2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru söylüyorsun canım

Bizimkide bakiyor eliyle daha isaret edemiyor. Ses cikariyor anladigi belli. Genelde anliyor ya anlayacagi kadar. Baba atta gel dede. Suya bu diyo. Mama genelde bagirma halinde sinirlenince saydiriyor anlamsiz. Buraya bi kus konmus bu tutmus tekerlemesi varya onu yapmaya calisiyor. Oyuncaklarindan bile kiskaniyor beni .

Bizdede agzindan cikan anlamli bi kelime yok baba dede gel memme mamma ciss caya uf diyo kopek gorunce hiik diye bi ses cikariyo onun disinda biseyler soyluyo ama hic anlamiyorm bu ara surekli isaret parmagiyla biseyler gosteriyodu bizde surekli bsy gosteriyo ne diyosa diyoduk

boncuklu gelin masallah canim,anladigini bilmek dedigin gbi en onemlisi,az daha dursun daha fazlasini d yapar. Bizimki su an 10 ay 20gunluk,baba anne dede gel hadii diyor,atladigim var mibilmiyorum ama sanmam. Cak yapar,el sallar,bay bay yapar,agzina vurup bababababa yapar,bi de ogrettim birden bese kadar hollandaca sayiyorum,isaret parmagimla diger parmaklarini gosteriyorum dokunup. Een twee (1,2)e derken o da hemen kendi parmagina yapiyor. Disarida hayvan gordugundr de taniyor kedi ve kopegi. Su siralar her sey onun icin 'gel ve hadi'.

Yerim onu yaa bizim icinde butun hayvanlar hiik boylendegsk bi ses cikariyo geriye kalanlarda cıss sabah ufoya dokundu kapaliydi köşeye koydm dun yanarken ciss demstk dokunmamisti sabah dokundu yanima geldi otrdu kucağıma ciss cis biseyler daha diyo dedadadedada neyse bu favorimiz heralde siz ciss dediniz ben dokundm degl mi demek istiyo acaba

Haha evet olabilir,bak hemen iste kaydetmis cis i hepsinde bir seyler var iste ben de diyordm acaba bizimkinde mi boyle diye

evet, kızamık aşısı. baya agır gecıyormus öyle dıyorlar.

Canım bnm ki 7.5 aylıkken elimizden tutarak kanepeler den tutunarak yürüyor. Halen de öyle tek başına yürümüyor. Çok erken yürüyecek bu dediler nazar öı değdi ne.
insanlar cocuk buyutmeyı unutuyorlar bence. her seyın ön hazırlıgı var ve süre ne zaman olur orasını allah bılıyor işte.
ellerını agzına soksun hemen '' diş gelıyor'' heee n.hhh gelıyor diş

Hastaliktan korkuyorum agir atlatabilir daha da kotusu olabilir. Ben yaptirma taraftariyim. Zaman kotu birsey olur ilac bile bulamayiz hersey aklima geliyor. İmkan varken yapilmali bence

Hastaliktan korkuyorum agir atlatabilir daha da kotusu olabilir. Ben yaptirma taraftariyim. Zaman kotu birsey olur ilac bile bulamayiz hersey aklima geliyor. İmkan varken yapilmali bence
maalesef bende o riske gıremem. birazdan aşıların içeriklerini atıyorum
bılmeyenler şaşırmasın kesınlıkle
şookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…