2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun maze..bizim küçük adam da hasta bugün ilaçlara başladık..kozmonot monttan ben hiç memnun değilim..balık gibi kayıyo çocuk kucağımdan,hareket edemeyince çok sinirlenip ağlıyor..sen o montun ısıttığını yada koruyucu olduğunu düşünüyormusun? zira ben zannetmiyorum..ya da başka giydiren arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda ?

2 gindur bi mihlama yogurtla duruyor hic birsey yemedi ya kustu. Bugun kahvalti yapti. Zayifladi iki gunde.
Geçmiş olsun mis çok üzüldüm pasa ya. zayiflamamistir annesi yemediginden sana öyle geliyodur
aynen bende sürekli veriyorum canım..
Bugün vermedim ne bileyim kötü mu yapıyorum diye korktum. ama çok da faydalı kararsızım her gun yeni şeyler söylüyor doktorlar ve celisiyolar Atom heart mother in doktoru ver demiş mesela. Vermeye vermeye sonra bırakır diye de korkuyorum

Sağol canım size de geçmiş olsun. Bence de hiç rahat değil ve koruyuculuğunun yeterli olduğunu düşünmüyorum o yüzden bebek arabası tulumu alsam mı acaba diye düşünüyorum.

Canim ben de her gün ne yapacam diye düşünüyorum yumurta yemeyince kahvaltı eksik gibi geliyor ben de krep mucver falan yapıyorum canim evet emziriyorum günler kisa zaten hemen aksam oluyor o yüzden başladım oruca çok fazla borcum var bir yerden baslamam gerekiyor

Acikmiyo msn ay ben doymak bilmiyorm afedersn okuz gbi yiyorm insallah emzirmeyi birakinca kilo almam

Kizlar biraz once kaydim dustum belim acayip agriyo iyi ki cocuk yoktu kucagimda kolum felan hep soyuldu ay hayatimda ilk defa dustum yaa o kadsr guldm smdide agrisindan duramiyorm

Allah yardimcin olsun arkadasim yaa
Allah razı olsun.
Zormuş alerji. İlacın alerjisi tam geçmeden, birşey olmaz diye bebe bisküvisi vermiştim. O da alerji yaptı. Çocuk perişan oldu. Normalde alerji ilacını bir kere içer geçerdi. Bu seferki günlerce geçmedi. İshal yaptı.
Şimdi de burnu tıkalı. Uykusu sorunlu bir çocuk oldu.
bu hlimize de şükür artık. Rabbim dert verip derman aratmasın.
Biraz okudum da, çoğu bebişde burun akıntısı var.
Aranızda burnuna tuzlu su veren var mı? Çocuk nasıl tpki veriyor? Tam nasıl yapılıyor? Anlatabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.

Canım bn sürekli Deniz suyu kullanıyorum

Canim ben yapmstm tuzlu suyu evdeyoktu serum fizyolojik siringayla damlatabilirsin biraz agliyo o kadar onu zaten okyanus suyunu felan skncada yapiyo ama cok guzel aciyo burnunu ben bide burun pompasiyla tuzlu su cekip oyle dokmustum siringa yoksa oyle yapablrsn

Bizimkide tikaniyor genzede akiyor. Bizim hala mide bulantisi var uc gun bitti dogtu durust birsey yemiyor uykusuda az. Drla gorustik muayeneye gitmedi viral demisti salgin varmis. Burnada bi virus dedi. Benimde burnum sızliyor ici . Akinti yada genze akiyor. Orayada uzun etkili mukoza nemlendirici verdi kuritmuyor burnu. kiş boyu surcem burununa. Hamile emzirsnde kullaniyor ilaci pek yan etkisi yok. Serim fizyolojik damlatiyorum bide

cok geçmiş olsun canım.
eğer genze akıntı varsa ciğere inmesin diye başını yüksekte tutacak bir yastıkta yatırman iyi olabilir.
dilerim çabucak iyileşir.

Kizlar biraz once kaydim dustum belim acayip agriyo iyi ki cocuk yoktu kucagimda kolum felan hep soyuldu ay hayatimda ilk defa dustum yaa o kadsr guldm smdide agrisindan duramiyorm
geçmiş olsun canım.
ben de 7 haftalık hamileyken düşmüştüm, bebeğim 11 aylık oldu halen ağrım oluyor.
dilerim seninki benimkine benzemez.

emmıyor ya
gece uyandıgında ne yapıyorsun?

selam kızlar, ne alemdesınız? bebeler nasıl
yemek durumları nasıl? balık corbası yapıyordum artık yapmıyorum
haftada bı balık yıyoruz, ona da yapıyorum tavada. meyveyi genelde muhallebılerle veryordum ama baktım kı sevıyor
elımle koparıp yedrıyorum ( üzüm )
muhallebılerı elma ıle, sofra dısında yedıgı yemeklerı domatesle yedırıyorum. bi ondan bi diğerinden verıyorum
bu sekılde yıyor. sorun yaşayanlar denesın. hatta yenı favorımız elmayı kasıkla yemek
sırayla yedırıyorum

Kizlar benim oglan kahvalti yapmiyo yaa bi menemeni severek yiyo oda azicik sonra hemen skliyo istemiyo smdide bisy yemedi 2 cay kasigi labne o kadsr her gun anca bu kadar yiyo yumurtayi zaten sevmiyo
mama sandalyesınde yedırıyorsan değiştir
ben yere sofrabezı serıp, dızıme oturtup oyle kahvaltı yaptırıyorum
bende yapıyorum onunla
o sekılde yıyıyor idare edecek sekılde

Sagol canim kusma yok bugun az az yiyor . Agladi bi ara calpol verdim. Dertlerini diyemiyorlar ki. Eczaneye calpolu sordum. Actiktan sonra buzdolabinda 3 ay kullanin dedi. Burdada biri oyle demisti . Uzun kullanmayin
calpol dolapta saklanmıyor dıye bılıyorum. 25 derecenın altında oda sıcaklıgında saklayın yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…