2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nesli gecen ay benim iki hafta gecikti nerdeyse,ben de tirstim acabaaa dedim,test yapmadim ama gerginlikle bekledim.. doktora gitmene gerek yok bence,boyle oluyor.. tabi bekledikce daha farkli gelisirse o zamanmuhakkak gidilir,3-5gun cok normal
Canım benim de gecen ay 10 gün erken oldu bu ayda 7 gün geçti haa yok test yaptım hamile değilim bekliyorum inşallah olur rahatlarim stres yaptım iyice :deli:

Selam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Bildirimde uyarı vardı dedim kızlardan biri beni merak etti amaaa nerde kazen miş:KK70:
Surrender Surrender doğum günü kutlu olsun miniğinin gelişini hatırladım:KK46: ne geyik dönüyordu ozamanlar bir gün girmesek yüzlerce mesaj okurduk:kahve:
üzgün olmuşsun yine baktım eski mesajlarına anlamadım :deli:
Pembedon5 Pembedon5 @eymentaa @Atom heart mother kendinize ait topik mi açtınız ordami takılıyorsunuz :KK53:
Topik topik :deli:

aynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
o da '' herkesın evı boyle mı sanıyorsun'' deyıp duruyor. banane mılletten ben kendı cocuguma bakarım allah allah.
unıteyı kaldırcaz tv yı duvara asıcaz. unıteyı kaldırmak ıstemıyor
Aman olay tv ünitesi mi..kırıver :KK14:
Herifi boğazlıcam az kaldı..bişi demeye gör ben çalışıyorum :KK14: der..
Bilet alıp izmire gidicem ha:KK62:

Bugn sadece emdi zaten zencefil yaptim ihlamur yaptm icmedi 2 3 yudum anca icine bal limoj kattim biraz tat versn diye yine içmedi
Canim bir sey olmaz benimki sadece su ile yasadi. Sen emziriyorsunda. Biberon verince kusuyordu. Su icir bol bol. Dr demedi ben eczaneden mide bulantidi ilacida verdim. Bir hafta surdu bizim. Acliktan suyu nasil iciyordu sut icemiyordu kusuyorum diye. Biberona bi dalisi var

Dis bakiminida sordum15. Ay parmak fircalar varya karbonatli su ile 2 yasina kadar onunla 2. Yasinda cocuklar icin macundan kullanabilecez. Suyunu kaynatmaya gerek yok artik. Bal cicek bali. Hersey serbest allerji olanlar 3 gun kurali var. Greyfurt bakla yasak. Bakliyatlar serbest. Sut yok sut yerine devam sutu. Sut verirsende 3 gun kuraliyla basla dedi. Sut vermiycem. Balda az az baslaniyor ginde 1 tatli kasigi kadar yiyebilir. Marketten kurabiye abur cubur yok. Keciboynuzu tozlari var pekmezlerle kendin kek kurabiyeler yap dedi.

Karistirmisim. Duzeltiuim. Benim gibi sut vermeyecek olabilir. Sut vereceksen devam sutleri . 3 gun kurali diger soyledigi icin. D vit nisan ayina kadar devam tahlil sonucuna gore demir devam edii etmeyecegi belli olacak

Dis bakiminida sordum15. Ay parmak fircalar varya karbonatli su ile 2 yasina kadar onunla 2. Yasinda cocuklar icin macundan kullanabilecez. Suyunu kaynatmaya gerek yok artik. Bal cicek bali. Hersey serbest allerji olanlar 3 gun kurali var. Greyfurt bakla yasak. Bakliyatlar serbest. Sut yok sut yerine devam sutu. Sut verirsende 3 gun kuraliyla basla dedi. Sut vermiycem. Balda az az baslaniyor ginde 1 tatli kasigi kadar yiyebilir. Marketten kurabiye abur cubur yok. Keciboynuzu tozlari var pekmezlerle kendin kek kurabiyeler yap dedi.
bizde 2 diş oldugu için sorun yok :D
keçi boynuzu özü verıyorum her sabah.
kahvaltılarda da mandalına ya da portakal suyu. sütü, demir kullanmadıgımız için belkı 2 yasına vermem. nasıl olsa yogurt yıyor. kefire de başlıyoruz bugunden ıtıbaren.
bal vermıycem. 2 yasına kadar.greyfurt bakla dısında her sey verdım zaten :D

Back
X