- 11 Temmuz 2015
- 1.000
- 1.455
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.421
aynen bende sürekli veriyorum canım..Kızlar yumurta konuşulmuş ben bayadır tüm yumurtayı veriyorum seviyor da maşallah çok şükür bir sıkıntı yasamadik eti biraz az tukettigimizden verme gereği duyuyorum
geçmiş olsun maze..bizim küçük adam da hasta bugün ilaçlara başladık..kozmonot monttan ben hiç memnun değilim..balık gibi kayıyo çocuk kucağımdan,hareket edemeyince çok sinirlenip ağlıyor..sen o montun ısıttığını yada koruyucu olduğunu düşünüyormusun? zira ben zannetmiyorum..ya da başka giydiren arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda ?Sağol mis. Avm de öyle de bazen hava almak için dışarı çıkıyoruz ya da bi yarım saat markete gidip geliyoruz o zamanlar giydiriyorum ama yeterli değil bence o yüzden bebek arabası tulumu da almak istiyorum eşim gerekli olmadığını düşünüyo bilemiyorum.
Size de geçmiş olsun bu arada bizimki de bir hafta nerdeyse hiçbişey yemedi daha yeni yeni yemeye başladı azıcık.
Toparlanır üzülme.
Biricik ilknur sağolunbirickm ilknurrr22
Geçmiş olsun mis çok üzüldüm pasa ya. zayiflamamistir annesi yemediginden sana öyle geliyodur2 gindur bi mihlama yogurtla duruyor hic birsey yemedi ya kustu. Bugun kahvalti yapti. Zayifladi iki gunde.
Bugün vermedim ne bileyim kötü mu yapıyorum diye korktum. ama çok da faydalı kararsızım her gun yeni şeyler söylüyor doktorlar ve celisiyolaraynen bende sürekli veriyorum canım..
geçmiş olsun maze..bizim küçük adam da hasta bugün ilaçlara başladık..kozmonot monttan ben hiç memnun değilim..balık gibi kayıyo çocuk kucağımdan,hareket edemeyince çok sinirlenip ağlıyor..sen o montun ısıttığını yada koruyucu olduğunu düşünüyormusun? zira ben zannetmiyorum..ya da başka giydiren arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda ?
Canim ben de her gün ne yapacam diye düşünüyorum yumurta yemeyince kahvaltı eksik gibi geliyor ben de krep mucver falan yapıyorum canim evet emziriyorum günler kisa zaten hemen aksam oluyor o yüzden başladım oruca çok fazla borcum var bir yerden baslamam gerekiyorBende pankek felan yapıyorum onu guzel yiyo her sabahta ayni seyi vermrk istemiyorm açıkçası ugrasmakta istemiyorm artk surekli yapip cope dokyrm yarndan itibaren bi daha ugrasmayi deneyim insallah yer bu arada emziriyo msn bnmdr borcum cok
Acikmiyo msn ay ben doymak bilmiyorm afedersn okuz gbi yiyorm insallah emzirmeyi birakinca kilo almamCanim ben de her gün ne yapacam diye düşünüyorum yumurta yemeyince kahvaltı eksik gibi geliyor ben de krep mucver falan yapıyorum canim evet emziriyorum günler kisa zaten hemen aksam oluyor o yüzden başladım oruca çok fazla borcum var bir yerden baslamam gerekiyor
Allah razı olsun.Allah yardimcin olsun arkadasim yaa
Canım bn sürekli Deniz suyu kullanıyorumAllah razı olsun.
Zormuş alerji. İlacın alerjisi tam geçmeden, birşey olmaz diye bebe bisküvisi vermiştim. O da alerji yaptı. Çocuk perişan oldu. Normalde alerji ilacını bir kere içer geçerdi. Bu seferki günlerce geçmedi. İshal yaptı.
Şimdi de burnu tıkalı. Uykusu sorunlu bir çocuk oldu.
bu hlimize de şükür artık. Rabbim dert verip derman aratmasın.
Biraz okudum da, çoğu bebişde burun akıntısı var.
