2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bir sey olmaz benimki sadece su ile yasadi. Sen emziriyorsunda. Biberon verince kusuyordu. Su icir bol bol. Dr demedi ben eczaneden mide bulantidi ilacida verdim. Bir hafta surdu bizim. Acliktan suyu nasil iciyordu sut icemiyordu kusuyorum diye. Biberona bi dalisi var
Bgun yedi biraz cok sukur kakasi kopuk kopuk usutms kesin

bizde 2 diş oldugu için sorun yok :KK70:
keçi boynuzu özü verıyorum her sabah.
kahvaltılarda da mandalına ya da portakal suyu. sütü, demir kullanmadıgımız için belkı 2 yasına vermem. nasıl olsa yogurt yıyor. kefire de başlıyoruz bugunden ıtıbaren.
bal vermıycem. 2 yasına kadar.greyfurt bakla dısında her sey verdım zaten :KK70:
Bizimki meyve yemiyo meyve suyu icmiyo . 5 dişimiz var

Maşaallah iyi şükür. Sağlığı yerinde olsunda. Benim oğlum 1 ay ishaldi ne yedi ne 1 damla su içti sadece su içti 1 kg verdi çok şükür iyileşti sağlıklı olsunlar
Aynen oyle o kadar hastaliktan sobra. Kusmasi oldugu zaman cok verdi bu almis hali. Gozlerinin alti coktu. Oksurukle on gun ugrastik. Saglikli olsunlarda gercekten şükür bunada. O zaman rengi bile gitmisti. Gece besleniyor reflu geniz akinti yapiyor . Gece bir kere biberon iciyor. Versrm iki icecek onuda kesemiyorum

Aynen oyle o kadar hastaliktan sobra. Kusmasi oldugu zaman cok verdi bu almis hali. Gozlerinin alti coktu. Oksurukle on gun ugrastik. Saglikli olsunlarda gercekten şükür bunada. O zaman rengi bile gitmisti. Gece besleniyor reflu geniz akinti yapiyor . Gece bir kere biberon iciyor. Versrm iki icecek onuda kesemiyorum
Bir kaç aya kadar kesersin yoksa bağımlı oluyorlar benim büyüklere çok zor bıraktırmıştım geçmiş gitmiş olsun bidaha gelmesin hastalıklar kuzucuklara

Benim oglan sekiz yada en gec dokuzda yiyor. Siz kacta veriyorsunuz aksamki ogunu en son. 8 de kalkiyor. 5 te yada 6 da sut veriyim uzun sure cunku sut vermeyince ayiliyor uyumuyor. O saatte birsey olmaz herhalde 9 da kahvalti

Merhabalar hanimlar bebisleriniz hayirli olsun.Subatta bebisim olcak nasipse.Sizlere sorum humana caya ne zaman basladiniz ve serum fizyolojik yenidogan bebeginize hangi sıklıkla yaptiniz?Dogumdan sonra eve gelir gelmez siz ve bebeginiz banyo yapti mi?Cevaplar icin tesekkurler.Güle güle büyütün bebisleri.

Back
X