahvalti yapmiyo yaa bi menemeni severek yiyo oda azicik sonra hemen skliyo istemiyo smdide bisy yemedi 2 cay kasigi labne o kadsr her gun anca bu kadar yiyo yumurtayi zaten sevmiyo
Madela swing aldim ilk aylar iyi cekiyordu sonra eskisi gibi cekmemeye basladi.kızlar bende ocakta yeni anne olucam inşallah,süt pompası önerileri ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz,işe geri dönücem o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum,çok kararsızım sizce hangisini almalıyım
Maze gecmis olsun kisin kozmomont kullanilmaz bence . Kisin avm ye gidiyoriz ordada ust cikartiyoruz sonbahar daha uygun
yok anne sutu isi bitti. Zaten emmiyordu artik sagarakda gelmeyince emzirmeye calistim sadece meme ucunu isirmak icin aliyordu. Bende biraktim artik ugrasmayi.. 1,5 aydir almiyor anne sutu. 10 ay dayandi, hep istahsizdi ama anne sutu bitince hepten yememeye basladi tam tersi.. alakasi varmi bilmiyorum..Anne sutu aliyormu. Anne sutu icenler zor yiyor
bitmez sur bitmezzzöff bitsede kurtulsak yaaa
oyle... hayati onun yemesine endeksledim manyak gibi..Canım Allah yardımcınız olsun. ınş.en kısa zamanda düzelir istahsiz bebek resmen insanın imtihanı oluyor
evet sulu seyleri daha iyi yiyor farkindayim canimbenımkı de zorla yıyor aynen 1 saatte yiyor. agzını acmıyor kı
yarımın yarısını acıyor. bıraz sulu yapıyorum ve hüp diye cekınce kasıktakıler baya azalıyor
denemelısın :=)
aynen tam hatirlamiyorum 7,5-8 aylikken basladim hergunde veriyorum. Yumurta kaliteli bir protein, almasi gerektigini dusunuyorum bende. Doktor ben sormadan ver dedi beyazini, sikinti yoksa devam et. Alerji sikintisi yoksa devam edilebilir, zaten tam bitirmiyo herhangi biseyi..zaten 1 yaşa kadar diyorlar. 1 yaşa ne kaldı kı. ben baya önceden basladım vermeye beyazını. yanlıs hatırlamıyorsamAtom heart mother ın doktoru erken baslattı.
Ay insallah yaa kahvalti cok önemli onun icin bu kadar takiyorm oglen aksam cok guzel yiyo bu aralar aman masallah diyim ne zaman desem cock yemek yemiyoAlp de fazla yemiyor Ilknurcum,aksam yemeklerinde yuzde doksan daha istahli. Ama bence ilerde alisirlar
9 aylikken 9250ydi canim smdi 10 bucuk aylik evet bulamac yapsam belki yer ama gecen onuda denedm yemedi menemeni seviyo bi onuda cok az yiyo ekmege bandirip vrryrm 4 kucucuk ekmek parçası yiyo parmagimin ucu kadar ee hepte menemen yenmez kiKac kilo sadece kahvaltimi yiyor. Uzun sure yemekten sîkılabilir. Benimki sıkılıyor bulamac yapiyorum mecbur. Cok yiyor bide. Yoksa tek tek az yiyor sıkılinca kalkmak istiyor
Bende pankek felan yapıyorum onu guzel yiyo her sabahta ayni seyi vermrk istemiyorm açıkçası ugrasmakta istemiyorm artk surekli yapip cope dokyrm yarndan itibaren bi daha ugrasmayi deneyim insallah yer bu arada emziriyo msn bnmdr borcum cokÖmer kağan da öyle ya yumurtayı yemiyor mama sandalyesinden kendini atacak nerdeyse yemrm diye ağzını kilitliyorpeynir zeytin yoğurt yiyor mücver krep gibi şeyleri seviyor onları yapıyorum ben de oruca başladım iki gündür çok fazla borcum var pasayla kosturmaktan aksam hemen oluyor bakalım devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?