Aranızda burnuna tuzlu su veren var mı? Çocuk nasıl tpki veriyor? Tam nasıl yapılıyor? Anlatabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Canim ben yapmstm tuzlu suyu evdeyoktu serum fizyolojik siringayla damlatabilirsin biraz agliyo o kadar onu zaten okyanus suyunu felan skncada yapiyo ama cok guzel aciyo burnunu ben bide burun pompasiyla tuzlu su cekip oyle dokmustum siringa yoksa oyle yapablrsnAllah razı olsun.
Zormuş alerji. İlacın alerjisi tam geçmeden, birşey olmaz diye bebe bisküvisi vermiştim. O da alerji yaptı. Çocuk perişan oldu. Normalde alerji ilacını bir kere içer geçerdi. Bu seferki günlerce geçmedi. İshal yaptı.
Şimdi de burnu tıkalı. Uykusu sorunlu bir çocuk oldu.
bu hlimize de şükür artık. Rabbim dert verip derman aratmasın.
Biraz okudum da, çoğu bebişde burun akıntısı var.
Aranızda burnuna tuzlu su veren var mı? Çocuk nasıl tpki veriyor? Tam nasıl yapılıyor? Anlatabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
cok geçmiş olsun canım.Bizimkide tikaniyor genzede akiyor. Bizim hala mide bulantisi var uc gun bitti dogtu durust birsey yemiyor uykusuda az. Drla gorustik muayeneye gitmedi viral demisti salgin varmis. Burnada bi virus dedi. Benimde burnum sızliyor ici . Akinti yada genze akiyor. Orayada uzun etkili mukoza nemlendirici verdi kuritmuyor burnu. kiş boyu surcem burununa. Hamile emzirsnde kullaniyor ilaci pek yan etkisi yok. Serim fizyolojik damlatiyorum bide
geçmiş olsun canım.Kizlar biraz once kaydim dustum belim acayip agriyo iyi ki cocuk yoktu kucagimda kolum felan hep soyuldu ay hayatimda ilk defa dustum yaa o kadsr guldm smdide agrisindan duramiyorm
emmıyor yayok anne sutu isi bitti. Zaten emmiyordu artik sagarakda gelmeyince emzirmeye calistim sadece meme ucunu isirmak icin aliyordu. Bende biraktim artik ugrasmayi.. 1,5 aydir almiyor anne sutu. 10 ay dayandi, hep istahsizdi ama anne sutu bitince hepten yememeye basladi tam tersi.. alakasi varmi bilmiyorum..
bitmez sur bitmezzz
oyle... hayati onun yemesine endeksledim manyak gibi..
evet sulu seyleri daha iyi yiyor farkindayim canim
aynen tam hatirlamiyorum 7,5-8 aylikken basladim hergunde veriyorum. Yumurta kaliteli bir protein, almasi gerektigini dusunuyorum bende. Doktor ben sormadan ver dedi beyazini, sikinti yoksa devam et. Alerji sikintisi yoksa devam edilebilir, zaten tam bitirmiyo herhangi biseyi..
hastayken benımkı de anında zayıflamıstı. bi gün yemesınler hemen zayıf dusuyorlar2 gindur bi mihlama yogurtla duruyor hic birsey yemedi ya kustu. Bugun kahvalti yapti. Zayifladi iki gunde.
bende polar buyuk battanıye vardıEee ne diyorsunuz şu bebek arabası tulumu şeysine alıp almamak arasında gidip geliyorum
mama sandalyesınde yedırıyorsan değiştirKizlar benim oglan kahvalti yapmiyo yaa bi menemeni severek yiyo oda azicik sonra hemen skliyo istemiyo smdide bisy yemedi 2 cay kasigi labne o kadsr her gun anca bu kadar yiyo yumurtayi zaten sevmiyo
calpol dolapta saklanmıyor dıye bılıyorum. 25 derecenın altında oda sıcaklıgında saklayın yazıyorSagol canim kusma yok bugun az az yiyor . Agladi bi ara calpol verdim. Dertlerini diyemiyorlar ki. Eczaneye calpolu sordum. Actiktan sonra buzdolabinda 3 ay kullanin dedi. Burdada biri oyle demisti . Uzun kullanmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?