2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok
Ouuww yoooo
Ütülenecekler de duruyo öylece walla hiiiçç halim ve de vaktim yok
Gule gule kullansin paşa
Sağol mis

benimki 8 ay 10 günlükken yürüdü yavaş yavaş canım,,acelesi neyse şimdi 11 aylık çok güzel yürüyo ama dibimden ayrılmıyo..

selamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
Kkk (kizamik,kizamikcik,kabakulak) malesef tek bir asi, ayri ayri 3 asi degilmis yani, yaptirilacak...benimki birini gecirdigi halde yaptirmak zorundayim mesela.. yaptirmamak daha risk bence, cunku cok agir atlatir yakalanirsa birine

selamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
Suriyeli muhabbetinden erkene çekilen aşı dimi o ? Bizde yaptırdık 9. Ayda. 12. Aydada mecbur yapılır heralde bikaç doz oluyor bildiğim kadarıyla. Off yine aşı muhabbeti,stres bastı..
doğumgününden sonra yaptırayım bari garibim huysuz olmasın..

Kkk (kizamik,kizamikcik,kabakulak) malesef tek bir asi, ayri ayri 3 asi degilmis yani, yaptirilacak...benimki birini gecirdigi halde yaptirmak zorundayim mesela.. yaptirmamak daha risk bence, cunku cok agir atlatir yakalanirsa birine
bende hiç yaptırmak istemiyorum aslında canım ama dediğin gibi riski çok fazla yaptırmazsak..aile hekimim sonuçlarına nasıl katlanacaksın ,kolay atlatamadığını düşün böyle boylu boyunca yatağa mahkum görürsen vicdanın rahat edecekmi dedi içim cız etti..kafam çok karışık..

Benimkiyle birlikte yuruyoruz aksama kadar . Yuruyemiyor kendi elimden tutuyor top oynuyor yoksa agliyor
Benimkide kim gelse bi elinden tutup yatak odasina götürüyo besigin onune oturup cekmeceleri aciyo
Bultak aldim kaplumbagali tekerlekli daha cok büt diye süruyor. İcini acip atiyor. Yada yurutunce top gibi vuruyor. Onune gelen herseye top gibi vuruyor.
Ondan bende aldm genelde icindekileri cikariyo yada içindekileri agzina sokuyo

kızlar bebişlerimiz 11 aylık oldu..bu ay gelişimde işaret ederek gösterir yazıyor..benim paşa,sorduğum şeyleri gözlerini dikerek gösteriyor.bu aslında anladığını gösteriyor ama eliyle işaret yok daha..daha mantıklı kelimesi yok..hala babıldamada,dedede,bebebe,bababa,ayayay ..su,baba,abi,,al,ver,at,tut,ısırma ,meme,ayakkabı,çorap,telefon,cıs,gel,başbaş,baybay,çak ay başka anladığı kelime varmı unuttum ,,bunları anlıyor ama söylemedi daha..sizler ne alemdesiniz?

Evet öyle ama. Çevremdeki ler yüzünden kafayı yiyecem bnm bebeğim 11 aylık. Çok erken başladı ama devamı gelemedi
aah o çevredekiler ,,verem eder adamı..eninde sonunda yürücek bu çocuklar ..ama emin ol zihinsel ve sosyal gelişimi birinci sırada benim için.ben bu konuda daha hassasım..sebebini buraya yazmıcam ama fiziksel gelişimi boyu kilosu da önemli ama bu benim için ikinci planda,,bebişini öp benim yerime ,en kısa sürede anneciğini sevindirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…