- 30 Ocak 2015
- 19.830
- 28.408
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.181
Ay cok kotu bi durumBilmiyorum alırsam kesin düşer bebek demiş almazsa haala kanama var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cok kotu bi durumBilmiyorum alırsam kesin düşer bebek demiş almazsa haala kanama var
Çok geçmiş olsun canım. Geçmezse bi doktora gitseniz, belki serum takarlarBugn sadece emdi zaten zencefil yaptim ihlamur yaptm icmedi 2 3 yudum anca icine bal limoj kattim biraz tat versn diye yine içmedi
2 tane oldugu için bişi yapmıyorumDiş temizligini nasil yapiyorsunuz
5-6 kilom kaldı halaSurrender sör senin kilo ne alemde?
Canım benim de gecen ay 10 gün erken oldu bu ayda 7 gün geçti haa yok test yaptım hamile değilim bekliyorum inşallah olur rahatlarim stres yaptım iyiceNesli gecen ay benim iki hafta gecikti nerdeyse,ben de tirstim acabaaa dedim,test yapmadim ama gerginlikle bekledim.. doktora gitmene gerek yok bence,boyle oluyor.. tabi bekledikce daha farkli gelisirse o zamanmuhakkak gidilir,3-5gun cok normal
Seninle kilom aynıydı merak ettim düzenli adet olamadığım için gitmiyo benim haala 585-6 kilom kaldı hala
Oksurugu var gotrcem bugn insallahÇok geçmiş olsun canım. Geçmezse bi doktora gitseniz, belki serum takarlar
@Atom heart mother işe mi başladın? annenın yanına tasındın hayatın bitti
Pembedon5 senınde annen gitti hayatın bitti
@eymentaa ne alemdesın sen?![]()
Topik topikSelam kızlar nasılsınız valla ben hic bişeye vakit bulamaz oldum minnos uyku saatini iyice geçe aldı
Bildirimde uyarı vardı dedim kızlardan biri beni merak etti amaaa nerde kazen miş
Surrender doğum günü kutlu olsun miniğinin gelişini hatırladım
ne geyik dönüyordu ozamanlar bir gün girmesek yüzlerce mesaj okurduk
üzgün olmuşsun yine baktım eski mesajlarına anlamadım
Pembedon5 @eymentaa @Atom heart mother kendinize ait topik mi açtınız ordami takılıyorsunuz
![]()
Aman olay tv ünitesi mi..kırıveraynen çok zorlastı bebekken ıyıymiş yaaa. gazı ve saat bası emmelerını, uyanmalarını saymaysak . eşimle sürekli cocuk yuzunden kavga halındeyım. evi cocuga göre yapmak ıstıyorum
o da '' herkesın evı boyle mı sanıyorsun'' deyıp duruyor. banane mılletten ben kendı cocuguma bakarım allah allah.
unıteyı kaldırcaz tv yı duvara asıcaz. unıteyı kaldırmak ıstemıyor
Canim bir sey olmaz benimki sadece su ile yasadi. Sen emziriyorsunda. Biberon verince kusuyordu. Su icir bol bol. Dr demedi ben eczaneden mide bulantidi ilacida verdim. Bir hafta surdu bizim. Acliktan suyu nasil iciyordu sut icemiyordu kusuyorum diye. Biberona bi dalisi varBugn sadece emdi zaten zencefil yaptim ihlamur yaptm icmedi 2 3 yudum anca icine bal limoj kattim biraz tat versn diye yine içmedi
kaç kilo ıle hamıle kalmıstın?Seninle kilom aynıydı merak ettim düzenli adet olamadığım için gitmiyo benim haala 58
bizde 2 diş oldugu için sorun yokDis bakiminida sordum15. Ay parmak fircalar varya karbonatli su ile 2 yasina kadar onunla 2. Yasinda cocuklar icin macundan kullanabilecez. Suyunu kaynatmaya gerek yok artik. Bal cicek bali. Hersey serbest allerji olanlar 3 gun kurali var. Greyfurt bakla yasak. Bakliyatlar serbest. Sut yok sut yerine devam sutu. Sut verirsende 3 gun kuraliyla basla dedi. Sut vermiycem. Balda az az baslaniyor ginde 1 tatli kasigi kadar yiyebilir. Marketten kurabiye abur cubur yok. Keciboynuzu tozlari var pekmezlerle kendin kek kurabiyeler yap dedi.
48kaç kilo ıle hamıle kalmıstın?
gecmıs olsun. kılo boyu nedır?1 yas kontrolumuzde bitti. Artik 3 aydan 3 aya kontrol. Asilari olduk kan verdik. Gecen ayki kilosundan daha zayifladik dedigim gibi.
o zaman ben sende 3.5 kilo fazla vermısım