2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Besikten mi dustu
Hayır yataktan yanımdan. Diğer yanına dağ gibi set yapmıştım. Üstünden atlamis resmen. Allah korudu.
nesli_ankara06 benim kızçe de iki kez uyuyor. Bi öğlen 12-1 gibi bir de akşamüstü 4-5 gibi. Kısa uyuyor ikisini de. Uzun uyusun diye ayağımdan bırakmadan sallıyorum bazen 1saat. Gece de 10gibi yatıyor.

7 de mi canım çok çok erken ya 7 de uyuyunca sabah kaçta kalkıyor peki

Hadi ya bizim aramizda yatiyo ben yatakta tek yatsam yanima almam

Hadi ya bizim aramizda yatiyo ben yatakta tek yatsam yanima almam
Babamız korkuyordu aramızda ezilir diye. Onu şutlamıştık odadan. Şimdi yeni düzen kurunca geri aldık Horlarsa geri kovaliyoruz bazen. Adam nerde yatıyor nerde kalkıyor şaşırdı iyice. Anne kız adamı canından bezdirdik.

Iki gundur evde ne kadar dolap cekmece ne varsa her yeri duzelttim temzledm bakalim ne kadar dayancak
Benim ertesi gün aynısı oluyo. Bazen günde 5 kez tekrar düzenleyip yerleştiriyodum düşün çocuk sürekli çekmece dolap boşaltma derdinde. Artık o kadar bıktım ki düzenlemeden tıkıyorum geri çekmeceleri. Saldım iyice..
Yalandan bi ortalığı toplayıp sil süpür oda haftada 2 kere fazlası yok çamaşırdı bulaşıktı yemekti ancak yetişebiliyorum enerjim kalmadı hiç hatta bazen kuruyan çamaşırların 10 gün yerleşmeyi beklediği oluyo. Misafir geleceği zaman canım çıkıyo o yüzden heryeri topla düzle temizle pasta börek yap ben pert
Yahu bu çocuklar hiç mi yorulmaz arkadaş 2 dk oturayım efendi efendi oyuncaklarımla oynayım yookk sürekli ayakta bütün odaları gezip tek tek dağıtıyo girip çıkmasın oralara diye kapılarını kapatıyorum kıyametleri koparıyo illa heryeri gezecek..

Bebek arabası tulumumuzu aldık bugün geldi bayıldım aciyip kullanışlı bişeye benziyo cuma günü işim var dışarda kozmonotunu giydirip arabasına koyup tulumunu çekip çıkıcam üstüne inşallah üşümez dondurucu bir soğuk var çünkü buralarda ama uzun kalmıcam dışarda hemencecik gidip gelicem toplasan yarım saat..

10 da uyuduğu zaman sabah 8 9 gibi kalkıyor 12 de uyursa 10 da ancak uyanıyor bugün öyle oldu ben de bir kez uyuttum 2 saat uyudu yorulmuyor szn aralar nasıl kısa anlamadım ya
ecet nesli,10 yattığı zaman 7.30 da hiç şaşmaz tam o dakikada uyanıyor..gündüz iki kere toplamda 2 buçuk saat uyuyor..aslında günde bir kez uyutayım dedim ama akşama doğru çok huysuzlandı ,ağladı, hırçınlaştı,bende gündüz tek uykunun yeterli olmadığını düşünüp şimdilik yine gündüz iki sefer uykuya geçirdim

arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok

Haha valla benim oglan bizi yataktan atcak yakinda dum bi baktim yatagin ucundayim duscektim az kalsin

Aynen valla benimde oyle oluyo camasirlari bile katlamadan atiyodum dolaba baktim aradigimi bulamaz oldum duzeltmeye karar verdim bide mutfak dolaplarinin alt tarafinda celik tencereler vardi bayagi agir onlari yukari kaldırdım oralari hep aciyo ayagina dusurcek bi gun gecende utulerimi yaptim duruyodu oylece

arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok
Ay sunlari duydukca korkuyorm yaa daha ne kadar zor olabilir acaba babam anneme bu kiz nasil dayaniyo aksama kadar bi dk durmuyo cocuk demis ne kadar dayanabilirsek arada aglama krizlerinede girsem idare edyrm

Gule gule kullansin paşa

Haha bi gun duscem vallahi arkama dogru donsem yerdeyim zaten o kadar ucundayim yatagin besigi yanimiza getrmem imkansız bu gidisle yanimiza almicsm yaa hep bi tarafima yatiyorm kulagim nasl agriyodi sabah bukulms

Hergun esim belimi kutletiyor,boyle kirilacak gibi agriyor,sanki yukle geziyorum.. valla hem rahat hem zor bi durum,ama alisinca cidden zor. Keske alismasaydi diyom ben,cok sevmeme ragmen

Ay sunlari duydukca korkuyorm yaa daha ne kadar zor olabilir acaba babam anneme bu kiz nasil dayaniyo aksama kadar bi dk durmuyo cocuk demis ne kadar dayanabilirsek arada aglama krizlerinede girsem idare edyrm
valla bilmiyorum canım,artık varya akşam olsada bir an önce yatsam ,şu çocukta müsade etse bi dört saat deliksiz uyusam bana yeter allahım diye dua eder oldum..güya yürüdü eşşolipiti,paçalarıma yapışık yaşıyor,çekiştire çekiştire iş yapıyorum..

Hergun esim belimi kutletiyor,boyle kirilacak gibi agriyor,sanki yukle geziyorum.. valla hem rahat hem zor bi durum,ama alisinca cidden zor. Keske alismasaydi diyom ben,cok sevmeme ragmen
Her gun almicam diyorm sonra emzrdkten sonra sicacik yataktan cikip ayaklarimi buz gbi yere basmak istemiyorm yanimiza koyuyorm hemen

Aynen yaa saat basi uyaniyo 1 saati gecmiyo uyumasi sonra uykuya doyamiyo smdi uyuyakaldi emerken gece basimiza dikilir 9dan once yatinca gece kalkiyo uykusunu alip sabahta erkenden kalkar kesin benmkide oyle benden ayrilmiyo valla baya baya yuruyo mu benmkde 3 4 adim atiyo sonra yavasca totoyu yere koyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…