- 20 Mayıs 2015
- 1.377
- 2.837
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #107.641
Ouuww yooooarkadaşımın 2,5 yaşında kızı var ''ben bu sene rahat ettim anca,sende iki yaşından sonra rahat edersin '' dedi,ben şok
Ütülenecekler de duruyo öylece walla hiiiçç halim ve de vaktim yokAynen valla benimde oyle oluyo camasirlari bile katlamadan atiyodum dolaba baktim aradigimi bulamaz oldum duzeltmeye karar verdim bide mutfak dolaplarinin alt tarafinda celik tencereler vardi bayagi agir onlari yukari kaldırdım oralari hep aciyo ayagina dusurcek bi gun gecende utulerimi yaptim duruyodu oylece
Sağol misGule gule kullansin paşa
Ben bi bucuk ay beklettim sende beklet bisey olmazOuuww yoooo
Ütülenecekler de duruyo öylece walla hiiiçç halim ve de vaktim yok
Sağol mis
Yapılacak diyolar yaptırıyoruz sorgula sorgula işin içinden çıkamıyoruz. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyıkselamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
Valla kafamiz karisiyo ne yapacagimizi sasirdik yaptircam heraldeselamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
Ben 9. Ayi yaptirmadim. Ama 1. Yaş kkk kizamik kizamikcik kabakulak . 9 .ay sadece kizamik degilmiselamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
benimki 8 ay 10 günlükken yürüdü yavaş yavaş canım,,acelesi neyseAynen yaa saat basi uyaniyo 1 saati gecmiyo uyumasi sonra uykuya doyamiyo smdi uyuyakaldi emerken gece basimiza dikilir 9dan once yatinca gece kalkiyo uykusunu alip sabahta erkenden kalkar kesin benmkide oyle benden ayrilmiyo valla baya baya yuruyo mu benmkde 3 4 adim atiyo sonra yavasca totoyu yere koyuyo
Kkk (kizamik,kizamikcik,kabakulak) malesef tek bir asi, ayri ayri 3 asi degilmis yani, yaptirilacak...benimki birini gecirdigi halde yaptirmak zorundayim mesela.. yaptirmamak daha risk bence, cunku cok agir atlatir yakalanirsa birineselamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
Suriyeli muhabbetinden erkene çekilen aşı dimi o ? Bizde yaptırdık 9. Ayda. 12. Aydada mecbur yapılır heralde bikaç doz oluyor bildiğim kadarıyla. Off yine aşı muhabbeti,stres bastı..selamlar, 1 yaş aşılarında kızamık da var hiç yaptırmak ıstemıyorum nedense.
9.ay yaptırdım zaten
ne düşünüyorsunuz?
bende hiç yaptırmak istemiyorum aslında canım ama dediğin gibi riski çok fazla yaptırmazsak..aile hekimim sonuçlarına nasıl katlanacaksın ,kolay atlatamadığını düşün böyle boylu boyunca yatağa mahkum görürsen vicdanın rahat edecekmi dedi içim cız etti..kafam çok karışık..Kkk (kizamik,kizamikcik,kabakulak) malesef tek bir asi, ayri ayri 3 asi degilmis yani, yaptirilacak...benimki birini gecirdigi halde yaptirmak zorundayim mesela.. yaptirmamak daha risk bence, cunku cok agir atlatir yakalanirsa birine
Ya masallah onabenimki 8 ay 10 günlükken yürüdü yavaş yavaş canım,,acelesi neyseşimdi 11 aylık çok güzel yürüyo ama dibimden ayrılmıyo..
Benimkiyle birlikte yuruyoruz aksama kadar . Yuruyemiyor kendi elimden tutuyor top oynuyor yoksa agliyorYa masallah onabenmkide 3 4 adim atiyo ama yuruyo sayilir mi blmyrm onun disinda duvardan tutunarak geziyo yuruyunce dusunemiyorm smdi yetisemiyorm zaten
Benimkide kim gelse bi elinden tutup yatak odasina götürüyo besigin onune oturup cekmeceleri aciyoBenimkiyle birlikte yuruyoruz aksama kadar . Yuruyemiyor kendi elimden tutuyor top oynuyor yoksa agliyor
Ondan bende aldm genelde icindekileri cikariyo yada içindekileri agzina sokuyoBultak aldim kaplumbagali tekerlekli daha cok büt diye süruyor. İcini acip atiyor. Yada yurutunce top gibi vuruyor. Onune gelen herseye top gibi vuruyor.
yürümeye öyle bşlıyor zaten canım.bir ay içinde profesyonel olur kuzucuk maşallah,,Ya masallah onabenmkide 3 4 adim atiyo ama yuruyo sayilir mi blmyrm onun disinda duvardan tutunarak geziyo yuruyunce dusunemiyorm smdi yetisemiyorm zaten
Canım bnm ki 7.5 aylıkken elimizden tutarak kanepeler den tutunarak yürüyor. Halen de öyle tek başına yürümüyor. Çok erken yürüyecek bu dediler nazar öı değdi ne.yürümeye öyle bşlıyor zaten canım.bir ay içinde profesyonel olur kuzucuk maşallah,,
çocuğun cesaretiyle de ilgili bence mambia ..aman erken yürüyen iyi olmuyor,kafasını düşüp çok çarpıyorCanım bnm ki 7.5 aylıkken elimizden tutarak kanepeler den tutunarak yürüyor. Halen de öyle tek başına yürümüyor. Çok erken yürüyecek bu dediler nazar öı değdi ne.
Evet öyle ama. Çevremdeki ler yüzünden kafayı yiyecem bnm bebeğim 11 aylık. Çok erken başladı ama devamı gelemediçocuğun cesaretiyle de ilgili bence mambia ..aman erken yürüyen iyi olmuyor,kafasını düşüp çok çarpıyor
aah o çevredekiler ,,verem eder adamı..eninde sonunda yürücek bu çocuklar ..ama emin ol zihinsel ve sosyal gelişimi birinci sırada benim için.ben bu konuda daha hassasım..sebebini buraya yazmıcam ama fiziksel gelişimi boyu kilosu da önemli ama bu benim için ikinci planda,,bebişini öp benim yerime ,en kısa sürede anneciğini sevindirir inşallahEvet öyle ama. Çevremdeki ler yüzünden kafayı yiyecem bnm bebeğim 11 aylık. Çok erken başladı ama devamı gelemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?